16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Katalonia

Etusivu Foorumit Matkailu Katalonia

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen elämäni ensimmäistä golfmatkaa tekemässä ja suuntana on Katalonia ja vielä tarkennettuna Barcelonan tienoot. Tiedossa seitsemän (7) päivää tehokasta golfaamista ainakin seuraavilla kentillä:

    – Golf D’aro
    – Golf Costa Brava
    – Montoya

    Sitten on vielä yksi kenttä, jonka nimeä en tähän hätään muista, mutta noista kolmesta nimetystä jos voisi joku kertoa. Onko noissa matkasuojissa isoja eroja merkkien välillä ja riittääkö pelkkä matkasuoja vai kannattaako laittaa jotain lisäpemusteita? Eli voinko huoletta olla merkkiuskollinen (Wilson) vai onko jollain tietyllä valmistajalla ylivertainen tuote? Niin ja miten tuolla suunnalla ja yleensä maailmalla suhtaudutaan etäisyysmittareihin? Onko järkevää ottaa mukaan vai jätänkö suosiolla kotiin? Omaa golfkärryä ei varmaan ole tarvis ottaa mukaan, tai itsestäni se ei tunnu järkevältä.

    Moi!

    Olen pelannut noista Golf D´aron keväällä 2010. Hieno kenttä! Lisää infoa ohessa

    http://mattitours.wordpress.com/2011/05/22/pga-catalunya-ja-golf-d%C2%B4aro-tuhkapilven-aikaan-huhtikuussa-2010/

    Lahis kirjoitti: (3.3.2014 10:42:48)
    Niin ja miten tuolla suunnalla ja yleensä maailmalla suhtaudutaan etäisyysmittareihin? Onko järkevää ottaa mukaan vai jätänkö suosiolla kotiin? Omaa golfkärryä ei varmaan ole tarvis ottaa mukaan, tai itsestäni se ei tunnu järkevältä.

    Kyseletkö näitä tosissasi vai onko tämä vitsi?

    Ballmarker kirjoitti: (4.3.2014 11:02:20)
    Kyseletkö näitä tosissasi vai onko tämä vitsi?

    Tuo viimeinen golfkärrysetti oli kieli poskessa viljelty. Etäisyysmittarista kyselin siksi, kun ei tosiaan ole golfmatkailusta ennestään kokemust. Jostain mä oon muodostanut päähäni sellaisen mielikuvan, että tuolla suuressa maailmassa meiningin taso on korkeampi. Eli siis kentät ovat laadukkaampia ja etiketin kanssa ollaan tiukempia kuin täällä pohjoisessa. Tietoa ei ole, mutta jotenkin tuntuu siltä että eivät jossain St. Andrewsissa välttämättä tykkäisi hyvää, jos Old Courselle ilmaantuisi etäisyysmittarin kanssa. Jos siis aiheutin mielipahaa niin anteeksi siitä, tyhmänä sitä kun vain kyselee saadakseen tietoa 🙂

    Moro Lahis

    Itsekin aikanaan 2002 esimmäiselle matkalle lähtiessäni täältä kysyin neuvoa. Oli itseasiassa jopa ensimmäinen kirjoittamani viesti tälle palstalle 🙂 Ei siihen kukaan vastannut, ennen kun kahden vuoden päästä, että apu jäi silloin saamatta, mutta mikäli tämä ei ole mikään provo, vaan oikeasti haluat asiasta tietoa, tässä vähän nopeampaa jelppiä mitä itse sain. Ja vaikka olisikin, tässä se tulee silti:

    Itse en ole ollut Barcelonan pohjoispuolella Costa Bravan alueella, joten en noita kenttiä tunne, mutta Barcelonan alapuolella Costa Doradalla useasti, ensi viikolla taas yhden kerran lisää, että Katalonia on hyvinkin tuttu alue. Hyvää palvelua ja Espanjalaiset kyllä ymmärtää noiden piffien ja viinin päälle. Ainakin minun suosima ruoka (mediumpiffit) ovat vallan erinomaisia ihan minne tahansa Veijo Esson baariin vaan sattuu eksymään.

    Matkasuojista on paljon keskustelua ja vinkkejä täällä. Pikaisesti omat kokemukseni tiivistäen, mailojen ympärille kannattaa ehkä keriä vaikka pyyhe ja matkasuoja olisi ehkä hyvä olla pehmeä (kovat ei mahdu oikein mihinkään autoon) mutta tiukasti pakattu. Itse käytän ihan halppissuojia, 50 € – 80 € ja ihan hyvin on pelannut, merkistä riippumatta.

    Etäisyysmittaria voi käyttää ihan missä vaan, vaikka Old Coursella. Kentät Espanjassa ovat useasti tasokkaampia kuin Suomessa, kyllä, mutta etiketti Espanjan kentillä ei yleensä ole sen tiukempi mitä Suomessakaan. Ehkä jopa päinvastoin. Turistejahan siellä suurimmaksi osin pelaa. Golfkärryn voi tietysti ottaa mukaan jos haluaa, mutta onhan se logistisesti vähän hankalaa, eli lennolle pitäisi sitten bookata yksi iso matkatavara lisää, joka taas maksaa. Jokaisella kentällä tietysti on kärryjä, turha sitä omaa on mukaan raahata. Yleensä kärryt maksaa parisen euroa.

    Paras tapa pärjätä on muistaa olevansa vieraana, eli olla kohtelias ympäristölleen. Sehän pätee joka paikassa maailmalla, myös täällä. Sillä etiketillä tuolla pärjää ihan hyvin.

    Mukavaa Matkaa. Kerro reissun jälkeen miten meni.

    PGA Catalonia on vierailemisen arvoinen kenttä. Sijaitsee siinä Barcelona – Girona tien varressa puolivälissä. Aamulla early bird tarjouksia – ainakin oli pari puotta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Katalonia

Etusivu Foorumit Matkailu Katalonia