26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Kenttä Veikkolaan kirkkonummelle

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttä Veikkolaan kirkkonummelle

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen kuullut monelta ns. epävarmalta taholta, että Veikkolaan Kirkkonummelle olaisiin rakentamassa kenttää. Olisiko jollain tarkempaa tietoa huhun totuudenmukaisuudesta. Toivon kyllä siellä asuvana, että huhu pitäisi paikkansa.

    Ainakaan golfliiton sivulla https://golf.fi/sgl_kenttahankkeet_2.html ei ollut tuosta mainintaa. Mutta saattaahan se olla, että suunnitellaan.

    Lue lisää: Kenttähankkeet

    EFC

    Huhu kertoo että kisapromoottori Pesosella olis sormensa pelissä. Kentästä tulisi ns. yrityskenttä.

    Who Knows…?

    Veikkolan kupeeseen uudelle Sundsbergin asuinalueelle on suunniteltu golfkenttää. Rakentaminen pitäisi alkaa Sundet II:n (asuinalueen toinen vaihe) kanssa samaan aikaan eli joskus vuonna 2004 aikaisintaan. 9 reikää pitäisi tulla.

    Onkos tämä se kenttä/rakennussuunnitelma, jota paikallinen asukasyhdistys tms. on sitkeästi viivästyttänyt erilaisilla valituksillaan ja vetoomuksillaan? Hesarista on aina välillä saanut lukea rakennuttajan tuskailusta tässä taistelussa.

    taitaa olla juuri se, vastustajina on tainnut olla lähinnä luonnonsuojelijat. olisiko ollut se kaikkein yleisin syy, eli liito-oravat, mutta nyt kaavoitusasiat taitaa olla kunnossa.

    Veikkolahan sijaitsee Turunväylän varressa, kun taas Sundsberg sijaitsee Hankotien varressa lähellä Masalaa.

    Silti kannatan kenttähankkeita, josko tämä älytön hintataso palaisi järkevälle tasolle.

    Pesonen,Veikkola ja Sundsberg =3 eri asiaa!

    EFC

    Saattaapi hyvinkin olla eri asiat. Huhu kuitenkin kertoon Pesosen hankkeesta kirkkonummen suuntaan, ilmeisesti ei sitten kuitenkaan Veikkolaan.

    Muistelen, että Kirkkonummelle, Sarfvikin viereen on ollut suunnitteilla ns. firmakenttä. Projektin vetäjästä ei valitettavasti ole muistikuvaa.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Kenttä Veikkolaan kirkkonummelle

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttä Veikkolaan kirkkonummelle