23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Kentät auki -> niiden kunto -> Wiurila

Etusivu Foorumit Yleistä Kentät auki -> niiden kunto -> Wiurila

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 75)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188166 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ajattelin, että kannattanee kääntää asia päinvastoin; auki olevat kentät ja niiden kunto varmaan kiinnostaa enemmän kuin viceversa. Eli Wiurila on siis ihan hyvässä kunnossa, gf 25€.

    #484644 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onko mitään kenttää auki, johon pelkkä greencard riittää?

    #484645 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Wiurilassa ei erikseen pyydetty. Kun näytin omaani, caddiemaster sanoi, ettei kauden tässä vaiheessa enää kysellä.

    #484646 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Viran Omainen kirjoitti: (21.11.2006 18:13:00)
    Wiurilassa ei erikseen pyydetty. Kun näytin omaani, caddiemaster sanoi, ettei kauden tässä vaiheessa enää kysellä.

    Menit sitten tasoituksella 4,5 (tieto profiilistasi) näyttelemään greencardiasi? Hyvä, että moinen dokumentti on tallessa. 🙂 Taisit kylläkin tarkoittaa jotain muuta sertifikaattia?

    #484647 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL

    Ei ollut Vuosaaressakaan juuri moittimista, vuodenaikaan nähden hienossa kunnossa. Toki griinit ovat epätasaiset ja hitaat, mutta senhän ymmärtää. Peli sen sijaan on jo mennyt talviteloille….

    #484648 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    Viran Omainen kirjoitti: (21.11.2006 18:13:00)
    Kun näytin omaani, caddiemaster sanoi, …

    Tässä viranomainen ei kyllä selvitä, mitä hän näytti, mutta jotain omaansa.

    Toisaalta sanoisin, että ei se minua haittaa mitä muiden pelaajien tasoitus on tai onko sitä, MUTTA se pelinopeus on nyt tärkeää. Kierrosvauhti mielummin 3 kuin 4 tuntia. Kesällä taas sitten haistellaan kukkia ja muita jaloja tuoksuja.

    #484649 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Myy

    Herbus kirjoitti: (21.11.2006 19:19:30)
    … MUTTA se pelinopeus on nyt tärkeää. Kierrosvauhti mielummin 3 kuin 4 tuntia. Kesällä taas sitten haistellaan kukkia ja muita jaloja tuoksuja.

    Minäkin piipahdin tänään Vuosaaressa. Siellä oli väkeä kuin pipoa ja neljän ryhmiä yritettiin saada aikaan, jotta kaikki halukkaat kentälle pääsisivät. Siitä huolimatta kierrokseen meni aikaa reippaasti alle neljän tunnin. Eipä olisi onnistunut kesällä täydellä kentällä!

    #484650 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tasoituskortti on aina tullut automaattisesti tiskiin ja ’uran’ alusta asti…Eipä tarvitse CM:n erikseen udella. Suosittelen, toimii ihan joustavasti.

    #484651 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olen juuri liittynyt HCG:iin, mutta osa maksuista pitää maksaa vasta ensi vuoden puolella. Eihän se tarkoita sitä, että jos tasoitus on 54, että pelaa myös sillä tasolla. Paloheinässä 9 reiän par on 31 ja saan sen vedettyä alle 40 lyöntiä. Tarkoitan vaan, että otti aikaisemmin syksyllä päähän, kun olisi tehnyt mieli päästä kunnon kentille. Esim. vuosaaren, jonne matkustan jalan/metrolla 20 min.

    #484652 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kilauta ja kysy Vuosaaren politiikkaa tasoitusrajan suhteen. Veikkaanpa, että päästävät sinut pelaamaan.

    #484653 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä sinne pelilippuja saa joissa ei ole tasoitusrajaa. Keimolaan olin menossa isäni kanssa pelaamaan syksyllä lipuilla, joissa ei ollut tasoitusrajaa. Soitin sinne ja cm kysyi seurat. Vastasin, että ei ole mutta lipuilla ei ole tasoitusrajaa. Ei käynyt. Luukki ja Lakisto on ainoat, joihin olen päässyt pelaamaan. Lakisto oli hanurista, mutta Luukki oli tosi hieno. Nyt porukka nauraa, koska en ole varmaan vielä hienoa nähnytkään, mutta se keskellä metsää meininki, kaunista.

    #484654 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Onko millään kentällä jouduttu ottamaan talvisääntö käyttöön?

    #484655 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    PT

    Kosteaa, mutta vihreää ja griinit loistavat joilla ei ’sulatus’ hiekkaa tms. Ajankohtaan nähden kunto ok ja gf 20€ niin paljon ei passaa valittaa…

    #484656 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kenttä märkä ja greenit dressatut, muutamalla hiekkaa niinmaan ***keleesti. Pallo hiekan kuorruttama, eli putsaamista riitti puttaamista aloittaessa. Greenfee tosin vain 20€. Hidasta pelaamista…Ainakin edessämme ollut 4:n pelaajan ryhmä oli onneton. Eivät älynneet päästää ohitseen, vaikka olimmekin (meitä 2) lähes joka tiillä ennenkuin oivat päässeet siltä liikkeelle.

    #484657 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    PT

    Viran Omainen kirjoitti: (25.11.2006 21:13:13)
    Kenttä märkä ja greenit dressatut, muutamalla hiekkaa niinmaan ***keleesti. Pallo hiekan kuorruttama, eli putsaamista riitti puttaamista aloittaessa. Greenfee tosin vain 20€. Hidasta pelaamista…Ainakin edessämme ollut 4:n pelaajan ryhmä oli onneton. Eivät älynneet päästää ohitseen, vaikka olimmekin (meitä 2) lähes joka tiillä ennenkuin oivat päässeet siltä liikkeelle.

    En ollut tuossa neljän ryhmässä, mutta ryhmässäni oli 2 minun lisäksi ja kierros kesti tänään 3h 40min (Kotojärvelle ’paljon’), mutta Kotojärvellä oli lähes joka lähtö täynnä joina valoisan aikaan kentän pääsi kiertämään niin teidätkö neljän ryhmän olisi pitänyt päästää ohittamaan ja ohittamaan ja ohittamaan? Hyvä sää ja itse ainakin pelasin kentän sellaisena, kun se oli ja mukavaa oli. Nyt on M A R R A S K U U ja viikon päästä alkaa Joulukuu… Huomenna taas pallon putsausta Kotojärvellä ennen puttia ja sopivan löysä pipo päähän…

    #484658 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ringsidessa pelattin tänään hyvissä olosuhteissa. Griinit oli piikitetty, mutta kyllä niissä puttaamaan pystyi. Meitä oli 4 ryhmä ja aikaa meni 3 h 45 min. Lähdöt oli tietääkseni varsin buukatut, muta meitä ei häirinnyt edessä eikä takana menevät. Huoemnna uudelleen. meilä on muuten mukana yksi kadonnut kännykkä, joten sen sen saa omistaja sitten huomenna caddiemasterilta.

    #484659 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mulla oli löysä lippis eilen päässä 🙂
    Oli vaan tylsää venata, kun lähes joka tiillä joku vetäs terapiapallon, kun ensimmäinen ei ollut mieleinen. Kyseisen ryhmän perässä seisoskeli jo ennen meitä yksinpelaaja, jota eivät myöskään olleet päästäneet ohitseen.
    Ai pelasit kentän sellaisena kuin se oli? Mitäs muita vaihtoehtoja on olemassa?

    PT kirjoitti: (25.11.2006 21:42:23)
    Kotojärvellä oli lähes joka lähtö täynnä joina valoisan aikaan kentän pääsi kiertämään niin teidätkö neljän ryhmän olisi pitänyt päästää ohittamaan ja ohittamaan ja ohittamaan?

    Mitä toi muuten tarkoittaa suomeksi?

    #484660 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    PT

    Suomennos.. jos kenttä täynnä niin sinun kuuluu päästä etenemään vauhdikkaammin, kun täyden kentän ’rytmi’… Terapia pallot jne toki väärin… Tänään 3:n ryhmällä 3h 20min olisit tullut mukaan…

    #484661 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos kiitos…

    Olin Vuosaaressa. Hidasta, mutta greenit loistavassa kunnossa. Ei ole kotikenttäni enkä kuulu mihinkään sidosryhmään.

    #484662 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kuinka moni kenttä on avannut kokonaan tai osittain. Kuka jaksaa enää laskea? En minä ainakaan. Mielenkiintoista seurata tilanteen kehittymistä kentillä, jotka ovat hirttäneet itsensä päätökseen sulkea kenttä, esim. Peuramaa toivottaa jäsenille hyvää Joulun odotusta ja pitää etusivullaan monen viikon takaista kuvaa, jossa kentällä on muutama sentti lunta (heh, heh). Hyviä pelejä siskoille ja veljille. Sääennuste lupaa hyvää!

    #484663 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    PT

    Onko Vihdistä kokemuksia sen auettua?

    #484664 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tänään käyty kiertämässä Hiekkaharjun kenttä ja kunto oli hyvä. Missä kunnossa Lakisto on?

    PT

    Tänään 2.12.2006 KotoG 72-lyöntiä ja punaisilta (poika 8v mukana ja isäni…oli näppärää pelata samalta tiiltä 😉 seli seli) oma lyöntiennätys, mutta pelitasoitus +1, joten Hcp lyöntipelissä tulos 73 🙁 … ja huomenna sama keltaisilta… ensiviikon to/pe ilmaavat griinit saapa nähdä minkälaisiksi menevät. . . vai tuliskohan talvi kohta… ei tarvi tulla.

    Fonecta laskuri ilmoitti näin… itse laskin 36, mutta Hcp 18 väylä olis tietty pitänyt pelata -1, jotta olis tullu 36 Pb.

    Sait 35 pistettä!
    Pelasit bufferiin, tasoituksesi 6 pysyy ennallaan.

    Nimi: PT
    Kenttä: KotoG
    Tii: Punainen
    Tarkka hcp:6
    Pelitasoitus:+1

    PS. 13-luukkua avaamatta Espanjan lähtöön….jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    Eilen lauantaina 2.12. täysin pelattavissa kesägreeneille, väylät, raffit, greenit. Tosin greenit hieman pitkässä karvassa – nurmi mokoma kasvaa – pitäisikö leikata kisapituteen =:-)

    Tänään uudestaan Lempäälään, nyt koetetaan kinkkukisassa. Jos ei pisin draivi tai peli kulje, pukki saa tuoda uudet vehkeet!

    (Ei ole kotikenttäni, omani meni kiinni jo kuukausi sitten eikä taida aueta kesägreeneille ainakaan ennen toukokuuta.)

    Märkää…

    Greenit hyvässä kunnossa. 10-teelle tullessamme (klo 10.30) jotkut valopäät olivat päättäneet startata sieltä -> 15 minsaa odottelua. Meitä on moneen junaan…

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 75)
Vastaa aiheeseen: Kentät auki -> niiden kunto -> Wiurila

Etusivu Foorumit Yleistä Kentät auki -> niiden kunto -> Wiurila