16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

Kokemuksia Portugalilaisista agenteista?

Etusivu Foorumit Matkailu Kokemuksia Portugalilaisista agenteista?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moikka,

    Ollaan menossa syyslomalla Portugaliin golffamaan ja olen pyytänyt usealta ’agentilta’ tarjouksen greenfeestä. Hinnat ovat aika samoissa, mutta lisboncoastgolf.com sivuston kautta ollaan saatu paras tarjous.

    Antonio Viera on kaverin nimi ja nettisivut nimellä: lisboncoastgolf.com.
    Onko joku käyttänyt kyseistä ’agenttia’?

    Ilmeisesti greenfeetä ei kannata osta suoraan kentiltä vaan välikäsien kautta saa edullisimmin?

    Olen käynyt neljästi lissabonin alueella ja käyttänyt aina Antonio Vieran palveluita.
    Erittäin luotettava ja alueen golfpiireissä tunnettu herrasmies.
    Edellisellä kerralla tänä keväänä pelasin jopa kierroksen Vieran kanssa.
    Suosittelen, todella hyvä ja joustava kumppani.
    Esim. Keväällä minulla oli greenfeet neljälle eri kentälle. Penha Longa oli kuitenkin mutavelliä sateista johtuen, niin Viera vaihtoi 2 tunnin varoitusajalla greenfeet Oitavokseen ja toi ne paikan päälle ilman eri korvausta. Samalla pelaten myös kierroksen kanssani.
    Suosittelen!

    Kiitoksia avusta. Tästä oli apua varsinkin kun mitään negatiivisia kommentteja ei tullut.

    Onko suosituksia Albufeira / Vilamoura alueella toimivista agenteista? Olen menossa kesäkuussa viikoksi Vilamouraan ja suunnitteilla pelata muutama kierros, mutta greenfeet lähikentillä (Oceanico) ainakin omilla sivuilla ovat aika kalliita.

    Arto6
    Onko suosituksia Albufeira / Vilamoura alueella toimivista agenteista? Olen menossa kesäkuussa viikoksi Vilamouraan ja suunnitteilla pelata muutama kierros, mutta greenfeet lähikentillä (Oceanico) ainakin omilla sivuilla ovat aika kalliita.

    minä olen käyttänyt justteetimes.com nettipalvelua ja toiminut tosi hyvin. Hinta ei välttämättä ole kaikkein halvimpia, mutta aika ajoin kentät aika täynnä, joten olennaista on myös se, että saa hyviä tiiaikoja.

    Vilamourassa olen pelannut Oceanicon ”packageilla”. Esim 1 x Oceanico Pinhal, 2 x Oceanico Laguna, 1 x Oceanico Millennium, 1 x Oceanico Old Course. High season 403 eur. Ja neuvotellut lähtöajat samalla itse suoraan Oceanicon kanssa, sähköpostitse, englanniksi.

    En tiedä sitten tulisiko agenttien käyttö edullisemmaksi. Mutta ainakin luotettavasti ja vaivattomasti on mennyt Oceanicon nettisivujen kautta.

    Olen käyttänyt usein tätä http://www.tee-times.info/Golf-Packages/In_Portugal_Algarve
    ja heillä myös toimisto Vilamourassa, josta voi samankin päivän lähtöjä varata kaikilta alueen kentiltä. Etukäteen pitää ainakin viikkoa ennen varata että voucherit ehtii tulla kotiin. Hinnoissa tuntuu olevan hyvin vähän välittäjien etuja saatavilla, mutta kesäkuussa on useita kesähintoja kuten Oceanicon summer specialit kl 11 jälkeisille lähdöille n. 30% listahintoja halvemmat. Kesäkuussa myös Vila Sol tarjous. Jos haluaa pelata muutamat väylät ihan rannasssa niin tämä 3 kierroksen paketti on mielestäni kohtuuhintainen: http://www.tee-times.info/Package/34/vale-do-lobo
    Oceanicon edullisemmista kentistä Millenium ja Pinhal leppoisia ja Laguna varsin haastava. Lagunan 52€ summer-hinnalla saa mielestäni vähän kokeneempi pelaaja varsin paljon vastinetta rahoilleen ja tuulen ja pelivireen mukaan miehille sin-kelt-valk teet kaikki ihan toimivia.

    Kiitoksia hyvistä kommenteista! Tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan kesän reissua Vilamouraan.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Kokemuksia Portugalilaisista agenteista?

Etusivu Foorumit Matkailu Kokemuksia Portugalilaisista agenteista?