Aihe: kilpailumaksut - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

kilpailumaksut

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu kilpailumaksut

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #174829 Ilmoita asiaton viesti

  Olen perheen isä palkkaa saan n.10000mk.kk josta verojen,asumisen,lasten hoitomaksujen jälkeen elämiseen ja golffiin jää n.4000mk.Kaikki hyvin tähän asti, mutta kesällä jos haluan pelata avoimia kilpailuja joudun maksamaan n.200-300mk kilpailumaksuja per.viikonloppu/kisa eikä rahat riitä enää ruokaan. Mikä avuksi tässä tilanteessa? en haluaisi pelata koko kesää samalla kentällä.

  #257401 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Aivan!

  Ennen vanhaan oli kiva käydä eri kentillä kisoissa kun kilpailumaksu oli vähemmän kuin green fee maksu. Nykyään se on jo joissain kilpailuissa enemmän kuin green fee. Hallelujaa!
  Mikähän mahtaa olla nykyisiin kisamaksuihin syynä? Ahneusko?

  Se myös harmittaa kun kisoihin menee ja jos ei ole palkintopöytää nähtävillä tai muuten kirjoitettu lappuselle palkintoja (Diners on hyvä esimerkki kuinka tämä toimii hyvin). Kun sitten yrittää udella niitä, niin vastaus on suurinpiirtein:’pelaa sinä poika vaan, kyllä ne palkinnot jaetaan’.
  Ettei vaan palkinnot määräydy sen mukaan voittaako oman kerhon pelaaja vai ei? Tämmöistäkin on saanut kuulla puskaradiosta Hämeen suunnalla tapahtuneen.

  #257402 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Olet oikeassa!
  Sama ahneus kuin Espanjan aurinkorannalla ja Portugalissa on tavoittanut nyt suomalaiskentätkin. Golfin parhaisiin puoliin kuuluu ehdottomasti pelaaminen eri kentillä, erilaisten ihmisten tapaaminen ja tutustuminen monipuoliseen, kasvavaan golfiimme. Nyt tämä puoli tyrehtyy, kun ahneus on pistänyt kenttien päättäjät sekaisin. Vain raha merkitsee enää jotain eikä se ole kivaa.
  Toivottavasti järki tulee käteen pian eri kentillä. Ei ole kiva pelailla vain omalla kentällä. Se ei ole kenenkään etu.
  Kyllä vähempikin voitto kisatuotoissa pitää riittää kentille. Kilpailumaksuissa on onneksi joillakin kentillä mm. ruokailu maksussa mukana. Mutta liian kalliiksi ovat maksut nousseet!

  #257403 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  On ihan totta, että kilpailumaksujen suuruus vaikuttaa vieraspelaajien halukkuuteen osallistua kilpailuihin. Ehkä seurojen yksi tarkoitus on yrittää vähentää ’ulkopuolisten’ osallistumista menettelemällä tällä tavoin. Monella kentällä on jo kiintiöt joissakin kilpailuissa vieraspelaajille, mm. Pickalassa on rajoitettu muiden osallistumista. Yksi samassa ryhmässä pelannut hlö kiroili juuri tätä Pickalan menettelyä hölmöksi viime kesänä. Rajoitukset astuu yleensä voimaan juuri niissä skaboissa, joissa on kunnon palkinnot.

  Minua itse harmittaa jonkin verran kilpailumaksujen kohoaminen, koska aion pelata ensivuoden etäjäsenenä ja käytännössä se tarkoittaa osallistumista peleihin ain. vkonloppuna. Ostin osakkeen Kytäjältä ja kenttä aukeaa vasta 2003 enkä viitsi maksaa tautista summaa vuokrapelioikeudesta, vaan käytän ne rahat sitten vaikka kelpailumaksuihin.

  Se, että omaan kenttään ehtii kyllästyä kesän aikana johtuu varmasti myös siitä, että pelaa aina samalta tiiltä. Kokeile joskus pelata kierros punaisilta tai valkoisilta, niin huomaat, että kenttä muuttuu erilaiseksi.

  Lue lisää: Golfpiste

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu kilpailumaksut