Aihe: Kiitokset Peuramaa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

Kiitokset Peuramaa

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Kiitokset Peuramaa

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #165065 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  Tuossa parempi, vai pitäisikö sanoa, huomattavasti parempi puolisko kertoo juuri tämän päivän FJT karsinnasta Peuramaalta. Kisa varmaan ihan hyvin järkätty, kuten monessa paikassa mutta mutta… Kuka jumankauta on keksinyt oikeesti järejstää huoltajille pullakahvit ja vähän vielä ohjelmaakin oheen?? Kenellä tän päivän maailmassa tulee mieleen jotain noin yksinkertaista ja toimivaa ja huomaavaista tuota porukkaa kohtaan, joka ei varsinaisesti kisassa mukana ole, mutta tekee ison työn kauden varrella taustalla. Tästä mallia jokaiseen seuraan, miten olemattoman pienellä panostuksella saadaan iso ilo ihmisten mieleen. Kiitos!

  #199808 Ilmoita asiaton viesti

  ts kirjoitti: (27.9.2014 23:19:40)
  Kuka jumankauta on keksinyt oikeesti järejstää huoltajille pullakahvit ja vähän vielä ohjelmaakin oheen?? Kenellä tän päivän maailmassa tulee mieleen jotain noin yksinkertaista ja toimivaa ja huomaavaista tuota porukkaa kohtaan, joka ei varsinaisesti kisassa mukana ole, mutta tekee ison työn kauden varrella taustalla.

  Tästä mallia jokaiseen seuraan, miten olemattoman pienellä panostuksella saadaan iso ilo ihmisten mieleen.

  Kiitos!

  Älä huoli ts se on varman väärinkäsitys seurassa jollain tasolla ! Eihän tuollaista nyt yksinkertaisesti pidä tehdä. Sehän on vastoin kaikkia golfin perusperiaatteita, tuleekohan siitä rankkuja pelaajalle jonka huoltaja/kuski otti ’korruption’ vastaan. ettei peräti DQ.

  Ei varmaan ollut golfarin ajatus vaan ihan joku ulkopuolinen sotkenut asiat taas kerran !

  #199809 Ilmoita asiaton viesti

  ja vähän vielä ohjelmaakin oheen??

  Aina välillä meillä on Hangossa Liiton junnu- ja nuorisoskaboja järjestetty, ja ei meillä mitään tollaista ole ollut, kun ei ole vaan tullut mieleen. Pienellä porukalla ollaan tuomaroitu, lähetetty yms. Vanhempia siellä sitten notkuu koko päivän.

  Mutta kuten ts totesit, pienellä panostuksella onnistuu (hyvää mieltä ihmisille, meille taas good williä ). Millaista ohjelmaa oli Peuramaalla, mitä muuta voisi keksiä ilman isompia panostuksia? Joku chippi-puttiskaba aikuisille tulisi mieleen. Muita ideoita?

  Pekka Pusa, Hangolf

  #199810 Ilmoita asiaton viesti
  KL

  qwert kirjoitti: (30.9.2014 21:58:42)
  jMutta kuten ts totesit, pienellä panostuksella onnistuu (hyvää mieltä ihmisille, meille taas good williä ). Millaista ohjelmaa oli Peuramaalla, mitä muuta voisi keksiä ilman isompia panostuksia? Joku chippi-puttiskaba aikuisille tulisi mieleen. Muita ideoita?

  Pekka Pusa, Hangolf

  Peuramaalla (komennettuna) läsnäolleena voin osoittaa syyllisten löytyvän kenttäyhtiön ihka omasta organisaatiosta (hyvä he !!). Ainakin siellä piti olla Klaus Thomassonin jutustelemassa mukavia, ja tietenkin Ryder Cupin seuraaminen (ilmaisten) pullakahvien siivittämänä viimeistään elvytti pitkän päivärupeaman tehneiden vanhempien sieluja. Oma aikani meni sen verran tiukasti kentällä, etten osaa kertoa enempää yksityiskohtia, mutta palaute on ollut kuulemani mukaan erittäin hyvää, eikä syyttä.

  Ehdottamasi kisa on aika hyvä juttu, vaatii tietenkin henkilöpanostuksia koko päivälle. Useimmat vanhemmat kuitenkin ovat golfin harrastajia, joten kelpo sään sattuessa tuommoinen saattaisi hyvinkin kiinnostaa. Peuramaan kahden päivän kisan tapauksessa olisi jopa voinut ajatella niin joukkuekisaa kuin kahden päivän yksilökisaakin.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Kiitokset Peuramaa