5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

Kierros keskeytyy

Etusivu Foorumit Säännöt Kierros keskeytyy

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Porukka lähtee pelaan 18 reikää illalla. Kierros kuitenkin täytyy keskeyttää reiän 13 jälkeen kun on niin pimeää ettei ole järkeä jatkaa. Onko kyseinen kierros tasotuskelpoinen? Voidaanko ajatella että etuysi on tasotuskelpoinen ja sen mukaan lasketaan uudet tasotukset vai viimeset reiät 14-18 lasketaan vaan bogipisteiks nolla jokaselle?

  Nyt en nopeasti jaksa muistaa hcp-rajaa, jotta 9-reiän tulos hyväksytään tasoituskelpoisena. Oisko ollut jossain 18 paikkeilla. Voithan tietty, jos oikein hyvin on mennyt, niin merkata korttiin väylien 14-18 kohdalle viivan (ei tulosta). Ja jättää kortin koko kierrokseltakin. Edellyttäen tietty, et kierros täyttää vaatimukset tasoituskelpoisuudesta. Seurasi tasoitustoimikunta osaa varmasti valaista asiassa enemmän..

  Suomen Golfliitto on päättänyt, ettei myöskään tasoitusryhmän 3 pelaajien alle 18-reiän kilpailutuloksia hyväksytä tasoitustuloksiksi.

  Tasoitusryhmän 3 yläraja on 18,4. Eli tässä kulkee se ysin raja.

  Tuo 18 reijän keskeyttäminen sisääntulossa ei oikeuttane palauttaa korttia pelatun ysin osalta. En osannut kylläkään kaivaa tähän liittyviä määräyksiä.

  Virallinen tasoituskierroshan pitää ilmoittaa etukäteen, jotta se hyväksyttäisiin, jälkeenpäin ei voi päättää että otetaankin mukaan vaan etuysi. Mielenkiintoinen kysymys mitä säännöt sanoisivat. Sehän voidaan tulkita keskeytykseksi, jolloin tulee nostava kortti, mutta reilua olisi mielestäni (sääntö 1-4:kin saattaa tulla kyseeseen) merkitä korttiin ko. rei’ille ’kierrso keskeytyi pimeän vuoksi’ ja saada niistä 2p/reikä. Tällöin laskentaan tulisi mukaan kaikki pelatut reiät. Kolmas vaihtoehto olisi tietenkin olla huomioimatta koko kierrosta. Sääntökysymyksen paikka golf.fi’hin?

  Siis niinku:

  1-4c. Bogeypoints Not Covered by Rules
  If any bogeypoint in dispute is not covered by the Rules, the decision
  should be made in favour of player.

  Kö?

  KL

  MakeeK kirjoitti: (9.8.2007 10:19:09)
  Porukka lähtee pelaan 18 reikää illalla. Kierros kuitenkin täytyy keskeyttää reiän 13 jälkeen kun on niin pimeää ettei ole järkeä jatkaa. Onko kyseinen kierros tasotuskelpoinen?

  Ei ole. Vain kilpailuissa voidaan keskeytynyttä kierrosta jatkaa (toimikunnan luvalla) seuraavan vuorokauden puolella siitä, mihin keskeytyshetkellä jäätiin.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Kierros keskeytyy

Etusivu Foorumit Säännöt Kierros keskeytyy