15.–22.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][17]
KilpailuaSuomalaista

Krabi

Etusivu Foorumit Matkailu Krabi

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1276481 Ilmoita asiaton viesti
  skp

  Onko jollain kokemuksia golfaamisesta Krabin seudulla? Netistä ei löydy oikein kunnolla tietoa. Ilmeisesti Pakasai golf on lähettyvillä ja tänä vuonna avautunut Hula Hula Golf. Onko kentät millaisia ja mitä kautta kannattaisi tiedustella greenfeet ja kuljetukset. Mailatkaan ei varmaan tällä kertaa lähde mukaan, niin vuokramailoille myös tarvetta.

  #1276516 Ilmoita asiaton viesti

  Empä voi kehua pakasaita, huonot kulkuyhteydet. Krabi ei ole golfkohde, enkä ilahtunut muutenkan koko alueesta. Pitkä matka kentältäkin. Klikkaa forumin hausta ,pakasai, niin tietoa löytyy aikaisemmista ketjuista.

  #1276756 Ilmoita asiaton viesti

  Pakasai on ihan ok kenttä. Muutama vähän sokompi reikä ja kunto vaihteleva. Kaikki kenen kanssa olen siellä pelannut ovat tykänneet. Plussahändäristä green cardittomaan. Neljänä vuonna olen siellä pelannut eikä lähtöaikoja ole koskaan tarvinnut varata. Uudesta kentästä ei mitään tietoa.

  Jos seikkailumieltä riittää, voi kentälle ottaa taksin ja hoitaa greenfeet ja mailavuokrat paikanpäällä. Tällöin hinta on todella halpa varsinkin jos taksin kuluja on useampi jakamassa. Taksi Ao Nangista on muistaakseni noin 45min.

  Monet taksit ja ”matkatoimistot” myyvät golfpaketteja joihin kuuluu mailat ja kyydit. Tämä kannattaa lähinnä jos menee yksin pelaamaan tai ei omaa seikkailumieltä.

  Onier on varmaan lentänyt jonnekkin muualle kuin Krabille. Osa matkanjärjestäjistä ajatta turistit Phuketista jolloin matka on pitkä. Krabin lentokenttä on hyvin lähellä Ao Nangia ja muita alueen kohteita. Snorkkeli on golfmailoja tärkeämpi varuste mukaan. Hyvää reissua!

  #1276786 Ilmoita asiaton viesti

  Krabi on niin pieni kohde, että suurin osa koneista menee Phukettiin ja jokunen kone Krabille. Matka on tosiaan raskas bussilla mutkaista tietä pitkin Phuketista. Ainakin silloin, kun minä kävin Pakasaissa, niin vuokramailat olivat vanhoja sekasettejä. Silloin kun kävin itse, kenttä oli melkoisen tyhjä, pari ryhmää oli pelaamassa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Krabi