Aihe: Kommentteja drivereista?! - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Kommentteja drivereista?!

Etusivu Foorumit Yleistä Kommentteja drivereista?!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190947 Ilmoita asiaton viesti

  Olen ajatellut hankkia Titleistin 975D driverin. Ja siihen Graffaloyn stiffi varren. Jos jollain on jonkilaisia kokemuksia kyseisestä mailasta, olisi kiva kuulla niitä ennen ostopäätöstä. Ja minkälainen astekulma mahdollisesti olisi järkevin?

  #525314 Ilmoita asiaton viesti
  SamSnead
  Moderaattori

  Omaa mailaa on helppo kehua, mutta olen kyllä testannut monia malleja ja merkkejä ja itselleni tuo Titun peli sopii hyvin käteen.

  Siinä tuntuu olevan melko suora lyöntipinta, toisin kuin monissa esim. Callawayn malleissa, joissa lyöntipinta on suljettu jopa 4-6 astetta. Miellyttää minun silmääni ettei ole liian suljettu lapa, asettuu mukavasti maahan.

  kokeilin muuten viime kesänä tuota Titua kolmella eri varrella samana päivänä samoissa olosuhteissa:

  Titun ’omalla’ perusstiffivarrella, tuolla mainitsemallasi Graffaloyn stiffillä ja EV-70 varrella, kaikki grafiittia. Täytyy sanoa että erot olivat todella isot! Titun oma varsi on näistä löysin (ilmeisesti nimenomaan kiertojäykkyydeltään) ja sillä lensi kyllä pallo pisimmälle, mistä plussaa, mutta myös herkemmin vinoon. EV-70 varrella en saanut oikeen mitään tuntumaa palloon, varsi tuntui todella jäykältä ja tunnottomalta. Sillä palo kyllä pysyi erittäin hyvin suorassa. Graffaloy oli sitten näiden kahden välimuoto, ehkä hyvä kompromissi.

  #525315 Ilmoita asiaton viesti

  975 D on loistava draiveri, mutta 975 J on kyllä vielä huomattavasti parempi. Itselläni on ollut 975D ja nyt on 975 J, joten tiedän niiden eron. Toi varsi (grafalloy +35) josta kysyit on ollut mulla molemmissa näissä draivereissa. Se on kyllä tosi jäykkän tuntuinen ylhäällä olevan kick-pointtinsa vuoksi. Joten mikäli et ole aivan pitkälyöntisimpiä (mailanpään nopeus draiverilla yli 190 km/h) niin kannatta koittaa siitä varresta regulaaria ensin. Loftiltaan J on paljon nostavampi kuin D, vaikka Titun nettisivut suosittelevatkin ottamaan J:hin asteen lisää verrattuna D:hen. Itselläni D oli 8,5 asteinen ja nykyinen J on 7,5 asteinen, ja lento kaari näillä hyvin samanlainen.

  #525316 Ilmoita asiaton viesti

  kiitoksia. Mielestäni lyön ihan tarpeeksi pitkiä. Viime kesän keskipituus vanhalla ja huonolla Wilsonin driverilla oli noin 230m, ja aina kun pääsi koittamaan hieman parempaa driveria, niin lisämittaa tuli melkein 20m.

  #525317 Ilmoita asiaton viesti

  Ostin ko driverin pari vuotta sitten ja se on parasta mitä olen tehnyt koko lyhyen peliurani aikana. Edellinen driveri oli Callaway ja sillä en saanut mitään aikaan.

  Mulla on sama nuppi mitä itse olet ajatellut ja varsi on stiffi eikä yhtään liian jäykkä. Kulma on 9,5 ja olen sen mittauttanut ja todellisuudessa se on 10 astetta. Ei haittaa, koska pallo lentää ihan riittävästi ja drivin pituus ei ole ongelma, jos peli ei kulje.

  Suosittelen, mutta yritä testata ennen ostopäätöstä. Nää on monesti myös fiilisjuttua.

  Lue lisää: Golfpiste

  #525318 Ilmoita asiaton viesti

  Kuten kuulin viime kesänä kaverin sanovan 975 J:stä ja Grafalloyn varresta että sillä lyöminenhän vastaa jo huonoo panoo…

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kommentteja drivereista?!