23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Kenttäranking!!

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttäranking!!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kävin hiemen katselemassa kenttärankingia, ja näyttäisi olevan jokaisella klubilla Suomen paras kenttä! Ihmetyttää vaan arvosteluissa kommentoimattomat arvostelut kuten Suomen paras ja arvosana 10, tai komentti:’Jep jep……’ arvosana 10. Vastaavia arvosteluja löytyy useita myöskin alapäästä. Täten ehdotankin että kaikki clubhousen käyttäjät kävisivät arvostelessa, niitä kenttiä joilla on pelannut, eli on kokemusta ks. kentästä ja antaisi totuuden mukaisen arvion. Tuskin Suomesta löytynee yhtään täyden 10 kenttää, toki lähellä 10 on varmaankin usea!

    Muakin on huvittanut tuo ’kenttäranking’. Oma kenttä kehutaan maasta taivaaseen ja naapurit haukutaan (karkeasti sanottuna), poikkeuksiakin löytyy.
    Oman kentän arvostelu pitäisi kieltää. Ei sitä koulua käydessäkään voinut itse omia arvosanoja kirjoitella. Siinä olisi toimitukselle miettimistä, että onnistuisiko, tulisi loppujen lopuksi varmaan todenmukaisempia arvosanoja.
    Oma lukunsa ovat tietysti ne juuri tasoituksen saaneet arvostelijat, jotka ovat pelanneet 1 -2 kenttää kotikentän lisäksi (kaikella kunnioituksella, mutta…)

    Objektiivisuutta tietysti toivotaan. Ei kuitenkaan unohdeta sitä tosi seikkaa, että jonkun mielestä koti kenttä voi olla se paras vaikka olisikin pelannut jokaisella Suomen kentällä. Aivan toinen seikka on haukkua kenttä nimimerkin takana.

    Kuten olemme jo aiemminkin todenneet, tulemme muuttamaan kenttärankingin siten, ettei arvosanaa voi antaa ellei ole määritellyt kotiseuraansa. Tätä ennen ranking ’tyhjennetään’. No, joku aktiivinen teini kyllä keksii keinot tämänkin kiertää, mutta yritämme ainakin.

    Poistamme aika ajoin ’turhia’ arvosteluja, lähinnä niitä, joissa on annettu hyvin korkea / hyvin matala arvosanan ilman KUNNOLLISIA PERUSTELUJA.

    Minusta jokaiseen kenttäarvosteluun pitäisi sisältyä kunnon sanalliset perustelut. Ilman niitä numeroarviot ovat pahasti tyhjän päällä. Lyhyet murahdukset tyyliin ’tämäkö muka golfkenttä’ tai ’Suomen paras’ eivät hyödytä ketään.

    Asiaa puhutte. Lisäisin kyllä sen pointin, että itse olen valinnut kotikenttäni (Nordcenter) nimenomaan sillä perusteella, mikä omasta mielestäni on paras paikka pelata.. Jos oman kotikentän arvioijat jätetään pois, niin arviot uhkaavat jäädä lukumäärältään pieniksi… ellei aktiivisuus lisäänny. Periaatteesa kenttäranking on kiva idea, mutta kunhan nuo jejep -miehet ja naiset saadaan pois

    Ilokseni sain huomata, että rankingia on hieman putsattu, mutta löytyy vielä muutama,voinen sanoa ’pelaaja’, jonka henkinen ’tasoitus’ (lainaten erästä kentärankingin arvostelua) on aivan toista mitä tasoituskortissa lukee. Mutta hyvää kesän ja kauden alkua kaikille tasapuolisesti.

    JA EI SILLÄ HÄNDÄRILLÄ NIIN SUURTA MERKITYSTÄ OLE, TÄRKEIN TASOITUS LÖYTYY KORVIEN VÄLISTÄ!!!!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Kenttäranking!!

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttäranking!!