26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Karmeeta

Etusivu Foorumit Yleistä Karmeeta

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Mikä on mielestänne Suomem pirullisin kenttä pelatttavaksi?

    On se paha… meille tuuppareille!

    3 kertaa kiertänyt ja viimeksi 6 palloa vesiesteeseen lyönyt kalafornia.

    okei ei mitään hätään kun lyönti on kunnossa, mutta mulla ei tämä vuonna ole ollut.

    Älkää kysykö mikä on vikana minä tiedän mikä on vikana svinnissä. Kenttäennätykset paukkuu vielä tänä vuonna? (!)

    Tyhmemmille tiedoksi että en ole selvimpäin.

    Pirullisia kenttiä ei olekaan, on vain vaikeita ja vielä vaikeampia. Tai sama asia toisin sanottuna: huonoinkin golfkenttä on vielä aika verrattoman hyvä.

    Haastavin, jossa olen itse käynyt, on selvästikin Meri-Lapin GK (Tornio & Haaparanta), jossa vesi tulee peliin likipitäen jokaisella väylällä. Minun mieltäni aavistuksen häiritsee myös kentän liian räikeä kaksijakoisuus; Tornion puoli on varsin viehättävän näköistä ja tuntoista tarkkaa rautapeliä vaativaa jopa ahdasta kenttää ja Haaparanta taas pitkää ja laakeaa kenttää, jossa greenejä ei olla suojattu juuri muuten kuin matkalla. Pisin Haaparannan par-4 on luokkaa 420m keltaisilta.

    Nimetön

    Pelaamistani Meri-Teijo. On niin pahuksen pitkiä par-4:sia (360-380m), että jos tällainen ei-niin-kovin-pitkälyöntinen yrittää kahdella päälle (kyllä se yleensä onnistuu kun väylät ovat kohtuumittaisia) niin metsään tuppaa menemään liiasta yrityksestä… kun vihdoin pääsee ’greeneille’ (browneille), putteja tulee tolkuttomasti kun ruoho on niin lyhyttä tai olematonta (jossain näkemäni parketti-vertaus oli aika osuva). Näin oli ainakin touko-kesäkuussa. Ja metsä väijyy useilla väylillä ihan vieressä, milloin ei sitten ole hankalia vesiesteitä ojien muodossa (etuysillä paljon aika älyttömissä paikoissa). Jos lyönnit eivät lähde suoraan niin virheistä rangaistaan todella kovaa. Kaiken kruunaa yleensä kovana puhaltava tuuli joka toisaalta lyhentää, toisaalta pidentää joitakin väyliä rajusti.

    Ko. kenttä avataan mielestäni liian aikaisin, kentän kunto ei juuri tunnu paranevan kesän mittaankaan eli se ei tule missään vaiheessa täysin iskuun.

    Ja vielä tiedoksi- törkeän kallis väyläopas ei ole ajan tasalla, ykkösväylällä väyläksi merkitty alue ojan takana alkoi todellisuudessa varmaan 100 m kauempaa kuin oppaassa..!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Karmeeta

Etusivu Foorumit Yleistä Karmeeta