23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Kenellä kaunein swingi?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Kenellä kaunein swingi?

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Niin lyhyesti ja ytimekkäästi, kenellä on teidän mielestä Suomen kaunein swingi. Sen ei tarvitse olla toimivin, vaan mikä häikäisee teidän silmiänne? Olen itse paljon pyrkinyt kiertelemään kisoissa ja katselemaan suomalaisten edesottamuksia. Olisi kiva kuulla kommentteja!

    Mee rangeille ihailemaan, siellähän niitä toinen toistaan kauniimpia:))

    Talman juniori Antti Räisäsellä. Siinä on melkein täydellinen svingi. Vielä vähän kokemusta, ikää ja pituutta niin pojasta tulee vielä kova pelimies.

    Pitää sanoo, että Ojalan Matilla, hyvä swingi- ei tee mitään ylimääräistä , ei repimistä ja silti pallo lentää pitkälle ja vielä aika suoraan.

    Kyllä sen täytyy olla joku nainen 🙂

    Suomessa fgt:llä kauniit svingit ovat valitettavan vähissä. Tuppaa enemmän kuin joka toinen olla oikea power svinger Suomen tourilla.

    Näkisipä jonkun lyövän yhtä kevyesti ja kauniisti kuin Justin Rose. Siinä svingissä on sulavaa pyöreyttä ja ’Big Easy’ -mäistä letkeyttä niin että silmiä hivelee…

    Itse olen aktiiviuran jo lopetellut ja siirtynyt pääasiassa valmennuspuolelle ja tässä vaiheessa vasta ymmärtänyt svingin esteettisen puolen merkityksen. Se voi olla parhaimmillaan kuin kaunista runoutta ja hienoa taidetta hikisen ja totisen puurtamisen sijaan.

    Kyllä Zapal on oikeassa, että kauneimmat svingit ovat naisilla, nimittäin nuorilla naisilla ja tytöillä.

    Heidän lyöntitekniikastaan näkee, mistä golfsvingissä on oikeasti kysymys. He joutuvat korvaamaan voiman puutteen oikealla tekniikalla, joka tarkoittaa koko vartalon käyttämistä svingiin. Lyönti lähtee kauniin sulavasti, siinä ei ole mitään repimistä. Toistojen kautta osumatarkkuus lisääntyy ja kun voimaa tulee pikkuhiljaa lisää, pallo saa myös kyytiä, mutta tarkasti.

    Miehillä, varsinkin myöhemmällä iällä aloittaneilla huomaa, että lyöntiin käytetään pääasiassa käsivoimaa. Sitäkautta oikean tekniikan oppiminen onkin jo vaikeaa.

    http://www.shg.fi/

    Ei tuo Kylliäisen swingi ainakaan minun silmääni pahalta näytä. Varmaan kauniimpiakin Suomessa on?

    Kauneus on katsojan silmässä. Oli miten hyvänsä, aihe tuntuu naiviilta. Kyllä jotakin todella kaunista voi kentillä ihailla.

    Minulla tietysti, pro on kehunut swingiäni täydelliseksi. Ei repivä, eikä liian löysä, rauhallinen tempo, mutta pallo saa silti kyytiä.

    Toisaalta ärsyttää kuulla omaavansa scratch-pelaajan swingin, kun lyöntitulokset ovat 85-95:n välillä. Ja kun vielä nuo kehujat pelaavat ’rumalla’ swingillään alle 80:nen.

    Tyylistä viis, lyöntitulos ratkaisee!

    Archie Bunkerille 04.10

    Sanoitpa hyvin:kuin kaunista runoutta ja hienoa taidetta hikisen ja totisen puurtamisen sijaan.

    Olen nyt pelannut toisen kauteni ja todella ihmetellyt ilon ja riemun näkymättömyyttä pelaajissa! Totista puurtamista todella!

    nimim. iloinen golffari

    Niin aloittelijoiden on helppo hymyillä, kun ne eivät ymmärrä lajista vielä mitään!

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: Kenellä kaunein swingi?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Kenellä kaunein swingi?