13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][4]
KilpailuaSuomalaista

Kipu selässä, kainalossa, rinnassa

Etusivu Foorumit Yleistä Kipu selässä, kainalossa, rinnassa

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1324510 Ilmoita asiaton viesti

  Tere
  Kävin pari päivää sitten rangella testaan uusia mailoja. Oli intoa enemmän kuin malttia ja tuli lyötyä driverillä aika kovalla temmolla n 60 palloa. Saavuttua kotiin huomasin lievää kipua oikean kyljen (kainalon alla), lapaluun alla, ja rinnassa. Ajattelin että kyseessä lievä lihasjumi. Tänään kotiatöitä tehdessä oikealta kuului kunnon rusahdus ja alkoi välitön kipu otsikon mukaisella alueella.
  Onkohan kyseessä mahdollinen rasitusmurtuma ? Onko muilla ollut vastaavaa ?

  #1324513 Ilmoita asiaton viesti

  Täysin mahdollista, mutta täysin mahdotonta analysoida keskustelupalstoilla. Suosittelen pikaista käyntiä lajia ymmärtävällä fyssarilla tai osteopaatilla niin saat pron tunnin hinnalla todennäköisesti paremman diagnoosin kuin yleislääkäriltä.

  Onko muuten fasettilukko tuttu juttu?

  Yläselkäkipu

  #1324560 Ilmoita asiaton viesti

  Sain telottua itseni vastaavasti viime elokuussa, ja juurikin reippaalla draiverin lyömisellä. Kipu oli pahimmillaan todella kova, jopa keuhkojen täyteen vetäminen, sängystä nouseminen ja auton vaihteiden vaihtaminen sattui. Olin pari viikkoa töistä saikulla ja kävin kolmella eri lääkärillä. Viimeinen oli jonkin sortin urheilulääkäri joka oli törmännyt vastaavaan vammaan golffareilla aikaisemminkin, ja osasi sanoa että yleensä kyseessä on sahalihaksen revähdys mutta laittoi kuitenkin röntgeniiin kylkiluiden murtuman varalta. (Roryhan mursi kylkiluunsa taannoin että sattuu sitä paremmissa piireissäkin) Itsellä oli kyseessä vaan revähdys ja pelaamaan pääsin n. 5vk huilin jälkeen, vaikka silloinkin vielä täydet lyönnit vähän sattui. Lääkäri painotti kuntouttumaan rauhassa ettei jää krooniseksi, ja kehotti hieromaan lähipeliä tuon aikaa. Talvella kylki kipuili kiekkohöntsyissä ja joissain erikoisissa asennoissa, mutta tällä kaudella ei enää vaivannut kertaakaan. Tsemppiä ja malttia!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kipu selässä, kainalossa, rinnassa