Aihe: Jyväskylän talviharjoitushallit? - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

Jyväskylän talviharjoitushallit?

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Jyväskylän talviharjoitushallit?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #164944 Ilmoita asiaton viesti

  Koitettu etsiä talviharjoitushallia Jyväskylästä tai lähitienoolta, mutta menestys on ollut aika huonoa. Golfpisteen sivuilla on Albatrossihalli, mutta kun ei löytynyt kuin yksi linkki ja soitto yhteystiedon numeroon tuotti tuloksen ettei numero ole käytössä. Olisko täällä ketään joka voisi vähän avittaa, kun kerran mailat on mukana. Linkit olis kivoja tai edes mahdolliset paikat missä voisi käydä lyömässä. Tämä ei nyt tarkoita simulaattoreita, vaan lyöntipaikkaa ja harkkagreeniä.

  #199511 Ilmoita asiaton viesti
  Zam
  #199512 Ilmoita asiaton viesti

  Kiitos Zam, lähdetään katsomaan paikkaa….

  #199513 Ilmoita asiaton viesti

  Oikein kiva ja erityisen siisti paikka. 12€ ja saa lyödä rajattomasti palloja ja olla niinkauan kuin haluaa. Lyöntimatka nyt kuitenkin vain noin vähän alle 20m. Intergreensin putti/chippilalue. Pisin putti noin 15 m. Noin 2,5h tuntia siellä meni oikein mukavasti. Suosittelen käymään.

  #199514 Ilmoita asiaton viesti

  Albatross halli viitannee Killerin halliin. Iltaisin taitaa olla jalkapalloilijoiden käytössä, mutta päivisin ainakin nettisivujen mukaan olisi mahdollista golfvuoroja saada. Joskus oli ihan yleisövuorojakin tuolla, mutta myös privaattivuorojakin sieltä sai.

  #199515 Ilmoita asiaton viesti

  Löysin saman, mutta numero josta olisi voinut varata ilmoitti ettei numero ole käytössä. Ja sivut eivät olleet päivittyneet sitten alkuvuoden. Löytyi sitten uudet sivut, jossa golfista ei enää mainita sanallakaan. Kiillerin liikuntakeskus

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Jyväskylän talviharjoitushallit?