Aihe: Koivuranta ja Tuutti ET:lle - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Koivuranta ja Tuutti ET:lle

Etusivu Foorumit Yleistä Koivuranta ja Tuutti ET:lle

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #188898 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ensi vuonna meilla on sitten kaksi naista ET:lla, hienoa naiset! Harmi vaan, etta Minealla ei peli pysynyt kasassa ja kortti jai saamatta. Lue lisää: Karsinnan tulokset

  #499986 Ilmoita asiaton viesti

  Unohtamatta tietenkään Riikkaa; ja kyllä Minni ja Jennikin pääsevät lähestulkoon kaikki kisat pelaamaan. Todennäköisesti Australian kisat jää väliin ja pieni vaara on myös HP Openin kanssa. Muut kisat kyllä noilla korteilla pääsee pelaamaan.

  PS. Nyt näimme mitä pieni rauhoittelu ja asioiden positiviseksi kääntäminen merkitsee kahden kierroksen jälkeen, kun kisa on vasta puolessa välissä eli ÄLÄ LUOVUTA KOSKAAN, jos kisa on kesken…

  Nimim. ’viikon hikoilut on nyt hikoiltu’

  #499987 Ilmoita asiaton viesti

  Joo, todella hieno homma. Ainoa mikä noissa karsinnoissa jäi pännimään on toi live tulosten puuttuminen. Kynsiä joutui pureskelemaan aina iltaan asti.

  Herr BayStream taisi tosin seurata pelejä ihan livenä ja läheltä 🙂 . Ja jos oikein nikin tunnistan niin hattua täytyy nostaa jos sinä hilasit pelurin takas sille tasolle mille hän kuuluu.

  Onnea kaikille karsintojen tytöille ensi vuodelle. Näytitte taas että suomen golfin kansainvälinen menestys on tällä hetkellä varsin naisvoittoista.

  #499988 Ilmoita asiaton viesti

  En seuraillut pelejä livenä, enkä vierestä ja mulla on muuten satakunta opiskelija raukkaa todistamassa, että hikoilin salin edessä (en niinkään luentojen takia vaan tulosten odottelun takia) roskaa jauhamassa.

  Mutta tulokset kyllä tulivat hiukan ’livempänä’ kuin mitä nettiin.

  Vielä pitäisi odotella pari tuntia, niin pääsee livenä haastelemaan reissun anteja ja kokemuksia.

  #499989 Ilmoita asiaton viesti

  HIP HEI HIENOA TYTÖT!!!

  Välitäthän BayStream Unskille terveiset ja onnitteluni!!! Mahtava nousu.

  Kaikille tytöille onnittelut, todella hieno juttu Suomen naisgolfille!! Minnille & Jennille toivotaan lisäksi paljon villejä kortteja niin aukeavat menestyksen portit kunnolla heillekin…

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Koivuranta ja Tuutti ET:lle