Etusivu › Foorumit › Kilpagolf & harjoittelu › Kuinka lämmitellä ennen kierrosta ?
-
JulkaisijaArtikkelit
-
Kiitos..tuo käy..pidän whiskeystä..Famous Grousekin käy ( sitä on kaapissa ).
En tiija,mutta kaks kisaa oon voittant ku yhteislahossa
oon joutunut kaveleeen aarimmaiseen nurkkaan eli kaukaisinmalle tiille.Sonera sr open Nurmijarvi 2001 ja
ainoo Cross Countryni Santa Laurence 1999 .
Eli tasta vois vetaa johtopaatoksen / heita 15 minuutin viiva 30 minuttin reipas
kavelulenkki ennen lahtoo lammittaa riitavasti / ni oot iskusa.niiku huomaat aat ja oot katosiva.
Jukka-62 kirjoitti: (25.8.2006 14:20:49)
Kiitos..tuo käy..pidän whiskeystä..Famous Grousekin käy ( sitä on kaapissa ).Tiesit kai että tuo sana tarkoittaa Skotlannin tai Kanadan ulkopuolelta tulevaa viskiä. Laphroaig on whiskyä. Joo tiedetään OT. Hauskaa viikonloppua kaikille.
Irony kirjoitti: (25.8.2006 17:54:28)
Tiesit kai että tuo sana tarkoittaa Skotlannin tai Kanadan ulkopuolelta tulevaa viskiä. Laphroaig on whiskyä. Joo tiedetään OT. Hauskaa viikonloppua kaikille.
No pikkusen sellanen fiilis jäi että kirjoitusvirhe siihen tuli.
Nuorempana olin erityisesti Four Roses ja Jack Daniels fani.
Jukka-62 kirjoitti: (25.8.2006 18:06:46)
No pikkusen sellanen fiilis jäi että kirjoitusvirhe siihen tuli.Nuorempana olin erityisesti Four Roses ja Jack Daniels fani.
Makuasioista kun ei voi kuin kiistellä, niin nuo mainitsemasi viskit kuuluu sarjaan koka-kolan kanssa nautittavaksi kun taas nämä singlemalt-tyyppiset sellasenaan tahi tilkallisen veden kanssa. Siis se vesi on sekoitettu sinne viskiin. Tosin tästäkin tulee vääntöö todennäköisesti mutta kuten sanoin….makuasisoista jne….
Minkäs pullon tulen samaan kebax :)?
Puhutaanko täällä viskistä ja minulle ei ole kerrottu mitään. Hävetkääää!
Pöydällä lasissa jopa minun mittapuullani ÄÄÄÄÄÄRIMMÄISEN harvinainen 21 vuotias springbank OB, jonka avasin kesäkuussa lapsen (toinen) syntymän kunniaksi.
Puolet on jo juotu, ja jo alkaa ottaa päähän, kun en aikanaan 7 vuotta tilannut sitä kuin 2 pulloa, koska nyttemmin se on helvetin kallista.
(Toisen korkkasin 1.lapsen kunniaksi jo vuosia sitten,lol)Nimetönnyt muutaman bissen ja brandyn jälkeen kiristää pipo vieläkin enemmän tän jukan takia,jos tää nuija on skulannu yli kymmenen vuotta niin ei kait se enää laske jotain helvetin bogi pisteitä,taitaa olla väärä laji, herää hei ja päästä kissa kuselle ja aamulla taas paloheinään pelaan golffia ja sit maanantaina duunissa kerro paljon sait niitä POKI pisteitä,on ne muut siellä ihmeissään kun sä skulaat golffia ja ne haluis tulla yhtä hyväks ku sä.tiedäts mist tuntee merkonomi-golffarin,se venyttelee stagan kans 1.tiillä just niin kun on edellisenä päivänä näytetty draivi ohjelmassa,ethän muuten satu oleen merkomomi?jos sä lopetat ton kirjottelun mä lupaan lopettaa pelaamisen tänä vuonna heti kun pelaan yli 80,ai niin brutto,eikä paloheinässä.
Jamasa kirjoitti: (25.8.2006 18:29:45)
Minkäs pullon tulen samaan kebax :)?Se on dokumentoitu jonneskin tännekin mutta tottakai La Prosta on kyse.
Pakko itsekin alkaa saivartelemaan, vaikka totta toinen puoli:
Jack Daniel’s ei taasen ole Viskiä (Whiskey), eikä Whiskyä, eikä edes yleisesti kuviteltua Bourbonia, vaan Tennesseeviskiä 😉
Noh, Viskiksihän se tietysti luokitellaan, mutta tuo on tarkempi yleisesti käytössä oleva virallinen nimitys. Epävirallisia nimityksiä on muunmuassa oma käyttämä nimikkeeni: Amerikkalainen kamalan makuinen pontikka, jota jostakin käsittämättömästä syystä kutsutaan Viskiksi (Whiskey), Bourboniksi, tahi Tenesseeviskiksi. Ja vielä käsittämättömämpää on, että jotkut vielä sitä arvostavat. Ja kaikkein käsittämättömintä on että jotkut sitä juovat. Yäk !
Toisaalta miljoona kärpästä ei voi olla väärässä. Viihtyväthän jotkut minunkin seurassani, notta onhan niitä ihmisiä pilvin pimein, jotka mielestäni eivät oikein tiedä mitä laatu tarkoittaa…
Four Roses taasen on Bourbonia (eli Kentuckyviskiä, vaikka ei sieltä päin olekkaan, kun muistaakseni on Kanadalaista). Tosin Kanadalasetkin Viskit kelpuutetaan muistaakseni nykyään jopa Whiskyksi, jonka logiikkaa en kyllä ymmärrä lainkaan.
Noh nippelitietoa tiettykin, mutta liittyy lämmittelyyn ennen kierrosta, oleelisesti. Onhan se nyt tärkeää, lämmitelläänkö Viskillä (Whiskeyllä), Whiskyllä, Bourbonilla (Kentuckyviskillä), Tenesseeviskillä, vaiko Amerikkalaisella Tenesseeviskiksi kutsutulla pontikalla ! Johan tuossa jo vähemmästäkin vetäisee avauksen kainaloon outtiin, normin veteen päätyvän pushslicen sijaan jos noita alkaa miettimään, eikä terminologia ole selvä alkulämmittelyssä !
Tarkkana kuin porkkana, noiden alkulämmittelyjen kanssa. Lämmittely on tärkeä asia ! Meinaan tällainen lämmittely.
Lämminhenkistä pallottelua, hjuva Henkka 🙂
Tietääkös kukaan muuten mikä taasen on palloviski?
Nimestään huolimatta tuskin soveltuu kuitenkaan kolopallopelin lämmittelyrutiineihin.Olisko Dimble whisky ? Pallon mallinen puteli.
Eilen otin ysin jälkeen 0,5 litran oluen ( Classic ).
Heti löin 10:n avauksessa topin.
Sit syssyllä on plöröt kahvi seas- siit otetaan
lämmistykset josku 11-13 rejällä.Lämpöö tarttetaan ennen aikan ja jälkhen.
Sauna on must syssyllä.
-
JulkaisijaArtikkelit
Etusivu › Foorumit › Kilpagolf & harjoittelu › Kuinka lämmitellä ennen kierrosta ?