23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

kaverille ei jätetä kontrolli

Etusivu Foorumit Yleistä kaverille ei jätetä kontrolli

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Miten meinaatte kontrolloida että kaikki ovat tämän palstan lukijoita. Ettei tule ulkopuolisia ja vie teidän hienoa palkintosaalista. helppohan on kaverin nimissä ilmoittautua sen koneella vaikka ei olisi koskaan käynykkään täällä!

    ’Tarkastuslistan’ voisi pyytää golfpiste.com:in ATK-nikkareilta. Heillä pitäisi olla rekisteröitymisajankohta ym. tieto meistä.

    PS: Muutoin, eiköhän me kyykytetä pari kuokkavierastakin 🙂

    Viitaten viimeaikaisiin hässäköihin tietosuoja-asioissa suosittelen, että golfpiste.com ei tsekkaile nimimerkkien henkilö-/sähköpostitietoja. On sen verran tiukka tuo tietosuojalaki.

    Eiköhän se riitä, että Parti julkaisee nimimerkkilistan ilmoittautuneista. Uskon, että osallistumattomatkin katsovat mielenkiinnosta keitä on viivalle lähdössä. Mikäli sinne ko. henkilön nimimerkki on ilmestynyt niin Partille voi varmaan ilmoittaa, että keskusteluissa kirjoitellut nimimerkki ei ole ilmoittautunut.

    Ketkään ulkopuoliset eivät pääse ryöstämään hyviä palkintoja.

    Eikä kyllä ketkään muutkaan; aion kerätä kaikki palkinnot kevään aikana, jakaa vain krääsät kisoissa ja pitää hyvät itse.

    Mistä te luulitte tämän kisan työnimen tulleen? En minä tähän hommaan ihmisrakkaudesta lähtenyt: kun en osaa pelatakaan niin tämä on ainoa tapa päästä palkinnoille…

    🙂

    no ainakin me tunnistamme partin kun

    sillä on uudet kledjut

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: kaverille ei jätetä kontrolli

Etusivu Foorumit Yleistä kaverille ei jätetä kontrolli