23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Kaukojäsenyys?

Etusivu Foorumit Yleistä Kaukojäsenyys?

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Eli minne kannattais hakeutua jäseneksi jos haluaa päästä halvalla ja helposti? Kattelin linkkejä eri seuroille, mutta aika homma on ruotia se halvin esille. Tarkoituksena pelata muutama kierros kesässä vähän siellä täällä… 🙂

    Itse olen jäsenenä Botnia golfissa Kauhajoella, se on Suomen suurin seura jäsenmäärältään. Härmässä on uusi seura jossa on vielä halvemmat maksut, liittymis ja jäsenmaksu yhteensä 100 euroa. Joten ei paljon halvempaa varmaan löydy

    koko maasta.

    Jossain oli rankattu satelliittipelaajan seurat kaudella 03 ja ykköseksi oli muistaakseni selvinnyt Eerikkala Golf (EeG) – liittyminen oli kai puolensataa euroa ja vuosimaksu saman verran.

    Nimetön

    Viime kaudella katselin kyseisiä vaihtoehtoja, Toriseva Golf Virroilla oli varteenotettava vaihtoehto. Etelä-Suomalaiselle minimalistille Vihti Golf on varteenotettava, 10-kerrran kortilla pääsee jäseneksi jos vaikka haluaa pelata kaudessa muutamaa kertaa useammin.

    Jep, ihmettelen samaa, ettei Vihdin edullisuutta ole laajemmalti huomattu. Kenttä on klubipelaajan ja alottelijoiden unelma. Tilaa on, mutta silti riittävästi vaikeutta. Pelattavuus on ennenkaikkea upeaa. Eli miksi liittyä maakuntiin jäsenseksi, faksailla sinne tuloskorttejaan, kun Uudeltamaalta löytyy selvästi parempi hinta/laatusuhteeltaan oleva vaihtoehto, kaukojäsenyyteen verrattuna.

    Vihtiä mä en kyllä suosittele kenellekkään,

    tylsä tuulenpesä!

    Mikä ihanuus on olla kaukojäsenenä ’suomen halvimmassa klubissa’? Mulla on ainakin muita arvoja ja etuja sen jäsenyyden myötä kuin kehuskella, että ajelen trabantilla tai itseasiassa olen vain trabantin kyydissä ja odottelen koska siihen tulee vika.

    Halvin vaihtoehto on ehdottomasti liittyä johonkin Etelä-Afrikkalaiseen klubiin. Esim. Rustenburgissa on useita klubeja, jossa jäseneksi pääsee hintaan ZAR 400,- joka vastaa n. € 50,-. Kaupanpäälle saat vielä tasoituksen hcp 24, joka on maksimitasoitus kyseisessä maassa.

    Tuo Vihti vaikuttaa myös ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta, eikä pääkaupunkiseudulla asuva olisi tällöin edes mikään kaukojäsen!

    Nimetön

    Kyllä trditionaalinen kaukojäsenyys, tyyliin Eerikkala, Härmä, Botnia tms. päihittää Vihdin kymppikortin kaikin puolin. Maksamalla n. 100 € jäsenmaksua (tämä kulu lienee myös Vihdissä) voi pelata missä tahansa tuolla 320 eurolla, jonka Vihdin 10 kortti maksaa. Käyttämällä hyväkseen esim. Golfpörssissä myynnissä olevia pelilippuja tai kenttien omia tarjouksia, voi tuolla rahalla pelata 8-12 kierrosta melkein missä tahansa.

    Vihti ei ole Helsingissä.

    Eerikkala Golf kenttä rakennetaan savolaiseen pelto-, metsä- ja järvi-maisemaan

    Ensimmäiset 3 väylää avataan 8/2003, koko kenttä pelattavissa 8/2004 . (luvaton suora lainaus linkistä)

    äskeisestä päätellen ilmeisesti tarvitsevat rahaa rakentamiseen .

    joskin ei näillä ropoilla paljoa saa aikaan (liittyminen ja jäsenyys 50 + 50 e:tä)

    Lue lisää: golfpisteen esittely kyseisestä projektista

    Vastauksena esim Jarren kommenttiin kaukojäsenyyden ihanuudesta. Miksei joku saa olla

    kaukojäsen jos haluaa ja tällainen mahdollisuus on

    luotu. Jos haluaa pelata eri kentillä ja ei halua maksaa kalliita maksuja pääkaupunkiseudulle niin

    mikä ettei. Peräti kummallista Helsingin suunnalla on, että kaukojäsenyyttä ei hyväksytä mutta esim.

    kalliiden merkkimailojen ostoa ulkomailta kyllä suositaan, ostetaan mahdollisimman halvalla nettishopeista. Annetaan jokaisen tehdä kuten itse haluaa.

    Joo, suurin osa meistä suomalaisista on yli tarkka penneistään. Ja toki kalliin osakkeen ostaneet nyt täällä ruikuttavat kaukojäsenyydestä, kun itse ovat menneet siihen lankaan, ja ostaneet osakkeen.

    Osakkeen osto ei ole enää millään tavalla perusteltua (siis taloudellisessa mielessä, korkeintään minä-egon nostamiseksi)

    Ihmeellistä suvaitsemattomuutta. Suomalainen ominaisuus lienee, että vain se minun tapani ja valintani on oikea.

    Itse olen Paloheinässä jäsenenä ja ainoa kulu on 110 E jäsenmaksu seuralle Olen oikeastaan kaukojäsen, kun en kentällä pelaa kuin muutaman kierroksen seuran kisoissa.

    Ei tarvitse kummallista matikkaa kun huomaa, että osakkeen hinnalla makselet vuosikausia green fee -maksuja. On luonnollisesti oikein, että green fee-maksut ovat korkeampia kuin osakkaiden ja myös, että joutuu tyytymään peliaikojen varauksissa vähän huonompiin vaihtoehtoihin.

    Itse etsin myös halvinta vaihtoehtoa ja Eerikkala Golf näkyy olevan 50€ liittymismaksu ja vuosittainen jäsenmaksu samoin 50€. Tänä vuonna näkyi olevan myös samat hinnat Härmä Golfilla, mutta jäsenmaksu ensi vuonna on jo parikymmentä euroa kalliimpi – halvennusta tänä vuonna rakennushommien vuoksi. Ylä-Savon Golfiin liittyminen maksaa 50 € ja jäsenmaksu 70 €. Nämä lienee halvimmasta päästä, jos kaukojäseneksi haluaa. Mutta vaativatko Etelä-Suomen kentät vielä, että täytyisi olla pelioikeus jonnekkin – tämä on vähän hepreaa, mutta ainakin näistä mainitsemistani kolmesta paikasta saa tasoituskortin ilman pelioikeusmaksua eli siinä mielessä ehkä edullisimmat.

    Paloheinässä ei ole kolmeen kauteen ollut pakollista pelimaksua.

    Olen aiemminkin ihmetellyt, miksi hakeutua kaukojäseneksi. Se on mielekästä vain, jos pelaa alle 10 kierrosta vuodessa.

    Edullisin pelaamismahdollisuus pääkaupunkiseudulla on tällä hetkellä Peuramaalla. Vuokraoikeuksia tarjotaan edelleen 490 eurolla loppuvuodeksi. Jossakin pörssissä pelioikeutta tarjottiin jo selvästi alle 400 eurolla. Sen lisäksi kannattaa maksaa 100 euron vuosijäsenmaksu, niin saa jäsenen edut. Tuolla rahalla pääsee kahdelle vähintäänkin hyvälle kentälle.

    Ei vaaskan, pysykää vaan poissa, niin meidän pelimahdollisuutemme pysyvät yhtä hyvinä kuin eilen. Aamupäivällä oli loistava sää, kun pelasin kaverin kanssa vanhalla kentällä. Edessä ei näkynyt ketään, takana tuli väylän pari perässä isä poikansa kanssa. Oli aikaa nautiskella golfista, bongailla lintuja etc. Jos pakanan rautalyönnit vielä olisivat olleet hahlossa, niin päivä olisi ollut täydellinen.

    Kaikki eivät halua tahkota pääasiassa samaa kenttää, tuskinpa kaukojäsenyyteen sen kummenpia motiiveja tarvitaan.

    Eipä ole sanottu, että pelioikeuden saa sille mieleiselleen ja sijainniltaan sopivalle kentälle.

    Ollaan molemmat tyytyväisiä valintoihimme.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Kaukojäsenyys?

Etusivu Foorumit Yleistä Kaukojäsenyys?