Aihe: Kokemuksia Costa Ballenasta? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Kokemuksia Costa Ballenasta?

Etusivu Foorumit Matkailu Kokemuksia Costa Ballenasta?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632498 Ilmoita asiaton viesti

  Mielelläni kuulisin kommentteja vierailuista kyseisessä paikassa. Ja koska en kuulu suomalaisiin naisammattigolfareihin (vielä :), niin kommentit koskien fasiliteetteja, paikallista olutta tai turistiväen koostumusta otetaan myös ilolla vastaan.

  Aikaisemmin täällä paikka ansiokkaasti sijoitettiin lounais-Espanjaan.

  #638826 Ilmoita asiaton viesti

  Pelailin siellä muutama vuosi sitten pari kierrosta, joista jäi ihan miellyttävä jälkimaku. Kenttä on aika tasainen, korkeuseroja ei juuri ole. Esteitä kyllä riittää, sekä bunkkereita että märkäesteitä. Kaunis, palmujen koristama kokonaisuus lähellä merta. Silloin ravintola oli vielä aika pieni (kenttä oli avattu vuosi tai pari aikaisemmin), mutta saattaa olla jo nyt kohentunut noista ajoista.

  Costa Ballenan sijainti on kiva lyhyen ajomatkan päässä sekä Cadizista että Jerezistä. Molemmat ovat miellyttäviä andalucialaisia kaupunkeja ilman Costa del Solin turistimassoja.

  Kun sinne päin menet, käy myös pelaamassa (jos aikaa riittää) Novo Sancti Petrin kentät Cadizin eteläpuolella ja Montecastillo Jerezin moottoriradan vieressä.

  #638827 Ilmoita asiaton viesti

  Paikka on keskellä ei mitään, kauppaankin saa ajella parinkymmenen kilometrin päähän. Toisaalta hyvä, tulee helpommin keskityttyä oleelliseen eli golfin pelaamiseen.

  Itse vanha kenttä on aika tasapaksu, pari pitkää par-kolmosta joissa vastatuuleen voi joutua ihan oikeasti kaivamaan jopa puuta esiin. Uusi ysi oli aika lyhyt ja helpohko, mutta mielenkiintoinen lisä silti. Yhdeksänreikäinen par-3-kenttä oli hieno, samoin muut harjoitusmahdollisuudet erittäin hyvät, iso range, paljon chippilutilaa jne.

  Kenttä oli ainakin silloin kun itse kävin siellä (viime kevättalvena) kauttaaltaan hyvässä kunnossa ja varsin ruuhkaton. Meren rannalla oleva sijainti voi tarjoilla aika vaihtelevia keliolosuhteita, yhden kierroksen aikana etuysillä oli lämmin, aurinkoinen keli ja takaysille yltyi sade + myrskytuuli joka toi ilmeisesti vielä meren pärskeitäkin kentälle saakka sivuttain sataen. En muista ikinä lyöneeni kovempaan vastatuuleen kuin yhdellä n.150 metrisellä par-kolmosella, oli varmaan ainakin 5 tai 6 mailan vastatuuli. Lippu takana ja pääsin normaalimatkaa kolme mailaa isommalla hyvällä osumalla juuri ja juuri vesiesteen yli bunkkeriin.

  Eli jos tavoitteena on kaksi rundia päivässä ja/tai paljon harjoittelua niin oikein hyvä paikka, rauhallinen ja edullinen.

  #638828 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan lyhyesti ja ytimekkäästi voin sanoa, että en suosittele. Sääolosuhteet ovat suurin syy.

  #638829 Ilmoita asiaton viesti

  Tsekkaa aikasempaa keskustelua ballenasta täältä:
  ballena keskustelua

  #638830 Ilmoita asiaton viesti

  Ihan lyhyesti voisin sanoa, että hyvä mesta GOLFmatkalle. Kaikki lähellä, erinomaiset harjoitusmahdollisuudet ja kentälle ei tarvitse välttämättä autoilla.

  Sääolot vaihtelevat joka paikassa. Välillä voi tuulla ja sataa ja valillä taas paistaa päiväkaupalla.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Kokemuksia Costa Ballenasta?