12.3.–19.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][10]
KilpailuaSuomalaista

Khao Lak

Etusivu Foorumit Matkailu Khao Lak

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kellään kokemusta Khao Lak:in läheisyydessä sijaitsevasta Tublamu Lamu Royal Navy Golf kentästä.Kentän omat sivut ovat hivenen ’keskeneräiset’…..

    Ihan hyviltähän nuo sivut thaimaalaisiksi näyttävät, jos näitä sivuja tarkoitat:
    Tublamu

    Olen pelannut Thaimaassa n. 40 kenttää ja kaikki ovat olleet hyviä. Nuo armeijan kentät eivät ole aivan viimeisen päälle viimeisteltyjä istutusten yms. suhteen, mutta itse kentät ovat hyviä. Greenfee ei päätä huimaa.

    Khao Lakista etelään n. 30 km on toinenkin kenttä, Thai Muang Beach Golf Course, jossa on myös 18 reikää. Kannattaa käydä katsastamassa. Taksi ei varmaan paljon maksa.

    Kumpaakaan kenttää en ole pelannut, mutta varmasti ovat mielenkiintoisia kokemuksia.

    Tällä hetkellä Thai Muang Beach Golf Course taitaa olla vaan valitettavasti suljettu!

    Moikka, pelasin tuon Tublamun pari kertaa joulun jälkeen. Ihan eksoottinen kokemus keskellä varuskuntaa, tosin meren rannalla. Kovapanosammunnat kilsan päässä toivat kivaa rentoutta lyönteihin.. Kenttä oli ihan ok, klubeineen ja ’kädeineen’. Griinit ja väylät ok – layout ihan mukava. Jos jotain pitää moittia, niin griinien ympäristöt ei ihan parhaat..60:nen kannattaa jättää bägiin. Tilaa oli kentällä ja hinta suht edullinenkin. Ei se Phuketin kentille pärjää, mutta voin pelata uudestaan. Ai niin, johtuen varuskunnasta halvimmat taukotarjoilut, mitä olen kokenut. Sinne vaan!

    Pelasin Tublamussa joulun aikaan kaksi kierrosta. Kysymyksessä ei ole mikään maailman luokan kenttä (ei ollut maailman luokan pelaajakaan), mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Hieno kokemus eikä hinta huimaa päätä.

    Muutamia huomioita:

    – Kenttä on sotilasalueella ja sinne mennään vartijoiden ohi. Omatoiminen pelin järjestäminen ei onnistu, mutta hyvää apua Khao Lakista löytyy.
    – Kenttä ei ole kovin vaativa, mutta merenrantakenttänä paikoitellen kaunis. Istutukset ym. eivät tosiaan mitenkään erityisiä. Avauksille on tilaa, bunkkereita saisi minun makuuni olla enemmän. Erityisesti kaksi viimeistä väylää jäivät mieleen, samoin 10 -väylä. Korkeuseroja vähän.
    – Autoja on rajoitetusti, kannattaa varmistaa jo varauksen yhteydessä, että saa sellaisen.
    – Caddiet puhuvat hyvin rajoitetusti englantia, mutta ovat ystävällisiä. Heidän kanssaan on helppo kiertää kenttää. En ole aiemmin pelannut caddien kanssa, mutta yllättävän mukavasti se sujui.
    – Caddiemaster ei järjestä peliseuraa. Yksin tuleva pelaa yksin.
    – Varsinaisia lähtöaikoja ei ole. Ykköstiille mennään vaan odottelemaan ja lähdetään kun edellinen ryhmä on avannut. Tapana on pelata hitaamman ryhmän sekaan kyselemättä. Pidä siis huolta turvallisuudesta. Tapasin uskomattoman hitaasti pelaavia ryhmiä, mutta caddien avustuksella ohittaminen tapahtuu juoheasti.
    – Vuokravälineitä on rajoitetusti saatavana ja laatu on mitä sattuu. Erityisesti metallisia varsia toivova on vaikeuksissa. Itselleni tuli toisella kerralla bägi, jossa oli sekaisin rightin ja leftin mailoja! Olisi pitänyt tarkistaa joka ainoa keppi. Tämän ja tuon edellisen seikan vuoksi kannattaa paikalle mennä ajoissa aamulla. Sääkin on sellainen, että aikainen aamu on paras aika pelaamiseen. Kello 9 on jo turhan myöhäistä.
    – Ehdottomasti kannattaa käydä syömässä lounas ravintolassa, ruoka on hyvää ja melkein ilmaista. Muista mennä syömään ravintolan parvekkeelle!
    – Juotavaa saa ostaa aina kolmen reiän jälkeen. Juoda kannattaa paljon vaikka käyttäisi autoakin. Kioskien myyjät eivät puhu englantia senkään vertaa kuin caddiet, mutta elekielellä ja hymyllä asiat selviävät.
    – Jos haluat käyttää aurinkovarjoa, varaa se etukäteen mukaan.
    – Proshop on pieni eikä mitenkään ihmeellisen edullinen. Pallot ja tiit (vain muovitikkuja) löytyvät.

    Ai niin, unohtui. Tai Muang on tosiaan suljettuna. Japanilainen sijoittajaryhmä on tekemässä siellä isoja muutostöitä…

    Moro! Olisin tiedustellut hooosilta miten hoidit fee maksut ja paljonko maksoit?
    Ollaan menossa Helmikuussa ja neljä pelaa!

    kiitokset etukäteen

    Kyselin Khao Lakista muutamasta retkiä järjestävästä toimistosta ja varasin parhaan tuntuisen. Ennakkoon olin sähköpostilla sopinut jo asiasta yhden toimiston kanssa (jossain Happy Lagoon ravintolan lähellä), mutta hinta ei enää pätenytkään tultuani paikalle. Eipä muuta kuin toiseen firmaan. Maksu hoidettiin heille. Siihen kuului gf, taksi hotellilta ja takaisin hotelliin, caddy, golfkärry ja mailavuokrat. Hintaa en enää muista, olisiko ollut 2800 bahtin luokkaa koko homma. Kentällä rahaa tarvitsin vain palloihin, tiitikkuihin ja vähän ruokaan.

    Kiitoksia vinkeistä,näillä mennään!
    Ihmettelinkin kun ei tullut mitään vastauksia tuolta navy kentältä,eivät kerkee
    kun täytyy vahtia kenttää!

    Ollaan helmikuun ensimmäinen viikko Khao Lakissa ja toinen Phuketissa mutta rouva ei pelaa. Olisko peliseuraa tarjolla? Entä miten pelireissut kannattaa järjestää? Matkatoimistolla on jokin palvelu jota ne tarjoavat mutta ilmeisesti paikallisista toimistoista saa paremmat hinnat? Vai saako hotellin kautta alennusta ja järjestelyapua?

    Minun kokemukseni mukaan kalleinta on matkatoimiston kautta. Paikalliset toimistot ja ehkä hotellin ovat selvästi edullisempia. Minulle tuo hotellikin oli kalliimpi. Mitä maksaa ylimääräistä kun sisältö on sama…

    Hello

    Onko sattumoisin pelimiehiä helmikuun alkupuolella Khao Lakin suunnalla ? Itsellä tarkoitus viihtyä pari viikkoa ja kun co-matkalaiset eivät ymmärrä hyvän päälle niin peliseura kelpaisi.

    #636477 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Spin 5 kirjoitti: (9.11.2010 16:33:35)
    Hello

    Onko sattumoisin pelimiehiä helmikuun alkupuolella Khao Lakin suunnalla ?

    Moro,

    tämä on tammikuun alussa paikan päällä. Hiukan sii aikaisin peliseuraksi tulemaan.
    Tarkotus käydä 2-3 kertaa tublamuissa ja 1-2 kertaa Phuketin arvokkaammilla kentillä.
    Tuolla phuketissa paketit on siis reilusti yli 100€, mitä nettiä olen penkonut.

    Tublamuissa on käyty pari vuotta sitten pelaamassa ja kyllä siellä pahimmat golfhimot saa tyydytettyä.

    #636478 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tablamu on ihan ok armeijan kentaksi. Phuketin sijaan suosittelen menoa vastakkaiseen suuntaan kohti Surat Thania, kentta nimelta Rajjaprabha.
    Googlaa, mutta tassa yksi infosite
    Dam
    Olen pelannut useasti, kannattaa ottaa buggy ja jos voi valita mies caddie, ovat ainakin mun kohdalla osoittauneet hyviksi.
    Ajamme Phuketista aamulla (n 2,5 h), iltapaivalla kierros ja yksi yo hotellissa (bungalow patojarven rannalla paras). Seuraavana paivana aamukierros ja iltapaivalla takaisin Phuketiin.
    Khao Lakista ihan kiva reitti Takua Pan kautta vuorten yli kohti Surat Thania.

    Nostin tämän ylös kun lähdön hetki uhkaavasti lähenee.
    Eli peliseura kelpaisi yllämainitulla ajanjaksolla.

    Joo, tulipa käytyä Tablamuun kentän lisäksi nyt tuolla Rajjaprabnassakin. Oli tosiaan hiukan eri tason kenttä. Greenit niin liukkaat, että hiukan reijän ohi lipuva putti olikin pian 10m greenin ulkopuolella.Pikkasen vaati totuttelua, mutta hieno kenttä kunhan oppi greenit. Myös maisemat ovat muikeat.

    Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia tuosta tablamun kentästä?
    Olisi tarkoitus käydä pelaamassa jokunen kierros joulukuun alussa.

    Ei mitään tuoretta tietoa,mutta helmikuussa tuli kierrettyä tuolla muutama kierros,kentän kunto ei taida paljon vaihdella ,greenit oli mun mielestä ihan hyvät.Pelattiin muistaakseni ma,ke greenfee edullisempi 800baht,vuokramailoilla ,jotka oli tosi surkeita 5-6 bägiä joista sait valita.Mutta muutama hauska päivä siellä tuli viettettyä(vapaapäivä altaalta).Mitään toimistoa ei väliin tarvi ,ota taxi ja aja kentälle niin mekin tehtiin ja aina päästiin pelaan.Kannattaa käydä (jos khao lakissa lomailee)mukavat caddiet,ja muutenkin rentoo menoo.

    Kannattaa käydä pelailemassa tuo Tublamun kenttä. Tosiaan ei ole mikään maailmanluokan kenttä, mutta ihan kiva ja välitön maanläheinen tunnelma. Kenttä ei ole hinnalla pilattu ja taksilla suoraan kentälle ilman mitään välikäsiä. Muistaakseni tiistai oli sportday ja feekat oli alennuksessa. Itse jaksoin kiertää kentän 8 kertaa 3:n viikon aikana toissa vuotena.

    Khao Lakin lähistölle avataan uusi golfkenttä kuukauden päästä
    Tämä
    Kaverit kävivät ottamassa tyypit omistajan kutsusta ja kehuivat hienoksi kentäksi. Kannattaa laittaa korvan taakse, lähellä Khao Lakia. Ja kertokaa mielipiteenne jos käytte pelaamassa kunhan avattu.

    Joulukuussa pelattu 5 kierrosta. Taksilla suoraan kentälle.
    10gf-lippua 8000bath. jaettiin kaverin kanssa. Muuten gf. ma ja to 800 muina päivinä 1600.
    caddyfee 220bath + tippi 300bath.

    Moi,
    Onko joku jo käynyt pelaamassa tuolla uudella Katathong Golf kentällä, jos on niin onko antaa hintatietoja? Tarkoitus olisi käydä kokeilemassa viikolla 11.
    Tublamun kentällä olevilta tiedustelisin että minkä hintaisia ovat vuokramailat ja auto? Onko 'sportday' vieläkin ma ja to?

    Left1 kirjoitti: (19.2.2015 12:39:06)
    Moi,
    Onko joku jo käynyt pelaamassa tuolla uudella Katathong Golf kentällä, jos on niin onko antaa hintatietoja? Tarkoitus olisi käydä kokeilemassa viikolla 11.
    Tublamun kentällä olevilta tiedustelisin että minkä hintaisia ovat vuokramailat ja auto? Onko 'sportday' vieläkin ma ja to?

    Mulla olis muistikuva ,että nuo vuokramailat oli 800-1000 baht.

    Moi,
    En ole käynyt Katathong kentällä pelaamassa, mutta just juttelin asiasta kavereiden kanssa jotka kävivät pari viikkoa sitten siellä. Ei vielä kummoisessa kunnossa ja ainakaan noita greenfeehintoja ei kannattane maksaa. Jos jonkun erikoistarjouksen saa niin ehkä semmonen 2000 – 2500 baht vois olla käymisen arvoista. Siis sisältäen pakollisen auton ja caddiefeen.
    green fee

    Moi,
    käytiin pelaamassa tuolla Katathongissa. Oli kyllä hieno kenttä ja hienot maisemat, vielä kun kunto paranee niin todella hyvä tulee. Maksettiin yhteensä noin 5000 bht sisältäen myös kuljetuksen Khao Lakista (n. 40min.).Toukokuun loppuun asti sport day keskiviikko ja fee 600 bht.
    Kävin myös pelaamassa intin kentän, olihan se myös kokemus mutta suosittelen kyllä ehdottomasti Katathongia vaikka onkin ainakin puolet kalliimpi, mutta niin suuri on myös ero kentissä.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 29)
Vastaa aiheeseen: Khao Lak

Etusivu Foorumit Matkailu Khao Lak