16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Jyväs-Golfin griinit

Etusivu Foorumit Yleistä Jyväs-Golfin griinit

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 32)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Jos haluatte erilaisen kokemuksen griineistä niin kannattaa käydä Jyväs-Golfissa pelaamassa…

    Eli mitähän mahtanet tarkoittaa viestilläsi tarkalleen?

    griinejä ei ole ikinä!! jyrätty ja ruoholla mittaa on noin 1 cm, on muuten kiva puttailla…

    ..valittamista. Kävin heinäkuun alussa Sippulanniemessä ja kaikki oli hyvässä kunnossa.

    Jyrätty? Ei kai sentään. Ei ne jyräämisen jälkeen voisi olla niin epätasaiset.

    Löysitkö tosiaan niiltä viheriöiltä 1 sentin mittaista ruohoa? Millä viheriöllä niin lyhyttä oli?

    tarkotin että niitä ei ole ikinä jyrätty vaikka vehkeet olisi sitä varten… Kenttämestari varmaan luulee että ruoho kuolee jos ne jyrätään…

    No kokemus oli kieltämättä mielenkiintoinen, kun pelasin viikonloppuna Teijossa ja menin maanantaina Sippulanniemeen. Viheriöt olivat ’hieman’ hitaammat 🙂

    ..ovat kyllä kunnossa, mikään muu siellä ei sitten

    olekaan…

    …klubitalo, joka on parantunut huomattavasti ja eiköhän se kenttäkin parane muutaman vuoden kuluessa, kun rakennus työt saadaan valmiiksi..

    ..no, ei se klubitalo siinä pelaamisessa iloa tuo,

    ainakaan minulle… ja muutaman vuoden odottelu,

    että kenttä on kunnossa, niin huh. Seuraahan (onneksi) voi aina vaihtaa….

    Nyt menee vähän alkuperäisen otsikon vierestä, mutta täyttää täällä kerran peräänkuulutetun vuoropuhelun tunnusmerkit.

    Onkohan gigi nimimerkin takana itse Lasse Tilander, joka yhdessä kolumnissaan vastusti toimitusjohtajien ja toiminnanjohtajien agresiivista kenttien laajennusrakentamista. (vitsi, vitsi)

    Nevaksessa osakkeita on muistaakseni noin 1400, joihin kuuluu yksi aikuisen ja yksi juniorin pelioikeus, siis maksimissaan 2800 pelioikeutta 18 reikäselle kentälle. Nykyään kun pelioikeuksia aktivoidaan enemmän, niin tilanne oli muuttumassa

    erittäin ruuhkaiseksi. Niinpä jäsenet ja osakkeenomistajat hyväksyivät kentän laajennusprojektin, sekä vanhan kentän PARANNUStyöt ja klubitalon laajennuksen. Vanhan kentän muutostyöt lisäävät varmasti peli-iloa ja klubitalon laajennus lisää viihtyisyyttä ja toivottavasti parantaa niin monen täällä peräänkuuluttamaa klubikulttuuria. Mutta en ole koskaan kuullut tai kuvitellut, että niinkin mittavat muutostyöt, kuin Nevaksen vanhalle kentälle tehdään, onnistuisivat muutamassa kuukaudessa. Jos joku ei jaksa odottaa tätä aikaa, niin seuran vaihto on (onneksi) mahdollinen ja suositeltavakin.

    Itse olen pelannut kaksi vuotta rakennustyömaalla Peuramaalla ja peli-ilo on aina säilynyt, jos vain oma peli on kulkenut.

    PS 20 päivää ja uudet 18 reikää avataan Peuriksella.

    JG:ssä on suomen paskimmat griinit!!!

    Teuvo näyttää olen oikea maanteiden kuningas, hieno kommentti, huh huh.

    Tulkaa pojat pelaamaan TG:hen. Kenttä alkaa olemaan hyvässä kunnossa.

    Mun takapihallakin on ruoho lyhyempää kuin sippulanniemen griineillä! Ja ajan ruohoni mummon vanhalla työnnettävällä leikkurilla.

    joo *******t on riinit…

    Joo ei ikinä jyrätty, eikä varmaan tulla jyräämäänkään,

    luulis että noin isossa seurassa olis halua ja ymmärrystä tehdä greeneistä edes pelattavia…saati hyviä. Aika erikoista että seuran johto ei puutu asiaan, koska griinit ovat vuosia olleet tuollaisia,eikä kehitystä ole tapahtunut.

    Asia on varmaan kyllä päättävien ihmisten tiedossa,

    nyt tarvittais selkeitä päätöksiä asian korjaamiseksi!!

    Itsekkin olen paljon JG:ssä pelannut ja ihmettelen suuresti kuinka ihmeessä esim. toiminnanjohtaja tai hallitus eivät ole puuttuneet asiaan…

    ei ole pelannut Jyväs-Golfissa – vielä.

    Nimetön

    se että pallo ei rullaa griinillä tarkottaa sitä että sitä pitäs lyödä lujempaa. Ja se ettei paikallinen auktoriteetti ole puuttunut griinien kuntoon saattaa johtua siitä että klubille asti ei ainakaan minun siellä ollessani ole valituksia kuulunut… ja otetaan huomioon että ne on olleet käytössä ehkä viikon. pohjolassa on lyhyt kesä. Ei ne griinit huonoja ole, ne on haasteellisia!!!

    Sattuimoisin tunnen hyvin JG:n kenttämestarin (Harri Teittinen, sääntöguru Arton veli), ja on ymmärtääkseni varsin ammattitaitoinen kaveri mitä tulee golfkentän hoitoon… joku syy täytyy olla miksei olla jyrätty, täytyypä kysyä huomenna kun menen sinne pelaamaan.

    Tosin täytyy sanoa ettei ole ollut vielä millään Suomen kentällä missä olen tänä vuonna pelannut – Nokia, Hyvinkää, Archipelagia, Wiurila – mitkään mainitsemisen arvoiset griinit, päinvastoin. Talvi taisi olla kokolailla rankka kentille.

    Ette kai oleta että greenit olisivat nyt jo pelattavia tänä vuonna?

    Väliaikaisesti pitkäksi jätetyllä greenillä voi olla myös tarkoitus.

    Kyllähän se niin o että vaikka griinit ei ole ollut kovinkaan kauaan auki, niin kyllähän niitä vois ’pikkusen’ lyhentää ettei tarttis spoonilla putata.

    No niin kuusi kierrosta JG:ssa takana ja voinen antaa kommenttia isä özzille… kyllä taas on varsinainen uutispommi laitettu liikkeelle, JG:n griinit on parhaassa kunnossa mitä tänä vuonna olen Suomenmaalla nähnyt, vrt. Nokia River+Kartano, Hyvinkää, Wiurila ja Archipelagia.

    Huollossa ollut 7-väylä aukesi tänään ja griini on viimeisen päälle.

    Mikähän tässä viestissä oli oikein tarkoitus…?

    Pelasin tänään JG:n kentän läpi ja ajankohtaan (toukokuuta eletään vielä..) nähden kenttähän on suorastaan -jos ei ihan loistavassa- hyvässä kunnossa. Myös greenit.

    Aivan toista maata kuin Nordcenter (Fream), jossa ainakaan viime perjantaina ei ollut puolilla greeneistä (vihreää) ruohon korttakaan. Muihinkin tänä keväänä pelaamiini kenttiin (Niitvälja/Tallinna, Wiurila, Muurame) verrattuna Jyväs-Golf saa olla ylpeä kenttänsä kunnosta.

    Totta on se että griineillä on hyvin ruohoa. Mutta jos griinien ruohon pituus on 1 cm niin puttaaminen on aikamoista tykittämistä. Omasta mielestäni puttaamisen pitäis olla enemmänkin vierittämistä kuin lyömistä. Ja se joka väittää että JG:n 7 griini on loistavassa kunnossa joko puhuu *******a tai ei tiedä mistä puhuu. Ja ne griinien pohjat ei todellakaan ole tasaiset juuri sen takia kun niitä ei ole JYRÄTTY!!!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 32)
Vastaa aiheeseen: Jyväs-Golfin griinit

Etusivu Foorumit Yleistä Jyväs-Golfin griinit