23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Kenttä ranking

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttä ranking

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Kenttä ranking on hyvä asia… Mutta miksi ihmeessä joidenkin täytyy pilata koko homma antamalla joillekin kentille kaikilta osa-alueilta minimipisteet eli 4?? Tuskin niin huonoja kenttiä onkaan… Mutta ainakin Nordcenterin molempiin kenttin kyseiset ’terroristit’ olivat iskeneet… Voisiko tällaisiltä puhtaasti v****ilu pohjalta liikkeellä olevilta poistaa esimerkiksi käyttäjätunnukset? Minä ainakin seurailen kenttärankingia ’vakavissani’ kun mietin, mitä kenttiä kesälomamatkalla kävisi testaamassa…

    Golfpiste seuraa kenttäarvioita ja KAIKKI ilman kunnon perustelua jätetyt arvioinnit poistetaan.

    Kunnon perustelu ei ole esim. ’ihan hyvä kenttä’ tai ’kenttä huonossa kunnossa’, sillä eihän tuo kerro lukijalle yhtään mitään.

    Lisäksi jos joku antaa jollekin kentälle joka kohdasta nelosen (tai kympin), poistetaan arviointi ellei sitä ole TODELLA hyvin perusteltu, sillä ei kai Suomesta löydy yhtään nelosen (tai kympin) kenttää?

    Antin viittaamien arvosteluiden tekijän tunnukset on poistettu, samoin hänen tekemät kaikki arvostelut. Sama linja jatkuu mikäli väärinkäytöksiä havaitaan ja kyllähän niitä aina tulee, valitettavasti.

    T. Golfpiste.com

    Luuletko että vaikka yhtään ’nelosviestejä’ ei tulisi niin kenttäranking olisi aina samanlainen oman mielipiteen kanssa. En itse ainakaan katso etusivun TOP kentät tarkasti desimaalit luettuina. Jos seuraat kenttärankkingia aktiivisesti ja tarkasti huomaat varmasti kentän tason, mikäli arvosteluja on tarpeeksi. Ettei kirjoittaja vaan olisi NGCC:n jäsen…

    Joo, kyllä olen NGCC:n jäsen. Ja olen valinnut oman kotikenttäni sillä perusteella, missä tykkään pelata…. Minua ei sen sijaan haittaa yhtään se, etteivät kaikki arvosta NGCC:tä niin korkella kuin minä.

    Se harmittaa vain, jos kenttäranking (minkä tahansa kentän osalta) pitää pilata näillä nelosviesteillä (tai muinoin esiintyneillä 10-viesteillä perusteluna: jepjep). Joskus sitä vain kysyy: miksi?

    Ja en tietenkään kuvittele, että oma mielipiteeni osuisi suoraan yksiin muiden kanssa (miten sellainen ajatus edes voisi tulla mieleen?). Mutta kyllä arvosteluja lukemalla saa ainakin jonkinlaista käsitystä kentästä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Kenttä ranking

Etusivu Foorumit Yleistä Kenttä ranking