26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Koh Samui Santiburi golf

Etusivu Foorumit Matkailu Koh Samui Santiburi golf

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Oletko pelannut Koh Samuilla Santiburin kenttää. Kerro kokemuksiasi.

    draw kirjoitti: (27.3.2009 12:14:47)
    Oletko pelannut Koh Samuilla Santiburin kenttää. Kerro kokemuksiasi.

    En ole.

    Pelasin kentän noin neljä vuotta sitten. Kenttä ja klubitalo ovat ihan hienot, mutta varsinkin ekaa kertaa pelattaessa kenttä on hankala huimien korkeuserojen ja sokkolyöntien vuoksi. Kyllä sinne kannattaa mennä jos Samuilla on, mutta ei sen takia sinne välttämättä kannata lähteä.

    Erikoinen tapahtuma oli, kun menin vaimoni kanssa paikanpäälle ensimmäisen kerran. Tarkoitukseni oli pelata (autolla, kävely ei ole mahdollista), ja vaimoni olla mukana autossa. Tämä ei kuitenkaan ollut mahdollista, vaikka asiaa kuinka jankattiin. Tulin sitten yksin toisena päivänä pelaamaan. Pikku tytöt vaan hymyili tiskin takana ja kertoi että heillä on tämmöiset säännöt..

    Toisella rundilla saisi varmaan kentästä enemmän irti kun vähän tietäisi mailoja ja matkoja mitä lyödä.

    Kaikin puolin hieno kenttä ja ilman muuta kokeilemisen arvoinen!
    Miinuksena omalta osltani tuli hinta. Vuokrasin mailat ja auton. Ostin tiit ja pallot niin hintaa tuli kyllä melko reilusti kierrokselle. Vielä kun kyytikin piti tilata kyyti tuonne kentälle ja takaisin. Tarkkaa hintaa en muista mutta yli toistakymmentä tuhatta bahtia meni yhteen rundiin.
    Itse kenttä on kyllä hieno ja korkeuseroja löytyy melkoisesti. Omalle hehtaari pyssylle kierros oli myös melko pallorikas. 🙂

    Kenttä on ehdottomasti pelaamisen arvoinen, jos Samuilla lomailee!
    Keskiviikoisin Santiburissa on ’sport Wednesday’, jolloin GF on puoleen hintaan. Twilight lähdöt joka päivä myös noin puoleen hintaan. GF normaalisti on noin 100-110€ sisältäen auton + pakollinen caddy fee (noin 10€?).

    Kenttä oli hyvässä kunnossa (helmikuussa) ja caddyt kyllä osaavat neuvoa muutamissa sokkolyönneissä, että mihin ja millä kannattaa lyödä.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Koh Samui Santiburi golf

Etusivu Foorumit Matkailu Koh Samui Santiburi golf