23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

KEJ Tour Final Leaderboard julkaistu

Etusivu Foorumit Yleistä KEJ Tour Final Leaderboard julkaistu

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Koko kesän kestänyt taistelu on tauonnut, pöly laskeutunut ja aika laskea seppeleet voittajien kutreille. Ja meille muille aika nuolla haavoja, piiloutua kuplahalleihin talven pimeydessä tuhansien pallojen seurassa. Siellä vesirakkoisiin kämmeniimme syleskellessämme meillä selkeänä unelmana päästä jakamaan ensi kesänä voittajille kuuluvaa gloriaa. Mutta ennen ensi kesää takaisin tämän päivän todellisuuteen. Palkinnoille pääsivät: Scratch sarjan kuningas ja Tourin ’The Pelimies’ tuloksella +35 oli KL. Tasaisen tappavaa ja loppua kohti kiristyvää tulossarjaa ei kukaan pystynyt haastamaan. Tosin lopullisen palkintojenjaon ehtona on se, että KL läpäisee pitämäni sääntökokeen. Olen nimittäin saanut nimettömän tutkintopyynnön jossa KL:le ehdotetaan kahta penaltia/kierros siltä pohjalta että sääntöjen mukaan pelaajan tulisi osata säännöt. Jury tutkii asiaa. Champin voitti huimalla tuloksella -13 oli Elmo. Nomen est omen, sanoisivat sivistyneemmät. Normaaliolosuhteissa hylkäisin tuloksen händärihuijauksena, mutta kun satuin olemaan yhden kisakierroksella samoissa kisoissa ja toisen kerran itse merkarina niin ei voi mitään. Ei vaiskaan. Loistava golfkesä ts:n talliin kuuluvalta pelurilta, joka on puolittanut (ei-junnuna) händärinsä tänä kesänä kolmentoista kieppeiltä kutosen pintaan. Kova luu ja voittonsa ansainnut. Champin toinen kova luu tuloksella -7 oli Ringsiden naiskauneutta kunnialla puolustanut Lahja. Punaista lukemaa löytyy läpi koko kesän, Champin kokonaiskilpailun toinen sija ja ykkös-lady on myös palkintonsa ansainnut. Open sarjassa ladyjen ylivalta jatkuu. Myy näytti närhen värkit muulle jengille tuloksella 179. Voisi sanoa että händäri on kohdallaan jos viidellä kierroksellä tuloskeskiarvo heittää yhden lyönnin händäriinsä pelaamisesta :-) Mutta nyt kiitos kaikille osallistujille, palkitut saavat huippulaatuisia Wishon custom-mailoja sponsorimme Vasemman Pakin pajalta. Muille palkinnoksi hyviä hetkiä. KEJ Tour menee nyt talviunille, ensikeväänä palaamme uusin kujein.

    Kiitos ! Partille koko kesän uurastuksesta Leaderbordin kanssa ja mukana kisassa olemalla. Toivottavasti saat voimia koottuun tarpeeksi ja oman harjoitelun kohdalleen ensi kesän taistoa ajatellen.

    KIITOS ! !

    KL

    Saako kokeessa käyttää sääntökirjaa…….? Tai edes kovakantista Book of Decisionsia….? Mites juryn lahjonta….?

    KL

    Suuri KIITOS Partille tästä(kin) huikeasta pyytettömästä suoritteesta, jännitystä piisasi kaikille.

    Ja onnittelut Elmolle, Partin suitsutuksesta päätellen selvää pelimiesainesta! Osakunnia langetkoon teeässälle, jonka ’vinkkien’ avulla Elmo on osannut vääntää pelinsä parempaan suuntaan.

    Omasta puolestani on pakko sanoa, että tämäntyyppinen koko kesän kestävä kisa on valtava piristysruiske sellaisille golffareille, jotka eivät muutoin kilpaile viikoittain, mutta haluavat jotakin pelistrategiaa ohjaavaa mukaansa kierrokselle. Toisaalta kisa ei ole kovin ryppyotsainen, vaikka palkintona onkin huikea määrä glooriaa ja kateellisia katseita, joten pelaamiseen voi suhtautua riittävällä rentoudella.

    Ensi vuonna uudestaan ja siinä välissä tietenkin se legendaarinen vuotuinen simukisa, johon muuten voi hiljalleen alkaa valmistautua, jos syksyiset kentät ruuhkineen alkavat ahdistaa….

    Kiitoksia Partille jälleen kerran onnistuneen tourin järestämisestä (thumbsup hymiöitä tähän iso läjä).

    Onnee voittajille ja varsinkin uuraille leideille.

    Näin rookiekaudella pääsin kuin pääsinkin maaliin asti. Se notta ylitin maaliviivan reppu selässä viimeisenä ei merkkaa yhtikäs mitään.

    JAMASA!
    Vaikka hävisinkin sulle niukasti (vaivaiset 73 nettolyännettä) niin nythän on niin että ensi vuonna pesesn sut mennen tullen. Lämmöllä aattelenkin syksyllä 2007 nautittavaa tislettä. Joka silloinkin toki kimpassa kiskotaan. Paitti et silloin sää maksat.

    Onnea voittajille!

    Koska arpa ei (vähäisten pelitaitojeni takia) tällä kertaa minua suosinut, päätin satsata entistä vahvemmin talvikauteen. Hankin tänään nykyisen oman talviharjoituspaikkani lisäksi omaan ja totta kai muidenkin Oulun seudulla olevien tai käyjien käytettäväksi ihkaoikean golfsimulaattorin 🙂

    Scratch sarjassa tuloksia on korjattu Ketun ja Mäkisuksen osalta.
    Mailiongelmien takia hieman myöhään.
    Leaderboard

    Juu, ISO kiitos Partille.

    Ja juu, otetaan uusiksi vaan Kebax 😀

    Myy

    Olipa mukava Tour näin ensikertalaisen silmin! Ja lopputulosta ei pidä valittaman…:o) Molempien sarjojen osalta tavoitteet täyttyivät:

    Champissa ei tullut Jumbosijaa ja siitä erityismaininta Kebaxille, joka Todellisena Herrasmiehenä antoi naisen mennä edellä 😉

    Openissa näytti aluksi tosi tiukalta ja ei voi kun kiittää kilpaveikkoja ja -siskoja kovasta vastuksesta ja kirittämisestä, jonka avulla tuli tsempattua kisakierroksille kesän parhaita saavutuksia.

    Partille kiitokset kisan järjestämisestä ja kisasivustot ansaitsevat kunniamaininnan!

    Nyt vielä rypistämään kauden viimeisiä kierroksia ja sitten täytyy ryhtyä perehtymään uusiin mailoihin…Kaikille hyvää loppukautta!

    Onnea voittajille ja tsemppiä talvikauteen! Sitten joku voisi kertoa mistä tuo KEJ Tuor juontaa juurensa. Kaikki Eagleja Jännittämään Tour?

    maksy kirjoitti: (4.10.2006 11:06:20)
    Onnea voittajille ja tsemppiä talvikauteen! Sitten joku voisi kertoa mistä tuo KEJ Tuor juontaa juurensa. Kaikki Eagleja Jännittämään Tour?

    ’Kaverille Ei Jätetä!’
    Tämä oli myöskin työnimenä Partin ensimmäisessä Clubhouse Invitational -kisassa.
    Muistaisin…

    Tämä lienee ensimmäinen varsinainen viestiketju tourinsta.

    Kiitokset Parti jälleen koko kauden kestävästä (tosin itsellä loppui kesken) kilpailusta.

    Tänä vuonna oli paljon uusia pelaajia ja se tietää vain hyvää ensi kertaakin ajatellen.

    Joka kilpailusta oppii aina jotakin uutta nyt sen että varapallon voi lyödä vaikka pallo pitäisikin olla väylän reunamilla silloin kun on sokkoavaus kyseessä.
    Pari pallon katoamista hyvien avauksien jälkeen teetti pari dq:ta.

    Ensi kaudelle tavoite on jo asetettu KEJ-Tourin, saada tulos;)

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: KEJ Tour Final Leaderboard julkaistu

Etusivu Foorumit Yleistä KEJ Tour Final Leaderboard julkaistu