26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista

Karibia?

Etusivu Foorumit Matkailu Karibia?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #632134 Ilmoita asiaton viesti

  Vilukissa vaimo kaipaa taas jonnekin etelän lämpöön tammikuussa – meikäläiselle yli 25C lämpö alkaa (erityisesti kolopallokentällä) olla liikaa. Onko kokemuksia Karibian alueen pienistä saarista (Barbados, Antigua, Virgin Islands jne.) golf- ja lomapaikkana? Mieluiten paikka, missä kentät ja kaikki muu ei ole jenkkituristeja varten sliipattua ja hinnakasta ja missä max päivälämpötilat jäisivät korkeintaan 27-28C tasolle. (Dominikaanisesta tasavallasta onkin ollut jonkin verran juttua aiemmin – Florida, Meksiko, Bahama tai Kuuba eivät kiinnosta.)

  #636743 Ilmoita asiaton viesti

  Guadeloupe – ranskan departementti karibialla. Lennot helposti Hki – Pariisi – Point-a Pitre, abot 1.000 euroo/lärvi. Joutuu tosin vaihtamaan kentää Pariisissa, kun suomeen lennetään de Gaullen kentältä ja karibian lähdöt Orlyn kentältä. Tätä olen itse harkinnut, lähdössä tammikuun alussa tai joulukuun viimeisinä päivinä. Ihan mielenkiintoisen näköinen paikka, mutta vain yksi golf-kenttä, eikä tietoa sen tasosta – käsittääkseni pääsee kyllä helposti laivalla myös Martinquelle, jossa myös ainakin yksi kenttä. Mutta onhan siellä tietty muutakin puuhaa.

  Mauritiuskin ( afrikan rannikolla) oli tossa suunnitelmissa – siellä hienoja kenttiä, mutta hintataso posketon – kaksi tarjousta pyysin kahden viikon reissusta: kalliimpi 12.200 euroo ja halvempi paikka 7.400 euroo – on vielä harkinnassa…. ja näissä ei ollut vielä lentoja – tarjoukset resorteista joilla omat kentät – voipi olla, että tarjoukset paranee jos jonkinmoinen turistikato käy talvella – katsellaan.

  Thaimaa ei oikein nyt kiinnosta.

  #636744 Ilmoita asiaton viesti

  Mieti miten olisi ranskankielinen Ile de Reunion ( eteläisin sekä itäisin alue jossa valuuttana on Euro)

  Golf Bassinbleu

  100km pitkä saari, nähtävää, lennot Pariisista, pari golfkenttää, toimiva tulivuori, mahdollisuus kalastaa isoja kaloja jne..

  Olen käynyt pari kertaa ja muistelen lämmöllä.

  Mr Cool

  #636745 Ilmoita asiaton viesti

  Kun ranskan kielen osaaminen on ’tres elementaire’, on parempi pysyä turvallisella etäisyydellä – englantia siellä Réunionilla osattaneen vain marginaalisesti. Onkohan tilanne sama anssin mainitsemissa Guadeloupe ja Martinique?? (Enkä nyt tässä yhteydessä halua jatkaa kulttuurivaikeuksista – muista kuin ruokakulttuurin, siis.)

  Mauritius oli tosi miellyttävä paikka (1999), mutta nyt näköjään tosi kallis, jos haluaa golfkentän äärelle. Etelä-Afrikka voisi kenties olla vaihtoehto….

  #636746 Ilmoita asiaton viesti

  Olin n. 10 vuotta sitte sekä Martiniquella, että Guadeloupella. Martiniquen kenttä ja klubi olivat aika vaatimattomia, Guadeloupe vähän parempi.

  Kummassakin paikassa ranskan kielen osaaja pärjää huomattavasti paremmin, mutta kyllä englannillakin tulee toimeen, ei tosin kaikissa ravintoloissa.

  Green Feet olivat silloin kummallakin saarella 35 euroa, mutta ravaintoloiden hintataso Pariisin luokkaa. Saaret ovat Ranskalaisten lomaparatiiseja ja kesämökkipaikkoja, mikä näkyy ruoan hinnassa, mutta jenkkien puuttuessa golf on huomattavasti edullisempaa kuin muilla Karibian saarilla.

  Ehdottomast käymisen arvoisia paikkoja kummatkin. Kannattaa jakaa loma kummallekin saarelle, kun sinne menee. Lento kesti alle tunnin eikä ollut kallis.

  Kannatta huomioida, että ainakin Martiniquella sataa jokä päivä samaan aikaan keskellä päivää. Score saveriin on Guadeloupella piirretty tuulen suunta, koska se ei muutu.

  #636747 Ilmoita asiaton viesti

  Mun pointtina on nimenomaan tuo ah.. niin kaunis, mutta vaikea ranskan kieli – olen nimittäin alkanut sitä hiukan opiskeleen ( on se kyllä aikamoinen haaste, varsinkin puhuminen) jotta voisin suunnata tuota golf/muuta matkailua tuonne ranskaan. Kolme kertaa olen käynyt pariisissa ja huomannut, että myös siellä olisi hyvä osata kielta edes sen verra, että pärjää lippuluukuilla, ravintoloissa, toreilla ja taxin kanssa.

  Ranskassa on paljon hienoja golfkenttiä ja pelaaminen onnistuu hyvinkin ympärivuotisesti joillakin alueilla. Ei ruuhkia kentillä, suht edulliset greenfeet ja lennot ei kestä kauaa ja ovat edullisia. Provence, Biarriz, Bretagne……

  Nyt kuitenkin vuodenvaihteessa kaveri haluaa takuu lämmintä – joten suunta siis todennäköisesti sinne Guadeloupelle, ja karibialla kun ollaan, niin uskoisin että enklannillakin siellä pärjää.

  Täällä kotimaassa kausi alkaa oleen paketissa, joten Au revoir….

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Matkailu Karibia?