Aihe: Kivenlahti, Espoo, Season Golf - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Kivenlahti, Espoo, Season Golf

Etusivu Foorumit Yleistä Kivenlahti, Espoo, Season Golf

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183207 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Onko hyvä talviharjoittelu paikka? (plussat? / miinukset?) 11€ Daylight-sisäänpääsymaksu Aloitus arkisin ennen klo 15.00 ja lopetus ennen klo 17.00 Anytime-lippuvihko 10kpl, 152€ Daylight-lippuvihko 10kpl, 101€ 16,5€ Anytime-sisäänpääsymaksu Arkisin klo 15.00 jälkeen ja viikonloppuisin ja pyhinä Onko hyvin tilaa? Tarvitseeko varata ajat etukäteen? Onko hyvät harjoitteluolosuhteet?

  #361233 Ilmoita asiaton viesti

  Yhdelle kysyjälle aiemmin vastasin samaan aiheeseen. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Nyt on joinakin aikoina jo alkanut hieman ruuhkaa olemaan, mutta lyöntipaikan saa kuitenkin nopeasti. Odotellesa voi vaikka puttailla tai chippailla.

  Lue lisää: Helsingin kuplahallit

  #361234 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Todella hyvä paikka!!Voittaa vermon tosta vaan!Ite kävin eilen..puttigriini on ehkä liian hankala mut muuten on helmi..Palloja saa lyödä niin paljon kun haluaa…

  #361235 Ilmoita asiaton viesti

  Himo treenajan ehdoton ykköspaikka.

  Paikkaa ei tarvitse (eikä voi) varata etukääteen, jos on ruuhkaa toimii ns. palloränni josta paikkan saa yleensä suht nopeasti. Odotellessa voi puttailla tai chippailla. Palloja voi lyödä niin paljon ja niin kauan kuin jaksaa. (Itse vietän hallissa yleensä 3-4h ja palojakin menee helposti 350-400.)

  Lisäksi löytyy oma chippi alue sekä iso ’luonnon mukainen’ puttigriini.

  Vaikka hinta täälläkin hinautuu kokoajan ylöspäin on se silti vielä muita pääkaupunkiseudun halleja edullisempi jos tykkää treenata kauemmin kuin yhden tunnin.

  Vaikka vermossa lyöntialue (range) on Kivenlahtea huomattavasti pidempi ja parempi niin on se myös huomattavasti kalliimpi. Esim. lyöntipaikka 1h + 120 palloa maksaa 16 euroo.

  #361236 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  mainosmiehet vauhdissa…… :=)

  #361237 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Täytyy tulla kokeilemaan Kivenlahden kuplaa joku päivä. Voisiko joku antaa ajo-ohjeet?

  #361238 Ilmoita asiaton viesti

  Hyvä että joku vähä kertoo millasia nää paikat on. Itsekin kovasti suunnittelen, että joku iltapäivä lähtisin kokeilemaan…

  #361239 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ajat Länsiväylää Helsingistä Espoon suuntaan lähes Länsiväylän loppuun (n. 16-17 km?), kunnes Kivenlahden liittymästä poistut Länsiväylältä. Käännyt Kivenlahden liittymästä vasemmalle ja ajat 100-200 metriä, kunnes kääntyy tie oikealle Kivenlahden teollisuusalueelle. Kupla näkyy edessäsi.

  #361240 Ilmoita asiaton viesti
  #361241 Ilmoita asiaton viesti

  No ei se toi oo

  Lue lisää: Season Golf

  #361242 Ilmoita asiaton viesti

  Tosi on, hakkaa Vermon ja Malmin mennen tullen ja PUOLET HALVEMPI.

  Kävin tänään testaamassa ja voin suositella kaikille

  #361243 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ei tämä piilomainonta mua sinänsä häiritse, mutta mielestäni nämä pitäisi kitkeä samantien pois, jotta pysytään asialinjalla.

  #361244 Ilmoita asiaton viesti

  Hei Ditto, mikä on se asialinja, jolta on poikettu.

  #361245 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mikä tahansa linja Lavantaudin viskikeskustelusta Paloheinä-juputukseen, kunhan siinä ei ole kaupallisia intressejä. Se on asialinja…

  #361246 Ilmoita asiaton viesti

  Tämän foorumin säännöissä lukee selvästi:

  Myöskään tuotteiden tai palvelujen liiallista mainontaa ei sallita.

  Eiköhän tuon sanan liiallista tulkinnan tee foorumin ylläpitäjät eivätkä lukijat? Asialinjalla täällä ei olla oltu enää aikoihin.

  #361247 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Miten tuota nyt pitäisi tulkita? Eikös niin, että liiketoiminnan harjoittajan (tai muun ko. bisnekseen läheisesti kytköksissä olevan) ei itse ole soveliasta mainostaa omaa bisnestään foorumilla, mutta kai nyt muut saa kehua paikkaa?

  Vai onko Taylor Maden uuden driverinkin kehuminen sitten piilomainontaa?

  #361248 Ilmoita asiaton viesti

  Toisin sanoen, kun joku kysyy mitä mieltä on Taylorin, Titun tai Hoganin mailoista ja joku antaa positiivista kommentia, niin se on kaupallista mainontaa. Tämä ketju on täysin asiallinen ja en ole käynyt kyseisessä paikassa.

  #361249 Ilmoita asiaton viesti

  Jos joku kysyy, minkälainen paikka Season Golf on ja toiset vastaa kertomalla asiallisesti mielipiteensä, niin siinäkö on poikettu asialinjalta ja tavoiteltu kaupallisia intressejä.

  Pitäisikö siihen vastata, että Lavantaudin lempiviskiä nauttimalla paikka kun paikka tuntuu hyvältä, siis ’jemanden shöön drinken’. Ja sekö olisi asiaa.

  Season Golf on ylivoimainen harjoituspaikka, vaikuttaa jopa siltä, että omistajilta on unohtunut kaupalliset intressit golffaajien hyväksi.

  #361250 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Hyvä hyvä… kiitos kommenteista. Nostan kädet pystyyn ja myönnän ajatusvirheeni.

  Mutta jos alkuperäiseen kysymykseen sisältyy kyseisen paikan hinnasto ja aukioloajat, niin ainakin _minun_ silmiini itse kysymys näyttää hassulta. Tässä pointti… Season Golf itsessään on erinomainen harjoituspaikka.

  Pyydän Kokkolalta anteeksi ilmeisen aiheetonta epäilystäni.

  #361251 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Pitää käydä testaamassa tätä paljon kiiteltyä ja edullista paikkaa.. Onkohan paikka niin hyvä, kun mitä sanotaan? Halpa se ainakin tuntuu olevan ja se on hyvä plussa, että palloja saa lyödä rajattomasti samaan hintaan.

  #361252 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olen tässä viimeisen vuorokauden sisällä muuttanut kantaani tähän kysymykseen. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että tällä palstalla harjoitetaan pientä mainontaa. Jos tulee ylilyöntejä, niin ylläpito hoitaa homman kuntoon.

  Mutta Antsan ja kumppaneiden kommentteihin vielä loppukaneentiksi, että mainonta on NIMENOMAAN liikkeenharjoittajan viestintää omista tuotteistaan.

  #361253 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mikäli se vanha fabu siellä tiskin takana vielä Napoleon-Syndroomaansa potee, niin taidanpa suunnata Vermoon….Muu henkilökunta toimii kyllä asiallisesti.

  #361254 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Tykittäjä:

  Ei siellä kukaan pode Napoleon-Syndroomaa.

  Kivenlahden mesta on stadin ykkösharjoittelupaikka. Saa nähdä, koska Vermo ja Malmi laskevat hintojaan, sillä niillä on kiskurihinnat. Kivenlahteen siirtyy koko ajan enemmän ja enemmän heidän asiakkaitaan..

  …se vaan on tyhmä maksaa liikaa..

  #361255 Ilmoita asiaton viesti

  Ja nyt ei kun Season golfiin harjoittelemaan.

  #361256 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Sinne vaan, kun on hinnatkin niin kuluttajaystävälliset, verrattuna näihin muihin kupliin..

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 36)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kivenlahti, Espoo, Season Golf