Aihe: Koska on liian kuuma pelata? (Thaimaa-asiaa) - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

Koska on liian kuuma pelata? (Thaimaa-asiaa)

Etusivu Foorumit Matkailu Koska on liian kuuma pelata? (Thaimaa-asiaa)

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632718 Ilmoita asiaton viesti

  Kas tässä Pattayalle lähteville sääennuste nyt tammikuun seuraaville päiville (ylin/alin):

  Thursday

  35 25

  Mostly sunny and very warm

  Friday

  36 25

  Sunny and remaining very warm

  Saturday

  36 26

  Hot with a full day of sunshine

  (Lähde Atsiam.com)

  Siis minä en kyllä tykkäisi pelata kun on 36. Ihanteellinen lämpötila on minulle 19-22, kiitos.

  Kertokaapa joku miten selviätte hengissä 18 reikää 36 asteen lämmössä? Auto ainakin lienee lääkärin määräyksestä pakollinen.

  #640367 Ilmoita asiaton viesti

  Tuollainen yli 35 astetta alkaa olla jo hieman lämmintä. Sen toki kestää hyvin kävellenkin kun kulkee rauhallisesti ja muistaa juoda paljon (ei tietenkään olutta). Paljon on kiinni myös asenteista. Jos heti lähtiessä alkaa ruikuttamaan kuumuutta, niin tottahan keli tuntuu ikävältä kierroksen aikana. Minusta pelaaminen on kaikkein hauskinta aurinkoisena päivänä, kun lämpöä riittää. Ei se luita riko!

  Itse pelaan thaikuissa noin puolet kierroksistani autolla. Kävellen pelatessa suosittelen lähtemään aamulla jo 8-9 aikoihin, silloin on hieman vilposempaa kuin iltapäivän paahteessa. Mutta auton kanssa liikkuen ei ole mitään ongelmia.

  #640368 Ilmoita asiaton viesti

  Onhan se kuumaa nyt. Senpä vuoksi itse käynkin siellä aina marras- joulukuussa, jolloin lämpötila päivisin on maksimissaan n. 30 astetta. Siinä lämpötilassa peli sujuu kävellenkin oikein hyvin. Sadekausikin on juuri loppunut, joten kaikin puolin on mukavaa. Jos tuntuu liian kuumalta, golfauto on tosi hyvä väline. Siinä istutaan varjossa ja ajoviima pitää turhan kuumuuden loitolla.

  Hauevö, mukava siellä on joka tapauksessa käydä silloin tällöin ja vaikka useamminkin. :o)

  #640369 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Juu juu ringo, uskotaan jo että sulla tekee tiukkaa pelata kuumassa ja muutenkin sulla tais taikuissa mennä huonosti. Avauduit aiheesta jo aiemminkin.

  Kun jouduin juuri palaamaan pattikselta näihin Suomen pakkasiin, niin alkaa otsasuoni pullistumaan tällaisista.

  Onhan se lämmin pelata noissa lukemissa, myönnetään, mutta….

  #640370 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pakkasin jo bägin, mutta sitten luin tämän viestin. Pitäisikö vielä harkita ? Suomessa varmaankin jääkenttien valkiot ovat nyt melko hitaat, jolloin minullakin voisi olla mahdollisuus putata kahdella sisään. Voisin myös harkita matkaa lähemmäksi. Olisikohan esim: Moskovassa hyviä talvikenttiä ?

  Eeeeeiiiiiiiikkk..hrrrrr..lähden sittenkin Thaimaahaan. Mummoltakin pappi kysyi kumpaan paikkaan mummo sitten kuoltuaan haluaisi, taivaan iloihin vaiko helvetin lämpöön, johon mummo tokaisi, että eikös se lämpö näin vanhalle ihmiselle paremmin sopisi.

  Aamulla pullo Sheriffiä (suomalaisiin janotottumuksiin verrattuna pieni pullo, joka löytyy juomakaupan jääkaapista). Unohdan puheet vähäsuolaisesta ruokavaliosta. Otan mukaan magnesium tabletteja. Ostan kentälle suolapähkinöitä tahi perunalastuja. Kilauttelen välillä kitapurjeen taakse mm. mainiota punaista kirsikkalimonaattia (kokeilkaa vaihteeksi).

  Viimeisille väylille käytän mentaalista mielikuvaa isosta huurteisesta Singha pullosta, joka estää sortumisen bogeihin.

  #640371 Ilmoita asiaton viesti

  Äkkiseltään ainoaksi virheeksi näyttää jäävän sen Singhan säästäminen kierroksen jälkeen. Siellähän on sitä monessa paikassa myytävänä kierroksen aikana.

  Pari kolme Singhaa huiviin niin a vot! Lähtee rentoa siivua.

  #640372 Ilmoita asiaton viesti

  Heh, mulla oli ihan kiva reissu. (25-31astetta, ja jopa palkintoja). Pikkasen tulee näissä kirjoituksissa puoleltani provosointia, mutta ei pidä provosoitua…… Ihan vakavasti: Pattayalla on golfin hinta/laatusuhde todella hyvä, ja paikka itse huomattavasti parempi kuin sen maine.

  #640373 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ei se olut mitään tee noin kuumassa. Turkissa toissa kesänä kiskottiin minkä kerkesi ja oli välillä yli 35 astettakin. Niin kuumalla kerkesi hikoilla sen oluen ennenkuin se mitään alkoi vaikuttaa. Sitten illalla kun viileni huomaamatta ja jatkoi oluen kiskomista samaa tahtia niin hops.

  #640374 Ilmoita asiaton viesti

  Ei mitenkään poissuljettua, varsinkin kun on totutellut ensin hieman

  – Tuollaisessa lämpötilassa kannattaa todellakin unohtaa terveelliset vähäsuolaiset jutut, nautimme viime reissulla (n. 30 C) suolatabletteja n.1 per rundi – nestettä kului sellainen 1,5-2 litraa ja olo oli hieno rundin jälkeenkin. Aikaisemmin kun pelasimme 34-36 C:ssä, nestettä kului jopa 4 litraa jullia kohti – sellaisella nestemäärällä kyllä lähtee melkein taju perillä, jollei suolatasapaino ole kunnossa.

  Joo, se olut jää kyllä huomaamatta, eri asia tietenkin jos kasvattaa janoa oikein, ja kiskaisee tyhjään mahaan, se saattaa jo hymyilyttää hetken.

  Toinen hyvä hetki aikaisen aamun ohella oli iltapäivä klo 14-15, jolloin tilaa oli runsaasti, ja usein tuuli nousi viilentämään hieman – hämärä tulee kyllä nopeasti.

  #640375 Ilmoita asiaton viesti

  Tänään kotiuduttiin vuoden ensimmäisiltä golf-kierroksilta Pattayalta.
  Sää oli koko ajan helteinen (+30-+35), mutta hyvin siihen sopeutui ja tottui – tosin kuten edellä on kerrottu, pitää nestettä kuroa reippaasti. Auto on hyvä helpotus ainakin aluksi säästämään energiaa lyönteihin.

  Muutoin täytyy kyllä kehua varauksetta klubeja, kenttiä ja hintatasoa. Caddien tasot tosin vaihtelee kyllä rankasti.
  Ei ne tienvarsi-shopeissa ennen kenttiä myytävät merkeittäin kasatut järvipallopussitkaan ole hinnan kiroissa. Ei pääse itku, jos vaikka Pro V1 sattuu karkaamaan veteen…

  Mikäli Pattiksella ei ahneus iske, sai se meidän porukasta vuosittaiset vakivieraat. Golfarin paratiisi! Jos hieman muidenkin…

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Koska on liian kuuma pelata? (Thaimaa-asiaa)