16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kuka katsoi eilen 12.8.2002 YsinTee

Etusivu Foorumit Yleistä Kuka katsoi eilen 12.8.2002 YsinTee

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Jos tommosta menoa on Porvoo Golfissa, niin taitaa meikäläinen jättää kentän pelaamatta. Niin siinä Petteri Ahomaa sai todella pahasti pallosta yläkroppaan ja eikä kukaan edes huutanut FOREa. Sit äijä vaan tuli ihmettelemään ai että osui muka. Huh Huh

    Nimetön

    Ohjelmaa en katsonut mutta meininki Porvoo Golfissa on juuri sellainen kuten ohjelmasta ilmeni.

    Olimme viikonloppuna pelaamassa kyseistä kenttää. Teeaikamme oli xx.30. Saavuimme paikalle xx.13 joten meillä oli jonkun aikaa valmistautua ennen ekaa lyöntiä. No se valmistautuminen jäi kyllä todella vähiin kun caddiemaster selittää 10 min miten kentällä kannattaa pelata ja sitten sen jälkeen 1:s teellä valvoja hätistää meidät etuajassa liikkeelle seuraten tarkkaan jokaista mahdollista liikettämme.

    FORE huutója en kuullut kentällä kierroksen aikana??? Kuuroko? no en.

    No meni vähän mollauksen puolelle. SORRY. Mutta en yhtään ihmettele että Petteri sai osuman pallosta.

    Joo, aika mehevää Seiskalehti-ainesta osuma oli.Toivottavasti ei tullut kuin mustelma. Mitä Petterin singeli-peliin (oliko hcp 7 vai kuulinko väärin ? ) tulee, niin huh huh. Lähipelissä oli ainekset hyvään draamaan, ja kyllähän poijjaat pistivätkin lekkeriksi.Ahomaa sopi mielestäni hyvin bunkkerin pohjalle makaamaan…Kyllä itsekin olisin jäänyt sinne 10 bogey-pisteen jälkeen…

    En katsonut, mutta kiinnostaa kyllä kovasti nähdä. Onneksi ohjelma tulee uusintana tänään ti 13.8. klo 23. Ja kanava siis on Urheilukanava.

    Tietämättä tapauksesta sen enempää en kyllä laittaisi yksittäisen pelaajan fore-mokaa kentän/seuran piikkiin. Itse tykkään kyllä Ritan kentästä ja pian valmistuvat 9 lisäväylää näyttävät tekevän kentästä erittäin nätin. Range sen sijaan kyllä kaipaisi pikaisesti remonttia, tosin tyylikäs antiikkipallokone on jo yksinään näkemisen arvoinen 😉

    Lue lisää: Urheilukanavan kotisivut

    Nimetön

    Meilläkin on vähän samansuuntaisia kokemuksia kentän valvojasta, kun tossa alla jollain. joskus ollessamme menossa kierrokselle, ja olimme n. 15. min ennen tee aikaa tulossa, tämä vanhempi rouvashenkilö hoputti meidät puolijuoksua tiiaamaan ja suoraan sanoen vi*tuili ja kyseli tyyliin ’ootteko koskaan pelannu golffia’ kun siinä hädässä meni avaus mönkään. Siinä tuli myös muita jolle tämä urputti mm. pukeutumisesta vaikka kaverilla oli ihan asialliset kuteet, ei nyt ehkä ihan viimeisestä golflehdestä. Tuli kyllä fiilis ettei tänne kentälle ihan pakko oo enää tulla. Muuten ihan ok. Slope tuntuu kentän vaikeuteen nähden ehkä vähän pienehkoltä.

    Olen Jarkon kanssa täysin samaa mieltä sen suhteen, että jonkun poisjääneen FORE-huudon takia ei koko klubia kannata mollata. Se on erittäin valitettavaa, että ihmiset eivät tajua huutaa kun pallo lähtee suuntaan jossa voi olla ihmisiä. Näin kuitenkin tapahtuu kaikilla kentillä, ei vain joillakin. Tietääkö kirjoittaja itse asiassa varmuudella, että oliko tämä kyseinen ’äijä’ edes Porvoo Golfin jäsen?

    Ja sit taas tämä cm:n vanhemmahkon rouvashenkilön käytös kuulostaa myös erittäin epäuskottavalta. Ainakin jos on kyseessä sama rouva, joka siellä cm:ssa yleensä on töissä. Sen verran monta kertaa on tullut klubilla vierailtua, että ei kyllä kuulosta todellakaan tutulta. Voihan toki olla että hänellä oli huono päivä, kaikillehan niitä sattuu. Mutta cm:sta puheen ollen, niin kenttärankingissakin on Ritan cm saanut erittäin hyvää palautetta.

    No se niistä asioista, oli miten oli, niin erittäin valitettavaa toi Ahomaan tapaus oli. Tosi asia on kuitenkin se, että se olisi voinut tapahtua millä kentällä tahansa.

    Toivon vaan ettei yksittäisestä tapauksesta kentän maine turhan paljoa kärsi.

    Ojo

    Eilen tuli katsottua se uusinta klo. 23:00. Petteri sai tosiaan osuman pallosta eikä mitään huutoa kuulunut. Tosin osuma ei näyttänyt minusta olevan mikään älyttömän kova, mutta osuma kuitenkin.

    Enemmän kuitenkin ihmettelin sitä poikien kikkailua bunkkereissa. Kavereilla on tasoitukset luokkaa 7 ja 12 ja eilisen perusteella ei voisi uskoa. Yhdellä väylällä kaverukset löivät griinibunkkerista toiseen varmaan kolme-neljä kertaa ja loppujen lopuksi Petteriltä meni totaalisesti hermot ja hän kaatui selälleen bunkkeriin! Kuuluuko tuollainen toiminta Golf-ohjelmaan?? Ei todellakaan ainakaan minusta.

    Ehkä oli väärin syyttää kenttää, mut hyvin kuvaa tätä päivää, eli hirvee usein jää FORE huuto huutamatta. Myöhemmin tullaan pyytää anteeksi, mut se ei auta paljoo jos se pallo on vaikka tullut päähän.

    Täytyy itse tässä myöntää, että maanantaina meni kentällä hermot kun edellinen bändi kuppas kokoajan edessä ja pallot lensi n. 20 metriä kerralla eteenpäin, siinä sitten päätin vetestä draivin vaikka ryhmä oli n 270 metrin päästä, niin draivi kuulemma pompas pelaajan kärryjen yli. *******ti siinä sen verran että jäi Fore huuto huutamatta vaikka tiesin lyönnin jälkeen että se menee niiden yli.

    Mut siin ois voinnut käydä kuinka pahasti ja eikä sitä saa enään tekemättömäksi. Moukan tuuria ja lupasin itselleni eten enään koskaan tee samaa mokaan.

    Tuli katsottua eilinen uusinta. Kyllähän se pallo Ahomaahan melko lujaa osui, kun kaveri spontaanisti tipahti kyykkyyn ja kivusta pyörähti ympäri.

    En kyllä ymmärrä, miksi onnettomuus piti kuitata tyyliin ’kappas, tuli osuma, näitähän sattuu, oma mokani kun seisoin tässä’. Ohjelma kun kuitenkaan ei ole varmaankaan suunnattu golf-intoilijoille vaan lähinnä lajiesittelyksi Matti Meikäläiselle. Nyt opetukseksi tuntui jäävän se, että a) golfkentällä on vaarallista, älä aloita lajia jos et ole valmis silloin tällöin ottamaan iskuja vastaan ja/tai b) golfissa pääset vahingoittamaan muita ihmisiä ja se on ihan okei.

    Musta huomattavasti parempi olisi ollut ottaa vakavampi suhtautuminen tilanteeseen: muistuttaa toisten pelaajien huomioimisesta ja turvallisesta pelaamisesta, todeta että näin voi käydä mutta jos toimitaan etiketin ja sääntöjen puitteissa niin vain todella harvoin.

    Ahomaa tietysti joutui reagoimaan tilanteeseen nopeasti. Varmaan jossain toimittajakoulutuksessa on opetettu, että pitää hymyillä ja olla ymmärtäväinen vaikka työtilanteessa tapahtuisi mitä. Ohjelmassa kuitenkin on käytetty jälkikäteen tehtyjä ääniraitoja (eli keskustellaan pelivieraan kanssa samalla kun kuvassa jompi kumpi puttaa) joten olisi tuon voinut korjata jälkikäteenkin. Tai ratkaista tilanteen muuten kuin esittämällä, ettei haitannut yhtään vaikka Ahomaa kyllä piteli rintalastaansa vielä tovin osuman jälkeen ja pelikin taisi mennä aika sekaisin (eikä ihme).

    Nimetön

    En jaksanut katsoa Ahomaan hölmöilyjä kentällämme, mutta näitä muita juttuja koskien Porvoo Golfia ja sen palvelua voisin kommentoida.

    Ensinnäkin joku mainitsi valmistuvan ysin ja rangen: Kenttä aukeaa virallisesti 18 reikäisenä ensi kaudella. Uusi range valmistuu uuden klubitalon välittömään läheisyyteen samoin kuin uusi lähipelialue. Käsittääkseni myös legendaarinen pallokoneemme vaihdetaan uuteen.

    Palvelusta: Kyseinen vanhempi rouvashenkilö, Seija Helenius, pääkädäri, on pyörittäny klubia useamman vuoden. Useimmiten palveluun ollaan tyytyväisiä, mutta myös negatiivista palautetta tulee. Tänä kesänä pelaajamäärä on ollut huomattavan paljon edellisiä vuosia korkeampi ja ensimmäistä kertaa on ollut kädärin ja valvojan töitä hoitamassa palkattua työvoimaa.

    Ikävä kyllä jonkun kertoma tapaus 10min esitelmöinnistä jne ei ole vain yksittäinen tapaus, mutta toivottavasti viimeinen. CM vaihtuu ensikaudeksi.

    Jos ketään kiinnostaa tietää mistä minä (Eerik Wickström) nämä asiat tiedän, niin kerrotaan: Olen toiminut Porvoo Golfin caddiemasterina, valvojana, kahvion pitäjänä ja tasoitustoimikuntana kesäkuun alusta heinäkuun loppuun ja luultavasti myös koko lokakuun.

    Pyydänkin vielä syksyn aikana pelaavilta joustavuutta ja kärsivällisyyttä. Tervetuloa myös ensi vuonna pelaamaan niin väylien kuin palvelunkin suhteen uudistuvalle kentällemme.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Kuka katsoi eilen 12.8.2002 YsinTee

Etusivu Foorumit Yleistä Kuka katsoi eilen 12.8.2002 YsinTee