9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista

KopioPutteri

Etusivu Foorumit Yleistä KopioPutteri

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tässä pitkää nenää kaikille joiden mielestä ’kopiot’ eivät voi olla yhtä hyviä kuin aidot: ’Mikko Ilosen uusi putteri toimi British Mastersissa Mikko on ottanut käyttöön uuden putterin joka on samanmallinen kuin Odysseyn Two Ball, mutta sen kopio. -Merkkiä en edes tiedä, tuntuu hyvältä, puttiasentoni on nyt paljon pystympi, Ilonen kertoi välinevaihdostaan.’ Että semmosta.

    Tietääkö kukaan tarkemmin mikä putteri on kyseessä? Saattaa tilauskanta esim. golf-components.comin two ball kopio puttereille lisääntyö huimasti 😉

    Onko se joku näistä?

    http://www.golf-components.com/mon3balputhe.html

    http://www.golf-components.com/turthrebalpu.html

    http://www.golf-components.com/fourballputter.html

    Nooh, onneksi oma Carbite toimii, eikä tartte olla vaihtamassa.

    Lue lisää: Putterit golf-components.comissa

    Nimetön

    mikähän ihmeen ininä täällä on taas jostain kopiomailoista? tekeekö se huonomman ihmisen jos pelaa kopiomailoilla vai mikä siinä nyt oikein on?

    Nimetön

    eihän se mikään noista voi olla kun noi on 3ball/4ball puttereita.. ’Joka on samanlainen kuin Odysseyn Two Ball, mutta sen kopio.’

    Minulle on ainakin ihan sama pelaako kopiomailoilla vai ’aidoilla’. Jos mailat sopivat itselleen hyvin, niin siitä vaan. Itse pelaan aidoilla, mutta voisin ihan yhtä hyvin pelata kopioilla, jos ne olisivat itselle hyvät…

    Mitenkähän se Petteri sai nyt näistä kirjoituksista ininän aikaan? Eihän tuossa mitään negatiivista ollut missään kohdassa.

    Minustakin on aivan sama millä mailoilla jokainen pelaa. En kuitenkaan ymmärrä, esim. golfpörssin ilmoituksia ’xxxx’-kopioista. Eikö voisi reilusti ilmoittaa mailojen oikeaa nimeä. Minä en ole ainakaan koskaan nähnyt mailaa jossa lukee esim. ’Callaway-kopio’. Tämä on täysin luonnollista, koska eihän kukaan pysty sellaista tekemäänkään.

    Putterin merkki on mitätön pikkuseikka sen tosiasian rinnalla, mitä aito ’talli-maila’ merkitsee.

    Toivotaan, että jonain päivänä Mikkokin pelaa aidolla Odysseyllä. Sehän merkitsee arvostettun pelaajan statusta tourilla ja vähän eurojakin.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: KopioPutteri

Etusivu Foorumit Yleistä KopioPutteri