5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Kilpailujen seuraaminen

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Kilpailujen seuraaminen

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kuka on ollut seuraamassa ammatilaiskisoja paikanpäällä? Olen nimittäin itse lähdössä katsomaan keväällä The Players Championshipiä Floridaan ja kyselisin, että onko mitään seuraamista helpottavia vinkkejä/muuta hyödyllistä tietoa.

  Nimetön

  Olin tänä vuonna katsomassa Openia Royal St Georgesissa. Lisäksi olen käynyt muutamassa Euroopan kierueen kisassa.

  Openissa, jossa oli paljon väkeä, jättäydyimme mielenkiintoisen Par 3 reiän tiipaikalle ennen kuin yksikään ryhmä oli tullut paikalle. Näin saimme seurata erittäin läheltä kaikkien (mukaanlukien Tiger, jonka seuraaminen oli muuten hankalaa) pelaajien toimintaa tiipaikalla.

  Toinen hyvä keino on kiertää hiukan tuntemattomampien pelaajien mukana kenttää mahdollisimman paljon, jotta saa kokonaiskäsityksen kentästä.

  Harjoitusalueella näkee parhaiten huippujen svingejä ja saattaa saada hyviä harjoitusvinkkejä.

  Lisäksi kannattaa hommata radio, josta voi kuunnella selostusta suorana.

  Ratkaisupäivän aamuna sitten vaan mahdollisimman lähelle viimeistä griiniä.

  Mukaan telttatuoli, kiikari, korvanappiradio jos selostetaan (ei yleensä manner-euroopassa), evästä kylmälaukkuun, kännykkä kotiin ja paljon aikaa sekä malttia. Paikalle kannattaa mennä hyvissä ajoin ja jo etukäteen päättää mihin parkkeeraa. Parkkeeraamista pidän parempana, sillä jonkun tietyn ryhmän seuraamisen olen havainnut erittäin hankalaksi. Ja parkkeeraamisesta sen verran että auton parkkeeraaminen on erittäin vaikeaa ja kävelemään saattaa joutua tosi pitkiä matkoja.

  Itse olen viikolla 44 lähdössä katsomaan Volvo Masters Andaluciaa Valderramaan – ajattelin parkkeerata itseni aikaisin aamulla 17. greenin kanttiin sille toiselle kummulle.

  Tuo 17. reiän griinihän on saarigriini ja sinne jonnekkin voisi mennä katselemaan kuinka huippupelaajat(mukaanlukien Tiger)sen selvittävät. Olisi myös mukava nähdä muutama Tiikerin draivikin.

  Suosittelen myöskin periskoopin hankkimista. Varsinkin jos liikut ympäri kenttää, niin edessäsi saattaa olla usein niin paljon ihmisiä ettet näe mitään. Halpoja periskooppeja myydään myös kilpailupaikoilla tai niitä jaetaan sponsoriteltoissa VIP-vieraille.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Kilpailujen seuraaminen

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Kilpailujen seuraaminen