16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kivenlahti, Espoo, Season Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Kivenlahti, Espoo, Season Golf

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Onko hyvä talviharjoittelu paikka? (plussat? / miinukset?) 11€ Daylight-sisäänpääsymaksu Aloitus arkisin ennen klo 15.00 ja lopetus ennen klo 17.00 Anytime-lippuvihko 10kpl, 152€ Daylight-lippuvihko 10kpl, 101€ 16,5€ Anytime-sisäänpääsymaksu Arkisin klo 15.00 jälkeen ja viikonloppuisin ja pyhinä Onko hyvin tilaa? Tarvitseeko varata ajat etukäteen? Onko hyvät harjoitteluolosuhteet?

    Yhdelle kysyjälle aiemmin vastasin samaan aiheeseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Nyt on joinakin aikoina jo alkanut hieman ruuhkaa olemaan, mutta lyöntipaikan saa kuitenkin nopeasti. Odotellesa voi vaikka puttailla tai chippailla.

    Lue lisää: Helsingin kuplahallit

    Nimetön

    Todella hyvä paikka!!Voittaa vermon tosta vaan!Ite kävin eilen..puttigriini on ehkä liian hankala mut muuten on helmi..Palloja saa lyödä niin paljon kun haluaa…

    Himo treenajan ehdoton ykköspaikka.

    Paikkaa ei tarvitse (eikä voi) varata etukääteen, jos on ruuhkaa toimii ns. palloränni josta paikkan saa yleensä suht nopeasti. Odotellessa voi puttailla tai chippailla. Palloja voi lyödä niin paljon ja niin kauan kuin jaksaa. (Itse vietän hallissa yleensä 3-4h ja palojakin menee helposti 350-400.)

    Lisäksi löytyy oma chippi alue sekä iso ’luonnon mukainen’ puttigriini.

    Vaikka hinta täälläkin hinautuu kokoajan ylöspäin on se silti vielä muita pääkaupunkiseudun halleja edullisempi jos tykkää treenata kauemmin kuin yhden tunnin.

    Vaikka vermossa lyöntialue (range) on Kivenlahtea huomattavasti pidempi ja parempi niin on se myös huomattavasti kalliimpi. Esim. lyöntipaikka 1h + 120 palloa maksaa 16 euroo.

    mainosmiehet vauhdissa…… :=)

    Nimetön

    Täytyy tulla kokeilemaan Kivenlahden kuplaa joku päivä. Voisiko joku antaa ajo-ohjeet?

    Hyvä että joku vähä kertoo millasia nää paikat on. Itsekin kovasti suunnittelen, että joku iltapäivä lähtisin kokeilemaan…

    Nimetön

    Ajat Länsiväylää Helsingistä Espoon suuntaan lähes Länsiväylän loppuun (n. 16-17 km?), kunnes Kivenlahden liittymästä poistut Länsiväylältä. Käännyt Kivenlahden liittymästä vasemmalle ja ajat 100-200 metriä, kunnes kääntyy tie oikealle Kivenlahden teollisuusalueelle. Kupla näkyy edessäsi.

    No ei se toi oo

    Lue lisää: Season Golf

    Tosi on, hakkaa Vermon ja Malmin mennen tullen ja PUOLET HALVEMPI.

    Kävin tänään testaamassa ja voin suositella kaikille

    Nimetön

    Ei tämä piilomainonta mua sinänsä häiritse, mutta mielestäni nämä pitäisi kitkeä samantien pois, jotta pysytään asialinjalla.

    Hei Ditto, mikä on se asialinja, jolta on poikettu.

    Nimetön

    Mikä tahansa linja Lavantaudin viskikeskustelusta Paloheinä-juputukseen, kunhan siinä ei ole kaupallisia intressejä. Se on asialinja…

    Tämän foorumin säännöissä lukee selvästi:

    Myöskään tuotteiden tai palvelujen liiallista mainontaa ei sallita.

    Eiköhän tuon sanan liiallista tulkinnan tee foorumin ylläpitäjät eivätkä lukijat? Asialinjalla täällä ei olla oltu enää aikoihin.

    Nimetön

    Miten tuota nyt pitäisi tulkita? Eikös niin, että liiketoiminnan harjoittajan (tai muun ko. bisnekseen läheisesti kytköksissä olevan) ei itse ole soveliasta mainostaa omaa bisnestään foorumilla, mutta kai nyt muut saa kehua paikkaa?

    Vai onko Taylor Maden uuden driverinkin kehuminen sitten piilomainontaa?

    Toisin sanoen, kun joku kysyy mitä mieltä on Taylorin, Titun tai Hoganin mailoista ja joku antaa positiivista kommentia, niin se on kaupallista mainontaa. Tämä ketju on täysin asiallinen ja en ole käynyt kyseisessä paikassa.

    Jos joku kysyy, minkälainen paikka Season Golf on ja toiset vastaa kertomalla asiallisesti mielipiteensä, niin siinäkö on poikettu asialinjalta ja tavoiteltu kaupallisia intressejä.

    Pitäisikö siihen vastata, että Lavantaudin lempiviskiä nauttimalla paikka kun paikka tuntuu hyvältä, siis ’jemanden shöön drinken’. Ja sekö olisi asiaa.

    Season Golf on ylivoimainen harjoituspaikka, vaikuttaa jopa siltä, että omistajilta on unohtunut kaupalliset intressit golffaajien hyväksi.

    Nimetön

    Hyvä hyvä… kiitos kommenteista. Nostan kädet pystyyn ja myönnän ajatusvirheeni.

    Mutta jos alkuperäiseen kysymykseen sisältyy kyseisen paikan hinnasto ja aukioloajat, niin ainakin _minun_ silmiini itse kysymys näyttää hassulta. Tässä pointti… Season Golf itsessään on erinomainen harjoituspaikka.

    Pyydän Kokkolalta anteeksi ilmeisen aiheetonta epäilystäni.

    Nimetön

    Pitää käydä testaamassa tätä paljon kiiteltyä ja edullista paikkaa.. Onkohan paikka niin hyvä, kun mitä sanotaan? Halpa se ainakin tuntuu olevan ja se on hyvä plussa, että palloja saa lyödä rajattomasti samaan hintaan.

    Nimetön

    Olen tässä viimeisen vuorokauden sisällä muuttanut kantaani tähän kysymykseen. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että tällä palstalla harjoitetaan pientä mainontaa. Jos tulee ylilyöntejä, niin ylläpito hoitaa homman kuntoon.

    Mutta Antsan ja kumppaneiden kommentteihin vielä loppukaneentiksi, että mainonta on NIMENOMAAN liikkeenharjoittajan viestintää omista tuotteistaan.

    Mikäli se vanha fabu siellä tiskin takana vielä Napoleon-Syndroomaansa potee, niin taidanpa suunnata Vermoon….Muu henkilökunta toimii kyllä asiallisesti.

    Nimetön

    Tykittäjä:

    Ei siellä kukaan pode Napoleon-Syndroomaa.

    Kivenlahden mesta on stadin ykkösharjoittelupaikka. Saa nähdä, koska Vermo ja Malmi laskevat hintojaan, sillä niillä on kiskurihinnat. Kivenlahteen siirtyy koko ajan enemmän ja enemmän heidän asiakkaitaan..

    …se vaan on tyhmä maksaa liikaa..

    Ja nyt ei kun Season golfiin harjoittelemaan.

    Nimetön

    Sinne vaan, kun on hinnatkin niin kuluttajaystävälliset, verrattuna näihin muihin kupliin..

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
Vastaa aiheeseen: Kivenlahti, Espoo, Season Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Kivenlahti, Espoo, Season Golf