23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Kuala lumpur

Etusivu Foorumit Matkailu Kuala lumpur

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #632111 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen menossa vuodenvaihteessa Kuala lumpuriin. Onko kokemuksia ympäristön kentistä, kunto/hinnat? Suosituksia? Entäpä pelaaminen iltavalaistuksessa, löytyykö mahdollisuuksia siihen?

    #636659 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    ts

    Tuollaisen rapsan joskus kirjoittelin erääseen lehteen:

    Ensimmäinen kierros: Saujana Golf&Country Club, Kuala Lumpuri

    Kansainvälisen hotelliketjun hallinnoima 36-reikäinen Golfkompleksi hotelleineen on vuosien varrella isännöinyt mm Malesian Openia ja Eisenhower trophyä (amatöörien MM-kilpailut) Matkallamme ennätimme pelaamaan vain juuri tämän kilpakentän puoliskon, eli Palm Coursen, mutta saimme tilaisuuden myös kiertokäynnin myötä tututstua tuohon Bunga Raya Courseen, joka vaikutti hieman kapeammalta, joskin myös lyhyemmältä noista kahdesta.

    Palm Coursea pidetään yhdestä Malesian vaativimmista, mutta kaikessa vaativuudessaan se kuitenkin tuntui varsin reilulta pelaajaa kohtaan. Avauksissa tilaa on kohtalaisen runsaasti, mutta suuret, varmaan näkemistäni eniten muotoillut, viheriöt, ovat monelta suunnalta bunkkereiden tai vesiesteiden vartioimat, eikä griiniosumaa voi lainkaan pitää Par’in takeena, varsinkaan jos joutuu lipun väärälle puolelle. Oman lisänsä lähipeliin ja puttaamiseen antaa ruoholajikkeena käytetty bermuda, joka vaatii oman totuttelunsa, sekä lyöntialustana, että myös viheriön pinnalla. Kokonaisuutena Saujana on yhdistelmä, jota voi suositella Kuala Lumpurin osalta pelikohteeksi, joskin ehkä mieluummin matkan loppupuolella, kuin alkajaisiksi.

    Tuon reissun aikana ei ikävä kyllä muita kenttiä tullut pelattua, eli niistä ei tietoa ole. Tuo nyt kuitenkin on vähintään suositeltava kohde.

    #636660 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vuosi sitten olimme Kuala Lumpurissa ja pelasimme silloin Glenmarie Golfin.

    Glenmarie Golf

    Glenmarie Golf sijaitsee Kuala Lumpurin keskustan alueella ja kenttä on iltaisin valaistu. Pelaaminen iltavalaistuksessa oli muuten kokemisen arvoinen, suosittelen. Kenttä oli hyvässä kunnossa ainakin silloin, klubitalolla tosin tehtiin remonttia. Asuimme golfkentän laidalla olevassa hotellissa, joten kulkeminen kentälle oli helppoa. Viikolla pelaaminen oli halpaa, green fee 130 RM, joka vastaa noin 25 €. Viikonloppuna oli tuplahinta ja muutenkin kentälle oli vaikea päästä, suosittelen golfia arkisin ja viikonloppuisin tutustumista vaikkapa nähtävyyksiin. Kuala Lumpurissa on useita golfkenttiä, Glenmarienkin vieressä oli ainakin kaksi muuta kenttää, mutta näistä muista kentistä ei ole kokemusta.

    #636661 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Puolen tunnin ajomatkan sisällä keskusta on mm. Saujana, Glenmarie, Kuala Lumpur Golf & Country Club, Mines Resort, Tropicana, Bugit Jalil, Bangi, Palm Garden. Tutustumisen arvoisia ovat noin tunnin ajomatkan päässä oleva Bigit Tinggi, Staffield ja Genting Highlands alueella oleva Ronalf Friemin suunnittelema kenttä, joka nimeä en edes muista. Ko kentillä on omat web sivut, joista löytyvät tarkemmat tiedot.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Kuala lumpur

Etusivu Foorumit Matkailu Kuala lumpur