20.–28.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][15]
KilpailuaSuomalaista

Käsittämättömän hidasta peliä PGA-tourilla

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Käsittämättömän hidasta peliä PGA-tourilla

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1197360 Ilmoita asiaton viesti

  PGA-tourin Farmers Insurance Openin viimeinen kierros Torrey Pinesin kentällä Kaliforniassa oli todellinen kärsimysnäytelmä katsojille. Viimeinen ryhmä (kolmen ryhmä) käytti kierrokseen aikaa melkein tarkalleen kuusi tunta ja kärsimyksen huippu oli J.B. Holmesin mailanvalintashow viimeisellä reiällä, joka kesti 4 minuuttia 10 sekuntia. Kun playoff vielä venyi ja venyi ja ilta pimeni niin ratkaisu siirtyi seuraavalle päivälle, maanantaille. Kisalla oli Tigerin osallistumisen myötä ilmeisesti kohtuullisen paljon TV-katsojia mutta voi kai sanoa että katsomiskokemus ei ollut kovin innostava. Nick Faldo selostamossa alkoi käydä aika kuumana ja ihmetteli missä ne paljon puhutut kellottamiset nyt olivatkaan. Sitä samaa ihmettelee nyt valtamediassa ja sosiaalisessa mediassa moni muukin, eli Golf Worldin sanoin: ”We`ll crown a winner on Monday but the loser on Sunday was the game itself”

  #1197427 Ilmoita asiaton viesti

  Holmes kyllä suolasi melko varmasti Norenin voiton. Hänellä oli jo hybridi valittuna kakkoslyöntiin, mutta kun se Holmes show kesti ja kesti, niin muuttuikin spooniin ja pahasti pitkäksi meni. Kaiken lisäksi Holmesin kakkoslyönti oli onneton lay up, eli pelattiinko siinä muka kisan voitosta kun se seuraava olis sitte pitäny saada kuppiin?
  Ainakin se nuhjaminen herätti kylliksi huomiota, eli toiv tossa tapahtuu jotain myös PGA tourilla.

  Tänään alkavan Waste Management Phoenix Openin järjestäjät ois voinu kätevästi käyttää tilaisuuden hyväkseen ja laittaa Kevin Nan, J.B:n ja Keeganin samaan lähtöön ja siitä live feed maailmalle. Ei olis jääny kenellekään epäselvää miksi ongelmalle pitää tehdä jotain. Viihdyttäväksi lähetyksen olisi saanut neljän ryhmällä, jossa noiden etanoiden mukaan ois laitettu Sabbatini…:D (Joka todennäköisesti nytkin polttaa käämit Nan kanssa..)

  Taman John B. Holmesin nimikaima, John C Holmes, tunnettiin muinoin jostain ihan muusta pitkasta kun golfkierroksesta. Senhan takia John Bradley kayttaa lyhennetta J.B. 😉

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Käsittämättömän hidasta peliä PGA-tourilla