Aihe: Kuinka huijata nopeassa ysissä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Kuinka huijata nopeassa ysissä

Etusivu Foorumit Yleistä Kuinka huijata nopeassa ysissä

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190108 Ilmoita asiaton viesti

  Mielestäni nopeassa ysissä voi huijata seuraavalla tavalla: Avaa kilpailukysymykset. Tallenna ne mahdollisimman nopeasti ja paina selaimen takaisin-näppäintä. Etsi oikeat vastaukset. Paina selaimen eteenpäin-näppäintä. Tällöin vastauksesi aika jatkuu siitä, mihin se jäi takaisin-näppäintä painettaessa. Anna oikeat vastaukset. Tallenna ne. Pääset varmaankin aika helposti n. 30 sekunttiin. Toivottavasti nämä bugit korjataan tulevissa kilpailuissa.

  #514623 Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Huijaamista tuolla tavalla yrittävien tiedoksi:

  Aika käynnistyy kun kysymyssivu klikataan auki, eikä sitä enää voi pysäyttää, aika pysähtyy vasta kun painat vastaustesi jälkeen ’lähetä’ -nappia. Toisin sanoen ei auta, vaikka menet selaimen back -napilla taaksepäin kopioituasi kysymykset talteen, aika jatkaa vain juoksuaan ja sinun tuloksesi heikkenee.

  #514624 Ilmoita asiaton viesti

  Mutta miksei käyttäisi kahta eri tunnusta???

  Aika simppeliä, ensimmäisellä tunnuksella käyt katsomassa kysymykset ja vastaukset. Opettelet myös vastausten kohdat oikein (a,b,c,d) ja sen jälkeen olet esimerkiksi paperilappuselle tai toiseen ikkunaan laittanut ohjeet itsellesi ja naputtelet oikeat vastaukset, jotka olet hakenut netistä, kirjoista jne.

  Luulisi jokaisen saavan tällä tyylillä tuloksen 9/9 ja aikaa ei luulisi menevän kymmeneen kysymykseen yli 15s, varsinkin jos sinulla on kartan(nuottien)lukija vielä mukana.

  Että sellainen kisa se on. Itse en viitsi nähdä tuota vaivaa ja koska se epärehtiä touhua, myös siksi kaihdan sitä.

  Mutta ylläpito varmasti tekee parhaansa kisan saamiseksi rehdiksi ja muutenkin sujuvaksi.

  #514625 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kysymykset arvotaan joka kerta erikseen. Eli tiettynä päivänä ei ole vaikkapa kaikille samoja kysymyksiä.

  Itse rupesin saamaan kisassa hyviä tuloksia kun joka kerta tallensin kysymykset, etsin netistä oikeat vastaukset ja hyödynsin näitä seuraavalla kerralla.

  Loppujen lopuksi samat kysymykset toistuvat usein (varsinkin jos on useita tunnuksia) ja näin vastaamisen saa huomattavan nopeaksi.

  #514626 Ilmoita asiaton viesti

  Ei hyvänen aika.. miten voi aikuisilla ihmisillä riittää mielenkiintoa moiseen kikkailuun? Olisi hauska olla kärpäsenä katossa, kun perheen isi säätää koneen ääressä muistilappujensa kanssa. Kyllä mielestäni tuollaisella ähertämisellä on yhden putterin ansainnut!

  #514627 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Menee vaan itu koko kilpailusta, kun siinä pitäisi olla tarkoitus kilpailla tiedolla, ei sillä kuka löytää tiedon parhaiten ja onnistuu huijaamaan.

  Tuntuu sponsoreistakin varmaan hölmöltä antaa palkintoja henkilölle, jonka tiedetään huijanneen. Kahdessakymmenessä sekunnissa kun ei edes ehdi lukea kaikkia vastauksia, saati sitten vastata niihin. Eli ei taida tämäkään peli jatkua kauaa.

  #514628 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo-o huomattu on ettei aika pysähdy. Näin meinaan kävi että, serverissä / muualla netissä on kolinaa ja yhteys katkeaa niin aikahan pyörii niin kauan kunnes käy kuittaamassa kisan loppuun.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kuinka huijata nopeassa ysissä