23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Kenia, Nairobi

Etusivu Foorumit Matkailu Kenia, Nairobi

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Löytyykö kokemuksia pelaamisesta Keniassa Nairobissa?
    Kyseessä olisi lähinnä 4 henkilön omatoimimatka.

    Löytyy. Marraskuussa 2006 pelattiin kierros Muthaigassa, Nairobissa. Laita
    Googleen esim. Nairobi golf. Greenfee muistaakseni luokkaa 30 euroa. Caddiepakko. Hyvä kenttä. Pallo lentää ohuessa ilmassa pitkälle. Nairobi on melkein 1700 metrissä. Käytiin Masai Marassa safarilla ja Mombasassa. Myös Mombasassa pelattiin. Hieno reissu.

    Nimetön

    Miksi lähteä Nairobin rikollispesään ja slummeihin kun voi mennä Mombasaan, joka rantoineen ja hotelleineen on paratiisi. Jos salmonin tieto golfkentästä pitää paikkansa – ja miksei pitäisi, helppo tarkistaa – niin ei kannata epäröidäkään.
    Pidin Mombasan rantaelämää täysin parhaan A-luokan ajanviettona. Jos aiotte pelata paljon, varatkaa aikaa ainakin kolmisen viikkoa.
    Luannikast reissu, sanoi raumalainen.

    Siellä on h***tin kuuma! Kantsii lähteä kierokselle aamusella varhain, esim. klo 7:00.

    Nairobin keskusta on ihan ok. Toki kannattaa olla huolellinen, kuten aina suurkaupungeissa. Myös Mombasassa on slummeja, kaupungin keskusta on kuin pommin jäljiltä. Voit toki käydä torilla, jos haluat ostaa esim. Kalashnikovin.

    Pelattiin Nyali Golf. Hyväkuntoinen kenttä. Erittäin tiiviit raffit, joista on vaikea löytää pallo ja vielä vaikeampi saada järkevää lyöntiä aikaan. Onneksi caddiellä on tarkat silmät. Oltiin marraskuussa, lämpötila ihan siedettävä myös päivällä.

    Rangella oli mielenkiintoista. Ostettiin pojilta palloja rangella, mutta keskellä rangea noin 150m kohdalla oli vajaat 10 tummaa kaveria kaivamassa jotain. Sanoin, että eihän me voida tonne lyödä. Kundi sanoi, että antakaa palaa, ei haittaa jos osuu. No yritettiin lyödä sivuun (range aika kapea). Hetken päästä kaveri tuuppas ajurilla yhtä kaveria koipeen. Selvästi sattui. Menin sanomaan rangen hoitajalle, että nyt noi äijät veke tuolta. Hän laahusti lakonisesti kertomaan, että olis paras pitää tauko.

    Nimetön

    En ole neuvonut menemään Mombasan kaupunkiin, jonka torilla itsekin piipahdin, vaan Mombasan edustalla oleville rantahiekoille ja hotelleihin. Täyttä luxusta ja toivon mukaan lyhyt matka Nyali Golfiin.

    Esim. Voyager Resort (all inclusive mesta) on ihan Nyali Golfin vieressä. Asuttiin siellä. Ihan ok mesta.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Kenia, Nairobi

Etusivu Foorumit Matkailu Kenia, Nairobi