23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Kohtaatteko idioottimaista henkilökuntaa?

Etusivu Foorumit Yleistä Kohtaatteko idioottimaista henkilökuntaa?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #190363 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Viime kesän ensimmäinen pelikierros Meri Teijossa oli varsin mielenkiintoinen. Tämä rahan perään ajatteleva ja golfista urheilulajina mielestäni varsin vähän ajatteleva monen tuntema (ja haukkuma) startteri tuli kruunaamaan peliseurueemme hauskan kauden avauksen hoputtamalla porukkaa kovalla äänellä ja sanakääntein: ’Jos se peli ei rupea sujumaan niin pallo nostetaan taskuun ja tiiataan sadasta viidestäkymmenestä metristä. Eiköhän rupea tahti paranemaan.’ Porukkamme (4Hlöä) pelasi hyvällä tahdilla ja olimme ysireiän jälkeen pelanneet 1h 55 min. Edessämme ei ollut tyhjää väykää eikä takaa kukaan puskenut kantapäillemme. Silti tämä palveluhenkinen kaveri tuli kovaan ääneen huomauttamaan, hoputtamaan ja ennen kaikkea pätemään. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun saamme vastaavaa palvelua Meri-Teijossa. Olen muiltakin kuullut tästä samasta ’asiakaspalvelijasta’ vastaavia tarinoita… Melkoista asiakaspalvelua tämän päivän greenfee hinnoilla…

    #518634 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Aina silloin tällöin tulee vastaan. Kentän hoitohenkilökunta yleensä osaa varoa ja antaa rauhan pelaajille. Melkein kaikki henkilökunnan puolelta tuleva törppöily -jota sitäkin harvoin tulee vastaan- tulee näiltä kenttäsheriffeiltä. Asialliset ja hyvät huomautukset ymmärän. Joskus vain tulee juuri noita mitä Shanker kuvailee.

    Tämä sama piirre tulee esiin jokaisessa lajissa, kun tietämätön ja tosikko saa vastuullisen tehtävän urheiluseuraltaan. Pissa nousee päähän ja leuka kohoaa. Seuraavana yönä tämä ihminen päättää miten ja mihin asioihin hän aikoo puuttua. Hän myös aikoo näyttää kaikille kuinka hyvä hän on hommassaan ja siinä samassa saada suurta kunnioitusta seuransa jäseniltää. Näille henkilöille on myös vaikea kenenkään kertoa omista näkemyksistään, koska vain heidän ovat oikeita.

    Näitä henkilöitä on onneksi mielestäni todella harvassa. Jokainen seurahan ne itse valitsee… Joten kenessä se vika lopulta on???

    #518635 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Näistä kenttäsheriffeistä… Isommilla klubeilla on erikseen palkatut pissapäät joiden valinta perusteena on ollut mahd. suuri ego.(Ainakin silloin tällöin)

    Itse olen pienemmällä klubilla caddieMasterina ja hoidan silloin tällöin kentän valvontaa. En tiedä johtuuko kentällä osan pelaajien käytös nuoresta iästäni vai heidän ylivertaisuudestaan, mutta käytös on joskus luokatonta…

    Että ei vika ihan aina ole henkilö kunnassa(vaikka mahdollisuus on aina olemassa =) )

    #518636 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Eikös ne Meri-Teijon kaverit ole siellä saunomassa uudessa saunassaan :-)…

    Osa muistaneekin samasta asiasta käytyä keskustelua jossa pääosaan kohosi, yllätys yllätys, Meri-Teijo! Olis syytä antaa tälle paikalle se ’Suomen paras’ palkinto mitä jaettiin joskus aikoinaan oikein teeveessä.

    Kumma juttu miten tästä kyseisestä paikasta kuulee jatkuvasti samansuuntaisia tarinoita. Oikein ei tiedä uskoako vai ei mutta kait se on uskottava.

    Itse en ole kohdannut monessa pelaamassani paikassa huonoa palvelua, oikeastaan päinvastoin. En ole käynyt M-T:ssä.

    #518637 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ringsidessa kavi taannoin (olisko ollut kolme kesaa sitten): Loin pitkahkolla par 4:lla (taitaa olla nro 7) hieman epaonnistuneen draivin ja kakkoslyontiin jai matkaa 180m.

    Pallo makasi semi-raffissa kuitenkin melko mukavasti ja päätin lahtea puu-5lla kohti griinia. Lyonti onnistui upeasti ja pallo paatyi griinin ylatasanteelle n. kolmen metrin paahan lipusta.

    Kun kaikki ryhmastamme olivat lahestyneet griinia ja lahdimme kavelemaan sinne pain, niin griinien huoltaja tuli ja siirsi lipun paikan (!!!) griinin alatasanteelle, n. 8 metrin paahan pallostani (muut seurueesta olivat forella).

    Oli aika hammastynyt olo, mutta parin kv. kasimerkin jalkeen onnistuin parin hankkimaan(olikohan virallinen par?) ja birdiekin jai parin sentin paahan, ilmeisesti henkilokunnan kaytos in´noitti loistavaan puttiin…

    #518638 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Se oli varmaan se sama Ringsiden kaveri, joka heitti kerran griinibunkkerista palloni ainakin 50 m raffin puolelle. Olin aika hämmästynyt.

    #518639 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mitkä muuten ovat pelaajan oikeudet ? Meri-Teijo lähinnä kiinnostaa siinä mielessä että kauden avaus alkaa keväisin sieltä.Kertaakaan emme ole ryhmämme kanssa olleet kaksintaistelussa tämän sheriffin kanssa, ainoastaan vaihdevuosista kärsivän cädärin töykeän käytöksen hellässä huomassa.

    Mietin vaan että jos tämä Clint Eastwood tulee turhaan aukomaan päätään, annan varmasti tuplana takaisin…Eli voiko ukko heittää minut ulos kentältä ? Jos näin on, täytyy pitää pää kylmänä, vedättää äijä verbaalisesti maan rakoon vasta rundin jälkeen ja hankkia ikuinen porttikielto…

    #518640 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olikohan se viimeinen kertaannos kysestä palvelua?

    Jos ei, niin voisi noita adjektiivejä sijoitella esimerkiksi tuohon nimimerkkisi eteen.

    #518641 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onni, älä ota enempää…Kukaan ei tajua mistä puhut, kenelle tai mitä tarkoitat.

    #518643 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onnille taisi iskeä tiettyyn humalatilaan tyypillinen rähinävaihe päälle (vrt. toimarit)?

    Joo, nyt Onni äkkiä glögit piiloon, muuten pukki tuo vain risuja.

    #518644 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Hehheh

    Kylläpäs piristi päivää… ja Onni on jo varmaan sammunu. Tai sitten se kirjoittaa seuraavan viestin pelkillä konsonanteilla

    #518645 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Joo tämä Meri Teijon vähän iäkkäämpi cädäri on kyllä mun töykeys-listan käressä. Ensiksi tämä kyseinen henkilö perii liikaa greenfeestä ja sitten alkaa aukomaan päätä kun asiasta ystävällisesti huomauttaa.

    Toinen ääripää on Kotkan caddiemasterit! Todella ystävällistä ja pirteää toimintaa. Kotkaan on aina mukava mennä pelaamaan…

    #518646 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tapahtuipa kerran Kurkissa(n.3 vuotta sitten). Olin kisoissa ja kierroksen jälkeen caddymasteri valitti pukeutumisestani. Oli kuulemma etiketin vastainen. ’Farkut eivät sovi golfkentälle’ todettiin ynseään sävyyn. Kerroin tälle naiscaddylle, että housuni sammarit eli samettikangasta. Luulin vaaleansinisen värin sekoittaneen henkilön. Mutta ei. Ne olivat silti sääntöjen vastaiset. Kysyin miksi kun eivät ne farkkukangastakaan ole. Vastaus oli selkeä: ’niissä on samallaiset saumat sivuilla kuin farkuissa’. ????!!!! Täh? Onneksi herne ei mennyt nenään, enemmänkin huvitti. Seuraavaksi kysyin rouvalta, että minkälaiset housut ovat oikeat? Vastatessaan hän näytti omia housujaan, jotka olivat kivat skottiruudulliset: ’ Tällaiset’. Totesin, harvan nuoren suostuvan käyttää sellaisia housuja ja etten kyllä niitä kyllä muutenkaan kauheasti näe…Sen jälkeen en ole Kurkiin mennyt vaikka yhdet ruudulliset housut omistankin. Löytyykö muita vaatetuomareista kärsineitä? 🙂

    #518647 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    On tehnyt mieli lisätä myös Kurk tähän keskusteluun. Olin siellä vuoden jäsenenä joskus 90-luvun alkupuolella, eli tieto ei ole ihan tuoretta. Pyydän anteeksi, jos asenne on kokonaan muuttunut siellä.

    Vaikka minulla ei ole mitään ruotsinkielisiä vastaan, siellä tunsi itsensä astetta huonommaksi, kun ei sattunut kuulumaan klubbeniin. Käytös oli alentuvaa ja myös caddiemasterit olivat varsin töykeitä siihen aikaan. Kutsuivat leikkisästi yksinpelaajia (kaveeraaminen ei niin sisäänpäinlämpiävässä klubbenissa hevillä onnistu, varsinkaan kun ei omistanut osaketta) ’ujoiksi’ ja valittivat, jos odotti greenin vapautumista alle 200 metristä. Välilyönti vaan niin kenttä rullaa!

    Eipä ole tarvinnut siellä sen jälkeen pelata mutta tuskin kaivattaisiinkaan.

    #518648 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kurkin henkilökunta on omaa luokkaansa 😉

    #518649 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kurkissa järjetetään kahdenlaisia kursseja. Asiakaspalvelukurssit ruotsiksi ja v-tuilu kurssit suomeksi.

    #518650 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Farkkutyyliset housut voivat todellakin olla muutakin kuin denim-kangasta. On siinä ja siinä, ovatko sellaiset housut golfetiketin mukaiset, joten kyllä Kurkin CM periaatteessa puuttui oikeaan asiaan.

    Se onko housuissa ruutuja tahi ei, ei ole relevantti asia.

    Ruotsissa pelataan kaikenlaisissa farkuissa mutta halutaanko meillä lipsua siihen? Ei välttämättä ole tyylikästä.

    #518651 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    ’Ei välttämättä ole tyylikästä.’

    No eiköhän se tyylikkyys ole katsojan silmässä.

    Minun mielestä (kireet) ruutupökät on aivan karmeen näköiset ja löysät skede farkut taas todella siistit. Mutta tämä on vain minun mielipide. Luulen kuitenkin, että keskimäärin golfareiden keskuudessa olen reilusti alakynnessä näkemyksieni kanssa.

    Minun asia ei siis ole päättää pukeutumissäänöistä kentillä. Koetan hammasta purren sopeutua, koska rähinällä mitään saa aikaan. Golf on kuitenkin sen verran mukava peli, että jonkinasteista vaaterasismiakin kestää 🙂

    #518652 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Samoilla linjoilla zapalin kanssa. Olen melko varma, että kaikki maailman vaatekappaleet (myös amerikkalaiset) ovat tyylikkäämpiä kuin ruutuhousut. Ei ainakaan tule mieleen mitään tyylittömämpää noin äkkiseltään.

    #518653 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Joopa joo! Golfkentillä Suomessa mitkä hyvänsä siniset housut katsotaan farkuiksi, itse olen yrittänyt käyttää sinisiä puuvillastretch-housuja, koska ne ovat niin mukavan joustavat: ei kelpaa. Nykyään nuorison käyttämät lyhyet paidat ovat myöskin herättäneet keskustelua, niissähän näkyy napa svingatessa. Näytti golflehdessäkin sellainen olevan kuuluisan naisnäyttelijän päällä…

    Kannatan itse Ruotsin mallia pukeutumisessa, kunhan on siisti!!

    #518654 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Aha. Just joo. Tietääkseni pelaaminen on kielletty farkuissa ei samettihousuissa, joita on todella usealla pelaajalla. Minä luulen, että Kurkin CM ei halunnut tunnustaa erehdystään, mutta mitäpä mä tiedän. Mähän olin paikalla. Ja hyvä kettu, jos samanlainen ommel housujeni lahkeen ulkopuolella tekee niistä farkut, niin en keksi muuta kuin puvun housut omasta kaapistani jalkaan. Eiku onhan mulla vielä yhdet kankaiset, en kyllä muista onko niissäkin se ommel… Ja jos vielä joskus katsot tourin pelaajia, huomaat sielläkin käyttettävän muitakin kuin skottiruutua ja pellavahousuja. Makunsa kullakin.. asiaa tai ei.

    #518655 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Itselleni ei ole koskaan huomautettu pukeutumisesta, ei Suomessa eikä ulkomailla.

    Ihmettelen täällä niitä Euroopan omistajia, joiden pitää päästä asussa kuin asussa pelaamaan, vaikka se olisi kyseisen seuran ja kentän etiketin vastainen. CM ja kapteeni toimivat tässä asiassa tuomarina.

    Seuran jäsenet voivat antaa palautetta saamastaan huonosta palvelusta vaikkapa seuran puheenjohtajalle. Mikseipä ulkopuolisetkin, mutta pääsääntöisesti ulkopuoliset ovat kentällä vieraina, joten en minä vieraana nyt kovin suuren ääneen valittelisi. Jos palvelu klubilla on niin tärkeää niin voihan aina mennä muualle. Jokaisella meillä on suosikkimme. Itse ainakin menen pelaamaan sinne missä on mukava pelata.

    Eikun mukavia pelejä ensi keväänä kaikille Suomessa. Itse olen saanut vieraskentillä lähes aina hyvää palvelua ja mukavaa paikallista peliseuraa.

    #518656 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eiköhän nyt kuitenkin muisteta, että henkilökuntakin tekee vain työtänsä, jotta kaikilla olisi mukavampi rentoutua golfin parissa ja pelata hyväkuntoisella kentällä. Heilläkin voi ns. napsahtaa joskus niinkun meillä tavallisilla golfareillakin tuntuu tapahtuvan kun pallo lentää väärään suuntaan. Hyvät joulut kaikille golfareille. 🙂

    #518657 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Severiano hyvä, minulle on huomautettu kerran ja tämä tapahtui juuri missä kerroin jo aikaisemmin. Samat vaatteet ovat käyneet kaikkialla muualla. Eli varmaan työntekijällä oli huono päivä kun oli kisat ja kaikki. Kaikilla on huonoja päiviä, mutta asiakaspalvelussa niitä ei pitäisi purkaa asiakkaisiin. Minä en ole Euroopan omistaja, enkä kuvittele voivani pelata missä asussa tahansa. Kuvittelen kuitenkin maksaessani kalliin kisamaksun saavani asiallista palvelua. Palvelu klubilla on tärkeätä, myös se on osa etikettiä. Vai koskeeko se vain vieraspelaajia?? En ole pelannut Kurkissa sen jälkeen, mutta jos joskus saan ilmaisen pelilipun menen oitis.. Maksaa en viitsi.

    #518658 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kurkissa saa myös hyvää asiakaspalvelua.

    En ole Kurkin jäsen enkä kuulu kentän henkilökuntaan. Kentällä olen pelannut jo 80-luvulta lähtien lähes vuosittain työantajani pelioikeudella muutaman kerran kesässä.

    Allekirjoitan täysin kommentit henkilökunnan palveluhaluttomuudesta menneinä vuosina.

    Mutta tänä vuonna oli aivan toinen ääni kellossa.

    Yllätyin todella positiivisesti Kurkin toimistopäälliköltä saamastani vallan erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä ennen pelikierrosta että sen jälkeen. Tunsin todellakin olevani Asiakas.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 28)
Vastaa aiheeseen: Kohtaatteko idioottimaista henkilökuntaa?

Etusivu Foorumit Yleistä Kohtaatteko idioottimaista henkilökuntaa?