23.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][26]
KilpailuaSuomalaista

kapteenit

Etusivu Foorumit Yleistä kapteenit

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #190583 Ilmoita asiaton viesti

  Haluaisin kysyä mitä muissa seuroissa kapteenit tekevät? Olen huomannut omassa seurassani että entinen kapteeni joka teki paljon ns.huomaamatonta työtä oli huomattavasti parempi kuin nykyinen jolle tuntuu olevan tärkeintä puuhata muuta FGT:n aikana ja jättää ns.työt jotka ei itseä kiinnosta muiden niskoille. Nyt korostan kuitenkin puhuvani VAIN mieskapteenista. Ja tämäkin oli vain yksi esimerkki. Seuramme naiskapteeni on loistava. Mietinkin vain miksi pitää ottaa tarjottu mahdollisuus vastaan jos toimeen kuuluvat ’työt’ ei kiinnosta. Yhtäkään miesten retkeä tai aloittelijoiden peli-iltaa yms. hauskoja tapahtumia en täälä kaudella ole huomannut olevan. Toivonkin kapteenin vaihtuvan ensikesäksi!! Lady kapteenille annan kuitankin täyden tukeni ja kannustukseni. 10 pistettä kuluneesta kaudesta! 🙂

  #521437 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Ensiksikin seuralla on vain yksi kapteeni. Lady kapteenit ovat yleensä seuroissa naistoimikunnan puheenjohtajia, joten heidän toimenkuvansa on jonkinverran erilainen kuin seuran kapteenin.

  Aivan kuten annoit kommentissasi ymmärtää naiskapteeni on järjestänyt hauskoja retkiä ym. asioita seuran naisille. Tämä on varmasti naistoimikunnan puheenjohtajan toimenkuvaa.

  Yleensä seuroista puuttuu ns. miestoimikunnan puheenjohtaja, joten vastaavaa toimintaa miehille ei järjestetä. Useimmille miehille pelkkä golf sen eri muodoissaan on riittävää aktiviteettia.

  Kapteenin päätehtävä lienee etiketin nouduttamisen valvonta kentällä. Usein kapteeni on myös seurassa sääntöekspertti (ei aina) ja muutenkin seurahengen luoja klubilla.

  Useilla klubeilla kapteenina toimii vanhempi, arvostettu ja pelitaidoiltaankin kohtuullisen hyvä golffari. Ikä tuo tiettya silmää erottaa olennaiset ja epäolennaiset asiat toisistaan.

  Itse en ole kokenut, että kapteenin tulisi olla jonkinlainen huvitoiminnan primus motor. Kapteenin tehtävät liittyvät enemmän itse golfiin.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä kapteenit