28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

Kentänhoitajien turvallisuus..

Etusivu Foorumit Säännöt Kentänhoitajien turvallisuus..

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nykyään erittäin moni rikkoo golfin etikettiä, jossa kentänhoitajalla on aina etuoikeus kentällä oli tilanne mikä tahansa, mistä moinen? Eikö pelaajia oikeasti kiinostaa k-hoitajien turvallissuus *ittuakaan? Itse k-hoitajana olen joutunut useisiin vaara tilanteisiin, pelaajien välinpitämättömyyten ja etiketin noudattamatta jättämisen takia!! Tietävätkö pelaajat edes kyseisestä säännöstä??

  Nykyään taitaa peliluvan myöntäminen olla liian herkässsä (€ ?). Kentänhoitajien täytyy huolehtia, että vaaratilanteiden aiheuttajat poistetaan kentältä. Kyllä tällainen oppi menee perille – ennemmin tai myöhemmin.

  Itse lajin tänä vuonna aloittaneena minulle on aivan selvä asia kentänhoitajien etuoikeus. Ja tässä on oiva paikka kiittää kaikkia kentänhoitajia hyvästä työstä. Ilman teitä ei tätä lajia pystyisi harrastamaan!

  Nimetön

  4parin kans samaa mieltä,euro määrää!Täytyy saada lisää pelaajia.Kyllä kentänhoitajat näyttää millon voi lyödä.

  KL

  golftollo kirjoitti: (12.8.2007 16:18:36)
  4parin kans samaa mieltä,euro määrää!Täytyy saada lisää pelaajia.Kyllä kentänhoitajat näyttää millon voi lyödä.

  Öh… nyt meni yli hilseen…. voisiko joku selittää, on meinaan ennenkin tarvinnut….?

  4par kirjoitti: (10.8.2007 23:08:07)
  Kentänhoitajien täytyy huolehtia, että vaaratilanteiden aiheuttajat poistetaan kentältä. Kyllä tällainen oppi menee perille – ennemmin tai myöhemmin.

  Ehdottomasti. Kovat rangaistukset kentänhoitajan turvallisuuden vaarantamisesta. Vaikka pari viikkoa pelikieltoa niin kuin ilmeisesti Ruotsissa on tapana. Turha oikeastaan edes itkeä jonkun tuollaisen asian rikkomisesta mihin ei ole määrätty rangaistuksia. En tietenkään puolustele asiaa mutta kaikki golfarit vain eivät tajua – kyllä kentänhoitajien on itse noustava barrikadeille ja vaadittava/toimeenpantava pelikieltoja!

  Tuskin nopeusrajoituksiakaan noudatettaisiin (edes senkään vertaa kuin nyt) jos niiden rikkomisesta ei olisi mitään rangaistusta.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Kentänhoitajien turvallisuus..

Etusivu Foorumit Säännöt Kentänhoitajien turvallisuus..