18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

Keimolan kunto

Etusivu Foorumit Yleistä Keimolan kunto

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Kävin eilen pelaamassa Keimolan Kirkan. Kyllä oli huonossa kunnossa.
  Pelasin vuosia sitten keimolassa pelioikeudella ja muuton takia pelaan nykyään Lakesidessa. Olen tietysti tottunut Lakesiden hienoon kuntoon, joten pettymys oli ymmärrettävää.

  Keimolan kunto jatkaa laskemistaan vuosi vuodelta. Muutama hyvin mennyt talvi loi utopian että kenttä olisi nostanut profiiliaan ja kuntoaan. Kuulemma moni osakas nostamassa kytkintä kun eivät jaksa enää katsella toimarin sekoilua kentän muokkauksessa ja kenttämestarin saamattomuutta. Hallitusta ei kuulemma saatu tarpeeksi uudistettua.

  Viestiä moderoitu

  .

  Viestiä moderoitu

  Mitä nyt vielä lisään itse Keimolaan liittyen, niin kenttä voi aina profiloitua paremmaksi ja uskon että Keimolakin noisee uuteen kukoistukseen. Kuten varmasti muistatte v. 2015 US-Open näyttämönä toiminut Chambers Baykin oli kaatopaikkamaata vielä vähän aikaa sitten mutta nostettiin muutamassa vuodessa koko USAn kenttien kermaan

  Selvis tosta moderoinnista mitä se keimolan toimistokin puuhaa. Kyllä kritiikkiä pitää kestää, varsinkin aiheellista.

  Kävin eilen pelaamassa kirkan ja A-lenkki aivan surkeessa kunnossa, B-lenkki vähän parempi. Ei siinä mitään mutta pesuhuoneeseen astuessa kaakelit aivan mielettömän likaiset ja saunanlauteet rikki (turvallisuusriski). Nämä lauteet ollu rikki jo alkukaudesta lähtien. Kylläpä voisi toimarin ohjata jo sinne lentopallokentille ja kenttämestarin eläkkeelle.

  Keimolan kuntoa kuulin viimeksi eilen haukuttavan pelikaverin toimesta. Ilmeisen huonossa kunnossa, itsellä ei kokemusta pariin vuoteen. Harmi, kenttänä mukava. Chambers Bay muuntui karusta louhoksesta upeaksi golfkentäksi. Toki tämä vaati 21M$ rahaa (29M$ nykyrahassa) per 18r. Keimolassa on osakkeita 1175, joten jos samoilla spekseillä tehdään kenttäremontti kuin Chambers Bay, niin keskimäärin yhdelle osakkeelle tulee rahoitettavaa noin 37 000e (en jaksa tutkia miten jakautuisi neljän eri osakelajin välillä). Kenttä kiinni pariksi vuodeksi ja katepillari paikalle. Onko osakkailla halukkuutta tähän? Jenkeissä county maksoi rempan kulut, Suomessa yhteiskunta ei osallistu näihin mitenkään, päinvastoin. Se on perseestä.

  Jos ja kun osakas on tyytymätön omistuksensa hoitoon, käyttäkööt ääntänsä. Kovasti toivomalla ja taukokiskalla marisemalla kentän kunto ei parane.

  ”Jos ja kun osakas on tyytymätön omistuksensa hoitoon, käyttäkööt ääntänsä. Kovasti toivomalla ja taukokiskalla marisemalla kentän kunto ei parane.”

  Osakas voi käyttää äänivaltaansa yhtiökokouksessa, mutta kokousten välissä voi toki puhua näkemyksensä puolesta niin taukokioskilla kuin somessakin. Valitettavan moni pelaaja ei havaitse korjausvelan vähittäistä kertymistä, kunnes kenttä on täysremontin tarpeessa. Säästämällä ei saada aikaiseksi mitään hyvää – vain huonokuntoinen kenttä ja rakennukset. Sääli

  Kyllähän kentän kunto on heikko millä tahansa mittarilla peilaten vaikka alueen muihin kenttiin. Tekisi mieli sanoa, että ollaan vasta kesän alussa, mutta kyllä sitä miettii mitä toiset kentät ovat onnistuneet tekemään. Väylillä kasvaa nurmi heikosti ja griineillä pallo loikkii kraatereista. Ei kait nyt voi olla niin, että juuri Keimolassa on talvi kohdellut kenttää heikosti, kun tilanne ei ole sama naapurissa. Käsi pystyyn virheen merkiksi, niitä sattuu kaikille! Tarvittaessa haetaan oppia ja sparrataan näkemyksiä muilta kenttämestareilta. Ensi vuonna uutta matoa koukkuun. Ja kyllä, vastuun kantaa viime kädessä toimitusjohtaja ja hallitus.

  Viesti moderoitu

  Nonii, eli sitä vaa että keimola on varsin hyvä kenttä ollut parhaimpina vuosina ja voi olla sitä taas kunhan porukka keskittyy olennaiseen eli ammattitaitoisen väen palkkaamiseen

  GR

  Kävin Sarfvikin Vanhan kentän pelaamassa kesäkuun alussa ja se oli vielä huonommassa kunnossa kuin Keimola, mutta ei siitä kukaan täällä huuda. Miksi? Minä ja myös kenttämestari kuvittelimme, että hyvän lumisen talven jälkeen kenttä olisi yhtä hyvässä kunnossa kuin viime keväänä. Pettymys oli suuri ja sikäli kuin ymmärrän, niin maa ei ehtinyt kunnolla routaan syksyllä, kun tuli jo niin paljon lunta, että maahan jäänyt kosteus ei päässytkään haihtumaan, vaan jäätyi maan pinnalle. Näin siis jääpolte ja lumihome pääsivät valloilleen. Eivät kentät ole samanlaisia, vaikka aika aika lähellä sijaitsevatkin. Aika harva hallitus tai toimari voi talven vallalle mitään. Enkä kyllä nähnyt viime vuoden keväänä suuria huutoja siitä, että hallitus ja toimari olivat saaneet kentän loistokuntoon jo aikaisin keväällä.

  Gr, älä ny sivua aiheesta. Srvik oli kuitenki jalosukuisen vapaaherra C.G.E. Mannerheimin perustama. Ei puhuta siitä soopaa. Nyt puhutaa Keimolasta, ja multa moderoitiin 3 (kolme) kommenttia siihe liittyen. Enää mun suuta ei tukita! GR, intiaaniheimoihin me mennää pian, tuutko mukaan, tahtoisin mennä tapaamaa Istuvan Härän

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
Vastaa aiheeseen: Keimolan kunto

Etusivu Foorumit Yleistä Keimolan kunto