Aihe: Kesän kisat - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

Kesän kisat

Etusivu Foorumit Yleistä Kesän kisat

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #184829 Ilmoita asiaton viesti

  On aika vuodesta jolloin ensi kesän kisat on jo lyöty lukkoon, arvatkaapas kuinka paljon niitä kisoja on kaudessa omalla kentällänne? Mikäli Cadin listaus olisi nyt kaikkien nähtävissä, olisi kisojen vastustus melkoista, mutta kun viikottain ja tipottain ne kesän mittaan tuodaan tietoisuuteen, niin vastustusta ei ole kuin yksittäistapauksia. Mielestäni kenttien OY;n pitäisi vihdoinkin tajuta, että mikäli kentille halutaan maksavia asiakkaita, niin kilpailuja on vähennettävä! Ilmeisesti tämän ajatuksen pitäisi lähteä Golf liitosta, että oman kentän jäsenistö otettaisiin huomioon, eikä kuten nyt, että kausipelimaksu ei oikeuta pelaamaan, vasta kun kentällä on tyhjää. Vastaus kisojen määrään on omalla kentälläni 35-50kpl/kk

  #383542 Ilmoita asiaton viesti

  Ilmeisesti kentälläsi/seurassasi tiedotus ei toimi yhtä hyvin kuin ammattitaitoisemmin johdetuilla kentillä? Vai onko kyse siitä ette ole hankkinut oikeita dokuja käyttöösi?

  Oman kentän Oy:n vuosikokouksessa käytiin läpi menneen kauden käyttöasteet lähtöajoittain ja sen kautta löytyy selkeästi tieto milloin kentällä on tilaa ja milloin ei (tila = käyttämätön kapasiteetti). Tämän tiedon perusteella on Oy:n hallitus rakentanut budjetin, jossa on pyritty maksimoimaan osakkeenomistajien etu (siis kärjistäen pelattavuus + talous). Budjetissa on luonnollisesti määritelty mm. erilaisten kisojen määrä, niistä saatava tulo ja taustatietona rajoitukset tällaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

  Tuo tipottainen tiedotus lienee myöskin kenttäsi ongelma. Meillä kaikki tulevat skabat yms. kenttävaraukset on nähtävissä netin kautta.

  #383543 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mikä kenttä? Toivottavasti ei oma kotikenttäni…

  #383544 Ilmoita asiaton viesti

  SHG:lla on kaksi kenttää, joista toiselle pääsee aina pelaamaan. Eli molemmilla ei ole yhtä aikaa kisoja.

  Sitä paitsi kisat, ainakin minun mielestäni, ovat yksi mielenkiintoinen tapa tutustua muihin golffareihin.

  Niin, ja vierailijoille kisat ovat yleensä edullisempi tapa tutustua kenttään kuin normaali greenfee.

  Veturi !

  Otan osaa, jos teillä on vain yksi kenttä ja silläkin kisat joka päivä, useimpina päivinä kahdet kisat. Kannattaisiko harkita seuran vaihtamista ?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kesän kisat