23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Kuinka paljon kierrostulokset vaihtelevat?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuinka paljon kierrostulokset vaihtelevat?

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • On tää erikoinen laji. Kun vain muutama viikko ( ja siitä muutama kk taaksepäin) sitten lähes joka kierros meni händäriin, sen alle tai ainakin bufferiin kentällä kuin kentällä niin nyt tilanne on taas muuttunut siten että norm. kierros ka. + 8-12 lyöntiä. Ei major svingimuutoksia eikä muutakaan ihmeellistä, ehkä hieman kosteammat olosuhteet ja lisäksi tuntuu siltä, että pallo ’ajautuu’ useimmiten mahdollisimman hankalaan paikkaan ja lyöntejä vaan tulee lisää:) Minkälaisia tulos heilahteluja muilla?

    Nimetön

    8 lyöntiä on haarukka kuluvalla kaudella. Eroja on ollunna säissä, kentissä ja ropassa.

    KL

    TigerFoods kirjoitti: (23.8.2008 0:36:51)
    Minkälaisia tulosheilahteluja muilla?

    Karmeita.

    Korteissa lienee ollu tuloskii välillä +18..+44. Elikkäs mitäs se ny tekee sitten tommiset 26 lyäntii kaiketi.

    80-102, pääosin pyörinneet kait tuossa 84-90, paitsi tietysti tänään mestiksissä, en viitsi edes sanoa, mutta alle 100 kuitenkin kumpikin.

    TigerFoods kirjoitti: (23.8.2008 0:36:51)
    Minkälaisia tulos heilahteluja muilla?

    Hirvittäviä.
    Kauden paras on 82 ja heikoin 110.

    Kuitenkin kun viimeisen noin kuukauden ajan lyönti on pysynyt aika suorassa ei isoja katastrofeja tule ainakaan montaa kierroksella, ovat tulokset olleet kelpo haarukassa, ’hyvän’ ja tavallisen kierroksen eroa ei ole kuin noin 5 lyöntiä.

    Sanoisin, että huonommalla puolella pystyy aivan uskomattomiin suorituksiin. Paremmalla puolella pystyy maksimissaan 40 pisteeseen (unelmaa). Ilahduttavaa on kuitenkin se, että pystyy keskivertopäivänä tuuppaamaan jopa 35 pistettä. Keskivertopäiviin mahtuu aivan julmetusti mokia, isompia ja pienempiä.

    Heinäkuun lopulta tähän asti näyttäisi olevan tulokset kotikentillä 14 lyönnin sisällä. Ei paljon lohduta, kun otannan huonoin kierros tänään toinen mestiksissä pelatuista hurjalla 4 lyönnin marginaalilla.
    Pelissä on ollut hyvää se, että aina jokin osa-alue on toiminut sen verran ok, että tulos ei ole romahtanut aivan kamalaksi huonompanakaan päivänä poislukien tämän päivän seikkailut yksittäisillä rei’illä.

    Viimekaudella Pickala Seaside:

    Takaysi: 57
    Etuysi seuraavana päivänä: 42

    Olosuhteet oli molemmilla yseillä ihan ok. Ei sadetta, tai tuulta sen kummemmin. Ihan jees kesäkeli. Ei väsymystä, humalatilaa, tai muuta tekosyytä. Ihan riittävän identtiset olotilat ja -suhteet. Että jos pelaisi kaksi täyttä kierrosta, ni sopivasti tuolla tasolla saisi siis aikaan maltilliset 30 lyöntiä heittoa kahden kierroksen välillä. Kävi vaan Golf.

    Koko kausi huomioiden about 10 lyönnin sisällä, 80-90. Huippukierroksia (75-80) en laske mukaan, ne oli niin harvassa. Alkukaudesta keskiarvo pyöri 85-90 tuntumassa, heinäkuussa 80-85 ja nyt taas 85-90. Näin se tuppaa menemään joka kausi, onneksi keskiarvot on kuitenkin putoamaan päin.

    Kyllä vaihtelua on, vaikka vuosi vuodelta tuntuukin ääripäät lähentyvän toisiaan. Heikoin tänä kesänä 90 (backteelta tosin), paras 73 (keltaisilta). Joskus pelaaminen on helppoa ja kaikki onnistuu, joskus taas ei mikään mene putkeen. Vaan tässäpä se pelin yksi hienous piileekin!

    Mestiksissä 85, 78, 93.

    mac

    Tänä vuonna 70-82 lyöntiä erikentiillä pelailtuna!

    Kyllä heittelee n. 15 lyöntiä. Tänä kesänä on kyllä raffien vaihtelu ollut osasyynä, leikkaamattomasta märästä raffista on paha saada tarkkaa chippiä tai mitään lyöntiä.

    Tänä kesänä on ollut paljon vähemmän vaihtelua kuin ennen. Tulokset välille n. 100 – n. 113. Esim. kaksi vuotta sitten 86 – n. 121. Jostain syystä en osaa olla iloinen tuosta tasaisuudesta. Minusta on kai tullut vanhemmiten kranttu.

    87 – ~120.

    Paras (pahin) etu- vs takaysi – etunen 60 yhdellä ruotsalaisella ja takanen 39 (eka alle nelkyt).

    Hiano laji!

    79-93 yks etuysi meni kyl 53 mut en sit taka ysii pelannukkaan.

    Kyllähän nuo vaihtelee ja paljon. Tosin eipä noita vuosiakaan vielä ole takana kovin montaa lajin parissa…

    Normitulos on siinä 101-110 lyöntiä per kiekka. Pari viimeistä kisakierrosta sitten ovat näyttäneet kovin erilaisilta: 125 ja 90 lyöntiä. Kevyet 35 lyöntiä eroa noissa.

    Tuossa 90 lyönnin kierroksessa vielä etuysin jälkeen kortissa komeili luku 39 🙂 Meikäläisen tasoituksella pelatessa se ON kova tulos. Lopulta saalis oli 55 bogipistettä (tasoituksellinen lyöntitulos 53) ja tasoitus alas 8,9 lyöntiä. Enpä ole sen jälkeen tasoitukseeni pelannut. Lähellekään.

    tmv

    Samoin täällä heilahtelee ihan liikaa. Kesän tilanne taitaa olla 83-101. Yhteen väliin menivät kaikki siististi about 5 lyönnin sisään, mutta nyt tuntuu taas tulevan isoja heittoja.

    Ainakin mulla on vähän niin että kun avaukset alkavat karkailla, niin keskittyminen lähipeliin on koetuksella (vaikka tietenkin pitäisi toimia ihan toisin). Ja jos varsinkin puttaamisen tekee vähänkin huonolla asenteella, karkaa tulos käsistä.

    Ehhehee… toissapaivana yhdella suosikkiradallani hirrrrveessa krapulassa ja pelkotiloissa 😀 heitin 45 + 39, joka on kauden heikoin esitys. Mukana oli muistaakseni 4 shankkia! Yksi jopa rauta-vitosella, kun muut tulivat kivasti lobbarin pitcheina. Puttasin kolmesti nelja kertaa!

    Eilen sitten 11 tunnin younien jalkeen tuntemattomalla radalla 74 incl elamani ensimmainen holari. 152 jaardia, rauta-ysi, lippu edessa. Nannaa!

    KL

    Eilen sitten 11 tunnin younien jalkeen tuntemattomalla radalla 74 incl elamani ensimmainen holari. 152 jaardia, rauta-ysi, lippu edessa. Nannaa!

    ONNEKSI OLKOON!!!! Hieno juttu!

    Kiitosh kiitosh. Olen aina kylla ollut sita mielta, etta holari tulee, kun joku on sattunut laittamaan reijan/lipun pallon kulkuradalle. Nytkin menin kiittamaan kenttamestaria hyvasta lipun paikasta. Kerrankin joku oli laittanut sen oikeaan paikkaan! 😀

    Lyonti ei sinallaan ollut edes hyva ja hauska anekdootti onkin, etta 15. reijalla vetasin lobarilla ’taydellisen vedon’ 126 jaardisen kupin viereen (koko lentomatkan naytti, etta eisssattana, tuleeko tasta nyt toinenkin!). ’Taydellinen’ meni ohi 30cm ohi ja hieman ohut meni sitte sisaan -> golf.

    Ensinnäkin onnittelut holarista Golfinnille!

    Jaa, hajonta on ollut tosi pientä tänä kesänä 40 kierrosta on sattunut välille 84-93 ja loput sitten 84 – 103, satasen ylityksiä 4 kappaletta. Uutta kehitystä on ollut se, että vieraskentillä on tullut pelattua useita ’hyviä’ rundeja eli 91kköset ainakin Pickalan Seasidelle, Vanajanlinnaan, Tuusulaan ja ja parille kentälle Saksassa.

Esillä 23 viestiä, 1 - 23 (kaikkiaan 23)
Vastaa aiheeseen: Kuinka paljon kierrostulokset vaihtelevat?

Etusivu Foorumit Yleistä Kuinka paljon kierrostulokset vaihtelevat?