5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Koska golfkausi Suomessa alkaa

Etusivu Foorumit Yleistä Koska golfkausi Suomessa alkaa

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 222)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Noniin. Nyt kun on tullut talven keskellä tällainen helleaalto ja kevät on käytännössä jo alkanut, sitä seuratessa kuka veikkaa lähimmäksi: Koska Suomessa pelataan eka tasoituskelpoinen kierros. Viime talvena lumitilanne oli suht sama ja itse veikkasin 27-03-10. Silloin oikein arvasi (tiesi?) Vallu ja Keeper, että River pisti homman liikkeelle reilun viikon myöhemmin 08-04-2010. Vallu siis pokkasi virtualipokaalin aiemmin veikanneena, Keeperin herrasmiesmäisesti kieltäydyttyä palkinnottomuuden jaosta. Tänä keväänä veikkaan Pe 01-04-2011 ja Vihti, vaikka kenttää ei kysyttykkään. Tapana vaan on vastata vaikka kukaan ei kysyisikään. Viimevuotiset pohdiskelut

  k.

  Veikkaan lauantaita 8.4. ja Sea Golf Rönnäs. Itä-Suomessa on nyt vähemmän lunta.

  Veikkaan lauantaina 26.3.2011 ja kenttä tällä kertaa RiverGolf

  Veikkaan taas to 7.4.2011.
  Kiitos viime vuoden palkinnosta, oli ihanaa saada kyyti ovelta ovelle Nokia River Golfiin kisoihin!

  Ma arvaan

  Kyll maar taas Vihti Golf yksi ekoista 19.03.2011 aamusta alkaen…

  Onko Ahvenanmaa Suomea? Siellä on kuulemma vain viisi senttiä lunta eli voisivat aloittaa jo 11.3. mutta mistä niistä tietää. Itse aloittelen Meri – Teijolla 26.3. eikä manner – Suomessa sen aiemmin pelata missään. Varma tieto.

  Olen optimisti ja veikkaan Maanantaina 14.3.2011. (Vihti Golf) Veikkaan samalla että Löfkulla golf Espoossa (9 reikää) on viimeinen golfkenttä jossa pystyy pelaamaan kokonaista rundia (22.6) Viime vuonna siellä oli kahden väylän kokoinen ’vesieste’ pitkään.

  Lumitilanne ainakaan täällä Länsi-Uudellamaalla ei todellakaan ole sama kuin viime vuonna. Lunta on enemmän kuin vuosi sitten ja sen vesipitoisuus on huomattavasti suurempi. Viime keväänä sulamista helpotti se, että käytännössä kaikki lumi oli höttöistä puuteria, joka suli pois todella nopeasti eikä jäätä päässyt syntymään keväälläkään. Nyt on ollut jo pari suojajaksoa ja lisää on tulossa. Ainakaan Vihdissä ei pelata maaliskuun puolella ja Lohjalla veikkaan Kalkkiksen avautuvan 25.4. Idenpänä ja Affenanmaalla tilanne lienee parempi.

  Husqvarna kirjoitti: (19.1.2011 17:39:49)
  Lumitilanne ainakaan täällä Länsi-Uudellamaalla ei todellakaan ole sama kuin viime vuonna. Lunta on enemmän kuin vuosi sitten ja sen vesipitoisuus on huomattavasti suurempi. Viime keväänä sulamista helpotti se, että käytännössä kaikki lumi oli höttöistä puuteria, joka suli pois todella nopeasti eikä jäätä päässyt syntymään keväälläkään. Nyt on ollut jo pari suojajaksoa ja lisää on tulossa. Ainakaan Vihdissä ei pelata maaliskuun puolella ja Lohjalla veikkaan Kalkkiksen avautuvan 25.4. Idenpänä ja Affenanmaalla tilanne lienee parempi.

  Hyvä pointti. Samaa itsekin katsellut. Lunta on kyllä, mutta viime talvena tähän aikaan lumi oli aikamoista hattaraa. Nyt sitä on senteissä paljon ja kuutiossa kilojakin enemmän kuin viime talvena. Positiivista asennetta kuitenkin liikkeellä. Viikon-pari aikaisemmaksi noin keskimäärin veikkaillaan mitä viime keväänä.

  Lohjalla Kalkkis tosiaan avataan Lohjan kentistä ekana, mutta optimististen veikkausten jatkoksi sanon että Kalkkiksella pelataan jo reilut viikko aiemmin, eli 16-04. Kirjanpitoni mukaan kävin viime keväänä Kalkkiksella vetäisemässä nippanappa alle satasen kotikenttäavauksena 27-04, mutta näköjään jostakin syystä StLG:n tiedotteita selaamalla kentän tarkkaa avausajankohta ei löydy. Aika liki tuota väittäisin kuitenkin. NexGolfiin olen kortit syöttänut kotimaan avauksina Vihdistä 12-04 ja 18-04 Salosta. Salossa näyttääpi jopa yhdellä tuplalla ja yhdellä triplalla olevan etuysi 41, että tuolloin sitä näköjään vielä luuli kaudesta tulevan hyvän.

  B

  Ihan sama 🙂

  Kevät ja pelikeli voi tulla yllättävänkin äkkiä, koska maa ei ole jäässä ja sulanut lumi voi häipyä sen siliän tien. Missä kunnossa kentät sitten ovat, onkin jo toinen juttu.

  Hauskana huomiona voisi sanoa, että pelipallon koko ilmeisesti vaikuttaa kentän talvehtimiseen. Hesarissa oli juttu stadikasta ja sieltä todettiin, että maa on sula ja plussan puolella ja siellä nurtsin on hyvä talvehtia… Suotta murehitaan.

  Ai niin, 5.4 ja ekana avaa Farmi. Pekalle terveisiä että pientä supporttia kollegalle. Soita vaan niin tulen vaikka kaveriksi lapiomaan, että päästään tavoitteeseen.

  21.4. vasta, menee vähän myöhemmäksi kun viime vuonna kun on lunta enemmän ja helmi ja maaliskuusta tulee kuulemma pahuksen kylmiä.

  21.3 alkaa. Tää on varma tieto.

  Muutaman päivän päästä alkaa jokaisen vilkaisemani ennusteen mukaan kevät. Rohkein ennustus (Foreca) lupaa loppuviikoksi jo liki kymmentä astetta. Auringossa tuohon saa pistää vielä viitisen lisää. Onhan tuota lunta paljon, mutta nyt näyttäisi häipyvän ja vauhdilla.

  Kevät tulloo ja kausi alkaa. Jokohan Peuriksen range kohta aurataan ja hiekoitetaan? Taitaa muutenkin kentillä olla vilkas hiekoituskausi alkamassa, jos ei ihan jo lähipäivinä, niin näiden ennusteiden mukaan ensiviikolla viimeistään.

  Kävin pelipaikalla lauantaina ja sain varman tiedon, että lumet sulavat maaliskuun aikana veks kentältä. Tervehdin tätä tietoa tietenkin ilolla. Haluan nyt myös muistuttaa, että maaliskuu alkaa jo huomenna!

  Säätiedotusta tästä: 10 vuorokauden ennuste.

  Samaa lupailee mitä pari päivää sitten, eli huomenna alkaisi lämmintä joka kestääkin sitten pidempään. ’MakeMr’:hän tuolla toisessa ketjussa kertoi Vihdin alkaneen tänään lumihommiin. Hyvähyvä. Josko sitä ensi viikolla pääsisi jo Peuriksen rangelle.

  Tuo ennuste lupaa pelkkää hunajaa ensi torstaille. Näyttäisi, että on läpi vuorokauden + 4 C ja vettä sataa. No jos näin on, miten käy lumelle? Sehän sulaa pois, vaika sitä olisi kuinka helvetisti!

  Käyttelen tässä tätä edit- toimintoa sujuvasti: tarkoitan tietenkin ensi viikon torstaita, 10.3. jolloin lumi häviää lopullisesti.

  Olisin sanonut 1.4, mutta kun se oli jo käytetty, niin kauden aloitus siirtyy myöhemmäksi.
  Eli oikea päivä on 2.4. Reilun kuukauden joutuu vielä kärvistelemään.

  Kylläpä sitä ollaan optimistisia. Ei Suomessa pelata missään kesägreeneille maaliskuussa, hyvä jos huhtikuun alkupuolellakaan.

  Ainakaan kahteen viikkoon ei tule ennusteiden mukaan öitä, jolloin lämpötila olisi plussan puolella. Päivällä voi auringossa olla aste pari lämmintä joinakin päivinä. Hanget voivat jonkun sentin haihtua taivaalle. Siinä kaikki.

  Ennuste: Ensimmäinen kenttä avataan kesägreeneille (joisssa ei kyllä ole kuin hiekkaa) huhtikuun 19. päivä.

  Nimetön

  Veikkaaminen helpottuu, mitä lähemmäs kesää mennään. Pitäsköhän itekkin kohta veikata.

  Vuosaari aukeaa 9.4.

  No kyllä kohta alkaa kun hiihdin juuri tänään Masterin Masterin kentän vierestä ja viheriöt oli jo aurattu!

  15.4. Vihti (VGC) kuuluu villi veikkaus.
  Olen kyllä kuullut että Länsirannikolla on huomattavasti vähemmän lunta, joten joku kenttä siellä päin voisi myös yllättää.

  Lumen alla olevat nurmikot ovat sulia,huomasin kun lapioin grillauspaikalle polkua viikko sitten.
  Ajattelin siinä samalla että kun ilmat lämpiää ja kevät tuulet puhaltaa,lumi häipyy tavallisen äkkiä.
  Veikkaukseni on 10.4 Vihdissä VGC kentällä. Kypsyttää jo tää talvi,onneksi just uutisissa luvattiin länsituulta…jee

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 222)
Vastaa aiheeseen: Koska golfkausi Suomessa alkaa

Etusivu Foorumit Yleistä Koska golfkausi Suomessa alkaa