16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Kokemuksia Thaimaa/Hua Hin

Etusivu Foorumit Matkailu Kokemuksia Thaimaa/Hua Hin

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kerrotteko kokemuksia ja vinkkejä kentistä ja elämästä yleensä ko. paikasta. Ajattelin esim lähtöajat varata vasta paikan päältä. Kannattaako? Onko ruuhkia.

    Hua Hinissä on muutama hieno kenttä. Kaikki kentät ovat hienossa kunnossa kuten Thaimaassa yleensä.

    Lähtöaikojen varaus ei ole tarpeellista etukäteen arkipäivisin ellei ole liikkeellä suurella ryhmällä.

    Hua Hin on hiljainen merenrantapaikka. Mukavia ruokaravintoloita löytyy, mutta muuten iltaelämä on rauhallista.

    Varsinainen golfpaikka Thaimaassa on Pattaya, jossa on noin 20 golfkenttää 45 minuutin sisällä Pattayalta. Golfkilpailuja Pattayalla järjestetään lähes joka päivä (lauantaita lukuunottamatta). Greenfeet todella edulliset.

    Hua Hinissä greenfeet ovat kalliimmat kuin Pattayalla, mutta tietääkseni sinne ollaan myös käynnistämässä Pattayan kaltaista golfyhteisö- ja kilpailutoimintaa.

    Olen ollut Thaimaassa 2 kertaa pelaamassa. Tässä vähän perustietoa: Pirun kuuma, joten golfauto suositeltava ellei pakollinen melkein kaikilla kentillä. Juotavaa kannattaa varata monta litraa (muutakin kuin vettä) kierrokselle. Caddiet pakollisia. Tii ajat kannattaa varata hyvissä ajoin mieluiten aamuksi tai aamupäiväksi, koska Kierroksissa voi hyvinkin mennä 6 tuntia. Pimeä tulee jo aikaisin, joten iltapäivä ajat ei suositeltavia.

    Pelimatkat olivat siellä ihan kivoja. 40 astetta ei tosin ole minun lempi pelisääni, joten kierrokset menivät niin ja näin. Thaimaassa on paljon hyviä kenttiä mm. Royal hills ja Phoenix jäivät mieleeni.

    Siellä kannattaa tehdä muutakin kuin pelata golfia, esim. Buddha temppeli Bangokissa on näkemisen arvoinen.

    Lähtöajat kannattaa varata etukäteen, (riippen vuodenajasta)

    Hyviä pelejä!

    Kiitos infosta. Ollaan lähdössä helmikuun lopulla kaikki 2 henkeä eli ei liian iso ryhmä. Olen kuullut että varsinkin viikolla ei juuri ruuhkia ole??

    Miten laajalla alueella kentät on, meinaan että taxi lienee järkevä vaihtoehto liikkumiseen. Vai onko?

    viikolla ei pitäisi olla paljon ruuhkia. Suosittelisin auton vuokrausta lentokentältä. Halvempaa ja voi mennä minne haluaa milloin vaan. Taksi ei ole minusta hyvä vaihtoehto.

    Helmikuun, jolloin menet Hua Hiniin ei ole enää

    huippusesonkia, ei tosin aivan hiljaisintakaan aikaa.

    Itse en suosittelisi auton vuokrausta, koska liikenne on Thaimaassa vasemman puoleinen ja tiellä on täys kaaos. Jos jotain sattuu farangi (ulkomaalainen) on aina väärässä ja maksaa.

    Suosittelen taksin käyttöä, joka on todella halpa.

    50 minuutin matka kentälle edes takaisin maksaa noin 1000 BAHTIa tai alle, joka on noin 150 markkaa. Monet kentät sijaitsevat lähempänä.

    Jollain kentillä Hua Hinissä on kuljetus isoimmista hotelleista kentille, joten tarkistapa nämä. Samoin tarkista Hua Hinin golfyhteisöt, koska heidän mukanaan pääsee yhteiskuljetuksella.

    Golfyhteisöjäsenyys oikettaa myös alennukseen greenfeestä.

    Itse Thaimaassa asuneena voin sanoa että, taxia kannattaa käyttää liikkumiseen (halpaa). Lämmintä siellä kyllä piisaa, mutta juomaa ei kannata ottaa bägiin paljoa, sillä kentillä on kioskeja joista sitä myydään noin kolmen reiän välein. Tämä myöskin siksi että on useita kentiä joilla caddiet joutuvat kantamaan bägiä, eli turhat kilot olisi ihan inhimillistä karsia bägistä.

    rlb

    Olen itse ollut Thaimaassa kerran (Tammikuu 00) ja pelasin 4 kierrosta kentillä Hua Hinin ja Cha-Amin lähistöllä.

    Ensiksikin kuten jo joku muukin mainitsi kentät ovat huippukunnossa ! ja lämpöä tietysti riittää. Itse pyrin aloittamaan kierroksen jo klo.7 tienoilla. Ruuhkaa ei ainakaan aikaisin aamulla ollut ja kierrokset sujuivat joutuisasti. Kentällä todella caddie on pakollinen, mutta miellyttävä kokemus (ohjeita kannattaa kuunnella 🙂

    Hotellista menin kentällä taksilla, asuimme Cha-Amissa ja vaikka kentät ovat pikemminkin Hua-Hinin suunnalla eivät hinnt mielestäni olleet kohtuuttomat.

    Itselleni jäi mieleen hienona kokemuksena kenttä nimeltä Springfield jonka muistaakseni on suunnitellu G.Norman tai J.Nicklaus ja jossa kierros päättyy 18. viheriön saarelle.

    Toivottavasti tästä on sinulle hyötyä.

    Lue lisää: Tomi

    Itse olin pelaamassa ko alueella joulukuussa 2001.

    Ajantasalla olevat hinnat saat sositteesta: http://www.huahingolf.com/htmlfile/index2.htm

    Itse käytin ko palveluja ja homma toimi todella upeasti. Menet ilmastoituun ja mielyttävään toimistoon, joka on ihan Huahinin keskustassa, ja varat itsellesi peliajan haluamallesi kentälle. Ko firma hoitaa kuljetukset molempiin suuntiin. Pelaaminen on halpaa ja kentät upeassa kunnossa.

    Joulukuussa oli lämpöä noin +32c, mutta kun ei itse tarvi kuljettaa varusteita kulkee peli mukavasti.

    Kiitos vinkeistä. Hyvää kesän jatkoa ja rentoja swingejä.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Kokemuksia Thaimaa/Hua Hin

Etusivu Foorumit Matkailu Kokemuksia Thaimaa/Hua Hin