Aihe: Kaukojäsenyys, ja business on löytynyt - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

Kaukojäsenyys, ja business on löytynyt

Etusivu Foorumit Yleistä Kaukojäsenyys, ja business on löytynyt

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190210 Ilmoita asiaton viesti

  Tälläkin viikolla on keskusteltu kaukojäsenyydestä. Itse kun aloittelin pari vuotta sitten lajia, niin en tiennyt alanko pelaamaan golfia tosissaan (nyt en lopettaisi millään = hurahtanut), joten halusin päästä mahdollisimman edullisesti liikkeelle. Niinpä kavereiden suosituksesta liityin Rantasalmi Golf:iin, asun Espoossa. No, vuonna 2001 jäsenmaksu oli n. 75 euroa. Vuonna 2002 pieni korotus 80 euroa. Ja kappas, nyt siellä on keksitty, että ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka maksaa. Niinpä, tänä vuonna jäsenmaksu on 85 euroa ja päälle on roiskastu vielä kausimaksu 30 euroa, siis yhteensä 115 euroa. Joo, hinta ei ole paha, jos sattuisi käymään joskus Rantasalmella ja haluaisi pelata 9-reikästä rundia, mutta väitän, että suurin osa Rantasalmen jäsenistä ei edes tiedä missä se on ;-) Itse en aio kyseisiä maksuja maksaa, vaikka ihan periaatteen vuoksi, vaan liityn siihen seuraan, josta saan vuokrapelioikeuden (tai ostan osakkeen). Tulee varmasti kalliimmaksi kuin tuo Rantasalmi vaihtoehto, mutta en oikein pidä tuosta ’rahastamisesta’.

  #516383 Ilmoita asiaton viesti

  Kaukojäsenten rahastamisesta vielä vähän;itselläni tyssäsi mainittuun seuraan(RanG) liittyminen jo ensimetreillä,rahastuksen ohella myös huono palvelu klubilla.Jäsenyyttä olisi puoltanut kentän sijainti lähellä kesämökkiämme,mutta ei väkisin,maksetaan jäsenmaksut sinne mihin raha kelpaa.Horjutti muuten pahasti uskoani savolaisten lupsakkuuteen.

  #516384 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ei hyvää päivää!!! Kait sielläkin joku pelaa ja kentällä jotain kuluja on.. Tuo ’roiskastu’ 30 euron kausimaksu lähinnä naurattaa. Vähänkin järkevästä golfosakkeesta e-suomessa joutuu maksamaan joka tapauksessa yli 5000e ja sinä mariset 30e:n lisämaksusta.. ihan sama vaikka ne tuplaisi maksunsa tuolla… ei se silti vielä rahastusta ole.. järki käteen.

  Toivottavasti viestisi oli provo 😉

  #516385 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  joo, kyllä muutkin osaa. Nakkilassa viime vuoden jäsenmaksu oli E50 ja pari päivää sitten tupsahti 2003 maksulappu: E80.

  sinänsä hyvä idea houkutella porukkaa jäseniksi halvalla vuosimaksulla ja sitten seuraavana vuonna nostaa maksua 60% koska ihmisille tulee kuitenkin kalliimmaksi vaihtaa seuraa liittymismaksujen vuoksi.

  Toivottavasti tuo Golf-liiton puuhaama lisenssi järjestelmä tulisi pian käyttöön, jotta vähemmänkin pelaavien elämä helpottuisi hieman.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kaukojäsenyys, ja business on löytynyt