20.–28.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][15]
KilpailuaSuomalaista

Kallis golfosake

Etusivu Foorumit Yleistä Kallis golfosake

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #1298610 Ilmoita asiaton viesti
  #1298611 Ilmoita asiaton viesti
  #1298612 Ilmoita asiaton viesti

  Svingikeisari: Kallista pelaamista, tuli kierrokselle hintaa:

  Kyseisen (valtion = veronmaksajien omistaman) yrityksen toimarin osalta kysymys on paitsi moraalittomasta toiminnasta niin myös säälittävästä typeryydestä. Tuollaisen henkilökohtaisen edun kähmiminen on suoraan rinnastettavissa työnantajalta varastamiseen. Mutta, ei tämä ole kuitenkaan ainoa tapaus lajissaan. Ikävä kyllä.

  #1298658 Ilmoita asiaton viesti

  Henkilökohtaisen edun kähmiminen?

  Hesarista lainattu ”Samassa yhteydessä olisi voinut kertoa, että Malinen oli saman operaation yhteydessä myynyt Postin Vierumäen edustuskämpät ja Master Golfin kaksi johtajien henkilökohtaista pelioikeutta. Rahoilla rakennettiin kuntosalit henkilökunnalle. Lisäksi seitsemän golfosaketta pantiin myyntiin, mutta ne eivät ole vielä käyneet kaupaksi.

  ”Sarfvik ostettiin siksi, että pelioikeuden pystyi vaihtamaan pelilipuiksi, joita muutkin saivat käyttää”, Malisen kollega kertoo”

  Eikö tuossa ainakin 2 johtajaa menettänyt etuja, toki en tiedä että oliko Malinen toinen niistä.

  #1298659 Ilmoita asiaton viesti

  Parempi olisi hankkia omassa käytössä olevat golfosakkeet omilla varoillaan.. varsinkin kun ollaan valtion hommissa. Mutta ei ole ensimmäinen kerta että tällaista suhmuroidaan firman (lue kansalaisten) piikkiin. Typerintä tässä on se että johtaja kaivaa itselleen kuoppaa näin mitättömän asian johdosta. Se kertoo ainakin minulle henkilökohtaisen kompetenssin tasosta (myös ko. yrityksen hallituksen osalta). Ja, kun tätäkin on pyöritelty julkisuudessa niin on hyvinkin mahdollista että seurauksia aiheutuu.

  Yksityisessä yhtiössä omistaja tekee päätökset tällaisista hankinnoista ja etujen käytöstä. Itse olen pitänyt sellaista linjaa että golfosakkeet hankitaan henkilökohtaiseen omistukseen. Firman piikkiin hyväksytään vain ja ainoastaan tosiasiallinen edustuskäyttö. Siis asiakkaiden/yrityksen vieraiden greenfeet + tarjoilut. Muuten käy helposti niin että menee henkilökohtaiset ja yrityksen asiat sekaisin. Sillä puolestaan voi olla turhia ja jopa hankalia seurauksia.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Kallis golfosake