16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Kiinnostunut saamaan draiviin lisää matkaa?

Etusivu Foorumit Matkailu Kiinnostunut saamaan draiviin lisää matkaa?

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kenelläkään puutetta mitassa? Kiinnostusta tehdä asialle jotain, eikä vain valittaa kesällä kun pallo ei lennä niin pitkälle kuin pitäisi!! Tulossa markkinoille täysin normaalimaila, erona tosin paino varressa ja päässä. Mailalla voi lyödä rangella normaalisti palloa, ja samalla lihakset kehittyvät, ja luonnollisessa harjoituksessa, eli lyönnissä oikeat lihakset saavat harjoitusta, mieti 100 pallon lyömistä ja kuinka kipeä olet sen jälkeen, painomailalla 3×10 sarjaa tekee aika kutaa kyljissä yms. Mailoja saa 1,3,5 päillä, ja varren pituus on mahdollista sovittaa junnusta koripalloilijaan! Kaikki kiinnostuneet ottakaa yhteyttä mailiin, niin keskustellaan lisää. mirace@suomi24.fi

    En kylla lahtisi moista kayttamaan treeneissa. Huh huh.

    Pysyttaydyn voimapallossa ja painokepissa.

    Nimetön

    Varmaan tekniikan parannus on kuitenkin enemmistöllä paljon tärkeämpi tekijä draivien mitoissa… Mahtaakohan painomailalla mennä vaan tekniikka solmuun peruspelaajalta, jolla virheitä svingissä muutenkin… En tiedä. Mutta mitenköhän mahtaa swingin korjauksessa auttaa medicus driver, jolla ainaskaan lupaukset ei turhaan vaatimattomuuteen huku? Näyttää aika simppeliltä auttaakseen paljon, mutta eihän sitä tiedä…

    Lue lisää: Medicus driver

    Medicuksen draiveri ja raudat auttavat nimenomaan tekniikassa: oikea taaksevientirata, oikea ylaasento, oikea alastuonti ja palkinnoksi hyva lyonti.

    Niin kun sanottu: 200 metrinen dravi fairwaylla on parempi kun 300 metrinen puskassa.

    Nimetön

    Onkos noista oikeasti suuri hyöty vai onko enimmäkseen suurta hypetystä? Nimittäin, jos toi medicus oikeasti tekee ihmeitä niin kuin lupaa, niin sitä miettii että pitäisköhän tollanen ihan tilata?

    Siis kyseessä ei ole medicus draiveri vaan ihan oma. Sillä saa voimaa lyöntiin, eikä se lyöntiä sekoita jos päämäärätietoisesti harjoittelet, ja kylkien olkapäiden ja kaikkien yläkropan lihaksien harjoittamisessa toimii ihan oikeasti, mailoista voidaan tehdä voimien mukaan 500g-2kg painoisia päitä, ja varmasti saat kehitystä lyöntii, eikä tarvi välttämättä lyödä täysiä päästäkseen samaan matkaan=lisää tarkkuutta!!!!

    Nimetön

    Voiman hankkimisessa luotan enemmän punttikseen. Silloin kun lyödään, koitan keskittyä tekniikkaan, kun siinä se pullonkaula on…

    tolla tavalla saa LYÖNTIVOIMAA, voimaa sinne missä vaaditaan sitä lyönnissä puntti toki toimii siinä rinnalla, toi on vaan lisä!!! ja huomaa aika nopeesti kun saa kylkiin potkua ni pallo lähtee oikeasti helpommin ja kevyemmin,,..

    Jos asia oikeasti kiinnostaa, ja kokeileminen yhteydenotot maililla, en pysty täällä päivystään ja vastaileen, kävin kattomassa sitä medicusta tms. ja kyse on siis aivan eri asiasta, tämä maila on voimanhankintaan, ja sillä pystyy hiomaan omaa lyöntiään sen lisäksi! Painava pää pienentää heilumista, ja sillä on aika vaikea väärin lyödä painon takia. Mutta kiinnostuneet ottakaa maililla yhteyttä niin voin kertoa lisää.

    Aihetta sivuavassa ketjussa joku aika sitten viittasin tutkimukseen jossa selviteltiin lisäpituuden hankkimista. (Linkki alla)

    Tutkimuksessa todettiin painomailalla treenaamalla saatavan vain 1-2 jaardin parannus. Salaisuus on siis edelleenkin tekniikassa, ei voimassa.

    Lyön melko paljosta vetoa että voitan Annika Sörenstamin kädenväännössä ja penkkipunnerruksessa, mutta häviän draivin pituudessa.

    Lue lisää: Linkki aikaisempaan ketjuun

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Kiinnostunut saamaan draiviin lisää matkaa?

Etusivu Foorumit Matkailu Kiinnostunut saamaan draiviin lisää matkaa?