23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Kesän reissut

Etusivu Foorumit Matkailu Kesän reissut

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olisko kellään mitään suosituksia kesän golfmatkoista? Tarkoitus lähinnä että voi olla esim vaan viikonlopun. Ahvenanmaa ja Viro kiinnostaa. Kenttäsuosituksia? Onko jotain paikkaa josta saa ns kokosetin buukattua?

    Otat vaan lauantaina ensimmäisen Helsinki-Tallinna lautan, ajat 1,5-2 tuntia Pärnuun, pelaat hienon Pärnu Bay Golf Links kentät, yövyt yhdessä Pärnun lukuisissa hotelleissa (Tallink myy hotellipaketteja), pelaat sunnuntaina aamusta Pärnun White Beach Bolf, ajat kierroksen jälkeen takaisin satamaan ja ennätät 19:30 (tai 22:30) lautalle.

    Ja mikäli riittää enemmänkin intoa, niin Pärnusta ajaa kolmisen tuntia Riikaan samaa A1:stä pitkin ja sieltä löytyy myös 2 hienoa kenttää. Jurmala Golf Club & Hotel tarjoaa myös hienon hotellin suoraan 1 tiin vierestä.

    Olimme pari vuotta sitten Pärnussa ja yövyimme toista kertaa ”Villa Ammende” nimisessä hotellissa pari yötä – kannattaa tsekata tarkemmin:

    Esileht


    Tii-aikojen varaukset (Pärnu Bay ja White Beach) onnistuivat hotellin kautta (hotelli + golf paketti) varsin edullisesti.
    Jos haluatte ”varsinaisen kulttuurielämyksen” Pärnussa niin suosittelemme lämpimästi Villa Ammendea –
    hotelli ja ravintola aivan huippuluokkaa, ja paketin hinta ainakin varsinaisen sesongin ulkopuolella (syyskuussa 2021) oli ”tosi hyvä”.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Kesän reissut

Etusivu Foorumit Matkailu Kesän reissut