23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Kokemuksia Alicanten kentistä?

Etusivu Foorumit Matkailu Kokemuksia Alicanten kentistä?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Tervehdys!
    Olen menossa huhtikuussa Alicanteen lomareissulle ja ajattelin ottaa golfkamppeet mukaan. Kaupungin läheisyydestä näyttäisi löytyvän neljä kenttää. Onko kellään kokemuksia niistä, positiivisia tai negatiivisia?
    Ja ovatko kentät miten haastavia? Hcp:ni on tällä hetkellä 27, joten millekään kovin vaikealle ja haastavalle kentälle en mieluusti mene.
    Kiitokset vinkeistä ja mahdollisista ohjeista jo näin etukäteen 🙂

    Heips!

    Hyvää matkaa vain ja El Plantion kenttä lentokentän kupeessa on ehkä helpoin, Alicante kaunein ja haastavin, mutta myös eri tasoisille pelaajille hyvin pelattava ja tasainen. Itse menisin aina ensisijaisesti Alicante golfiin, jos peli kulkee huonosti voi ihailla ihania erilaisia lintuja kentällä ja kenttää reunustavia hienoja taloja 🙂

    Jos kauemmas haluat niin Villaitana pohjoiseen Benidormin vieressä tai noin 30 kenttä tunnin sisällä keskustasta etelään. Valikoimaa löytyy!

    Taisin muutama vuosi sitten pelata viitisen kenttää siinä Alicanten ympäristössä. Kaikkia en muista, mutta positiivisimmat mielikuvat jäivät El Fincasta ja Campoamorista. Eivät niitä halvimpia kyllä ole.

    Terve
    Benidormin Villaitanaa en välttämättä suosittele.Koska on aivan kaupungin vieressä, on ruuhkainen,brittituristit hosuvat miten ja minne sattuu.Meno töksähtää viimeistään ekaan par3:een, kierros kesti pahimmillaan liki 6 tuntia. Viime reissulla suosikiksi tuli Alenda Golf, hieno klubirakennus (sauna!!), hyvää ruokaa, ei ruuhkia, korkeuseroja löytyy ja kivat maisemat, kohtuullisen helppo kenttä. Ainoa huono puoli surkeat opasteet kentälle, varaa aikaa mennessäsi.Bonalba golf myös ok varsinkin edullisuutensa takia.

    Alenda Golf on väljä, vaihteleva ja kaikin puolin oikean sorttinen golfkenttä. Alicante Golf on asutuksen keskelle ahtaasti sijoitettu, eikä niin ’oikeansorttinen’ golfkenttä. Itse painottaisin pelaamiset tuonne Alendaan.

    Tarkennetaan Dostoa sen verran, että Algorfassa sijaitsevasta La Fincan kentästä tainnut olla kysymys.

    Suosittelen käymään Las Ramblas:ssa.

    ProJenni Travelsin sivuilta löytyy kattavaa tarinaa täkäläisistä kentistä ja myös peliliput useille kentille.

    Kiitokset kaikille vastanneille hyvistä vinkeistä!

    Tällä hetkellä vahvimpana vaihtoehtona on Alenda golf, joka jo alunperinkin etukäteen muualta netistä löytämäni infon perusteella kiinnosti. Mm. tällä hetkellä mainostivat halvahkoa greenfeetä. El Plantio seuraa läheisen sijaintinsa vuoksi vahvana kakkosvaihtoehtona 🙂

    Tällä kertaa aikaa paikan päällä ei ole kuin muutama päivä ja autoa en ollut ajatellut siksi ajaksi vuokrata, siispä jätän nuo kauempana sijaitsevat kentät mahdolliseen toiseen kertaan.

    Sitten pitää vielä miettiä liikkuminen paikan päällä. Onko kellään tietoa paikallisista takseista, ovatko luotettavia ja turvallisia? Entäpä hintataso, kannattaako esim. matkan hinta sopia etukäteen?
    Auton vuokraaminen ei toki ole täysin poissuljettu vaihtoehto, mutta en sitä tosiaan mieluusti tällä kertaa ottaisi…

    Hei
    Ota auto suosiolla, koska Alicantesta on matkaa Alendaan ja taksit mennen tullen tulee hintavaksi. Katsele auton hintaa esim.http://www.elephantcarhire.net sivustolta, kyllä paikallisessa liikenteessä pärjää ihan ok..Muuten,jos haluaa jännitystä elämään ja uusia kokemuksia niin, clubstohire.com …

    Juu, näinpä taidan tehdä.

    Ajatus sanojeni pyörtämisestä auton vuokraamisen suhteen alkoi oikeastaan jo edellistä tekstin pätkää kirjoittaessa ja välimatkoja pohtiessani. Katselen juuri sopivia vaihtoehtoja ehdottamaltasi sivustolta…

    Ja omat mailat lähtevät mukaan, oonhan ne jo lentolippujen yhteydessä maksanut. Tosin halvemmalla olisin päässyt ne paikan päältä vuokratessani, mut omat on aina omat 🙂

    mikkero kirjoitti: (3.4.2012 23:18:48)
    Ajatus sanojeni pyörtämisestä auton vuokraamisen suhteen alkoi oikeastaan jo edellistä tekstin pätkää kirjoittaessa ja välimatkoja pohtiessani. Katselen juuri sopivia vaihtoehtoja ehdottamaltasi sivustolta…

    Tsekkaa myös Argusrentals.com. Sieltä löytyy aina edullisia hintoja, esim. Alicantessa 3 vrk alle 50 euroa.

    Mikkero, ajovihje Alendaan, älä aja tietä AP-7, siltä on hankala päästä kentälle. Alicantesta tietä A-31, siitä ennen AP-7:aa pikkutielle CV-824 eteenpäin pohjioiseen motarin suuntaisesti, älä hämmästy, kiertää mm huoltiksen, suunta oikea, lopussa on ohjeet. Muuten tuo clubstohire oli hyvä löytö, suunnitelma elokuu,ke-su golfbreak, lennot Lennot Turku-Malaga Ryanair 117e, auto about 120 e, 4 yötä hotelli 160, mailat 50 jos kaksi lähtee niin 307 e +greenfeet, ei paha…

    Hei!
    Kävimme maanantaina pelaamassa Alendan, kenttä oli upeasss kunnossa.. lämpimät suositukset ko.kentälle.

    ProJenni

    Loistavaa!

    Kiitoksia Hakkilalle ajovinkeistä (vuokra-auto muuten jo varattu) ja myös ProJennille kentän etukäteistestauksesta ja suosituksesta 😀

    Vesi kielellä odottelen reissuun ja pelailemaan pääsyä!

    Hei,

    Nyt on aika edullista golfailla Alicantessa!

    Greenfeet

    Eivätpä ole hinnat pahimmasta päästä missään nimessä, mutta tällä hetkellä ei meikäläisellä valitettavasti ole mahdollisuuksia lähteä reissuun.

    Kävin muuten silloin huhtikuussa kiertämässä Alenda golfin kahteen kertaan sekä myös Font dell llop:in.

    Molemmat kentät olivat mainiossa kunnossa. Alendasta pidin enemmän ja Font dell llop oli lievästi sanottuna haastava. Kentillä tuuli melko reippaasti ja jälkimmäisellä oman lisähaasteensa toi melkoiset korkeuserot. Font dell llop:iin suosittelen (kuten caddiemasterkin) auton käyttöä, väsy olis muuten tullu hyvissä ajoin ennen kierroksen loppua.

    Viimeistään ensi vuonna tuonne uudestaan, sen verran hyvä fiilis jäi! 🙂

    Jepsis, Font del llop on tyyliltään samantyyppinen kuin Las Ramblas. Alenda on sellanen mukava lepponen. Otahan yhteyttä kun antaa aihetta niin varaillaa pelit ja kentät valmiiksi jne.

    Projenni

    Tuossa ketjussa 2012 maaliskuussa mainittiin El Plantio, jota joku piti helppona kenttänä. Entä ympäristö muuten? Karttaa kun katsoo, huomaa, että moottoritie on aivan vieressä ja lentokentällekin on vain kolmisen km. Onko melusaastetta ? Häiritsevästi?

    Ei häiritse tiet eikä lentomelu El Plantiossa. Ei ollut ihan parhaassa kunnossa viime keväänä tuo kenttä, mutta muuten oli mukava pitkähkö pelailukenttä.

    PLa

    Viikko sitten El Plantiossa väylät olivat ’talvikunnossa’, viheriöissä ei sen sijaan ollut valittamista. Helpohko kenttä, jossa ensimmäiselläkin kerralla on hyvä pelailla.

    Alenda puolestaan oli ihan hyvässä kunnossa. OK kenttä, muutamalla väylällä tosin lyötiin melko sokkona.

    Font del Llop oli myös mainiossa kunnossa. Hauska kenttä, jossa väylien kaltevuudet aiheuttavat pikkasen päänvaivaa…

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Kokemuksia Alicanten kentistä?

Etusivu Foorumit Matkailu Kokemuksia Alicanten kentistä?