23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Jyväskylän talviharjoitushallit?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Jyväskylän talviharjoitushallit?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #164944 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Koitettu etsiä talviharjoitushallia Jyväskylästä tai lähitienoolta, mutta menestys on ollut aika huonoa. Golfpisteen sivuilla on Albatrossihalli, mutta kun ei löytynyt kuin yksi linkki ja soitto yhteystiedon numeroon tuotti tuloksen ettei numero ole käytössä. Olisko täällä ketään joka voisi vähän avittaa, kun kerran mailat on mukana. Linkit olis kivoja tai edes mahdolliset paikat missä voisi käydä lyömässä. Tämä ei nyt tarkoita simulaattoreita, vaan lyöntipaikkaa ja harkkagreeniä.

    #199511 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Zam
    #199512 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos Zam, lähdetään katsomaan paikkaa….

    #199513 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Oikein kiva ja erityisen siisti paikka. 12€ ja saa lyödä rajattomasti palloja ja olla niinkauan kuin haluaa. Lyöntimatka nyt kuitenkin vain noin vähän alle 20m. Intergreensin putti/chippilalue. Pisin putti noin 15 m. Noin 2,5h tuntia siellä meni oikein mukavasti. Suosittelen käymään.

    #199514 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Albatross halli viitannee Killerin halliin. Iltaisin taitaa olla jalkapalloilijoiden käytössä, mutta päivisin ainakin nettisivujen mukaan olisi mahdollista golfvuoroja saada. Joskus oli ihan yleisövuorojakin tuolla, mutta myös privaattivuorojakin sieltä sai.

    #199515 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Löysin saman, mutta numero josta olisi voinut varata ilmoitti ettei numero ole käytössä. Ja sivut eivät olleet päivittyneet sitten alkuvuoden. Löytyi sitten uudet sivut, jossa golfista ei enää mainita sanallakaan. Kiillerin liikuntakeskus

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Jyväskylän talviharjoitushallit?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Jyväskylän talviharjoitushallit?