23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Kotojärvi Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Kotojärvi Golf

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mikä tilanne Kotojärvellä tällä hetkellä?

    Kuulopuheiden mukaan olisi yksi heikoimmista kunnoltaan, mutta niinhän se taitaa olla ollut aina tähänkin mennessä joten ei uutta sen osalta. Ja edellinen toimminnan johtaja taisi vetäytyä kun ei ole listoilla enää. Kenttämestari taisi sentään tulla uusi, jolla lienee aika vaativa tehtävä jos kentän kunto päässyt heikoksi. Toisaalta nykyisellä kannattavuudella ei kenttää korjata jos perustus vaiheessa on suuria puutteita savimaalle kylvetystä väylänurmesta.

    Osakkaat onkin sitten oma lukunsa… Onkohan niitä enää yli vai alle puolet alkuperäisestä? Muistelen vaan kun Euroaikoina osakkeita myytiin +13 tEur hintaan ja tänäpäivänä taitaa arvo olla -1 tEur eli rahallista hyvitystä saa jos ottaa osakkeen vastaan, Mikä onkaan päivän tarjous jos pelaisi loppukauden tuolla…

    Tällaisia avauksia ei oikein hyvällä katsota täällä. Aika moni tulee osoittamaan että olet väärässä, esim. KL1 kertoo kuinka joku kenttä on ”huippukunnossa” vaikka totuus olisi mikä. Niin varmaan Kotojärvenkin kohdalla.

    Hups Tällänan tulikin vastaan. Onko siis edelleen tuo talouspuolen ongelma, vaikka Golfissa on pieni noususuhdanne päällä. Taitaa olla osakas kato edelleen.

    Oy Kotojärvi Golf Ab
    • Yrityksen maksuhäiriötiedot ovat muuttuneet

    Viime viikolla pelattu. Kunto oli hiukan parantunut viime vuosista. Ja nyt oli käsiä ja koneita työssä! Tuntuuko muista, että mitä parempi pelaaja, sen enemmän kuntoa moititaan? Kotojärven yksi heikkous on mielestäni yksitoikkoiset griinit. Osassa ei ole yhtäkään virallisen lipun paikaksi sopivaa kohtaa. Mm 3 ja 8. Rehellisesti pari väylää on melkoisia kikkaväyliä, mutta niistä selviää bogeyllä kun ei hölmöile

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Kotojärvi Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Kotojärvi Golf