23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Jyllanti ja skåne omalla autolla – vinkkejä?

Etusivu Foorumit Yleistä Jyllanti ja skåne omalla autolla – vinkkejä?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olisiko vinkkejä ja kokemuksia hyvistä kentistä ja/tai golf+majoituspaketeista, kun tekee reissua omalla autolla. Ajankohta on nyt heinä/elokuun vaihteessa. Menemme laivalla Rostockiin ja sieltä heti Tanskaan ja Ruotsin kautta takaisin Suomeen. Aikomus on viivähtää muutama päivä Jyllannissa ja pari päivää Skånessa. Lähes joka päivä olisi tarkoitus pelata.

    Nimetön

    Klikkaappa tämän palstan hakuun Jyllanti tai skåne,niin tietoa löytyy.

    Skonessa olen käynyt pari kertaa pelaamassa ja siellä on ihan hyviä kenttiä esim. Falsterbo ja Malmon möllen kenttä

    Aivan sama minkä kentän Tanskasta tai etelä-Ruotsista valitsetkin niin hyvää saa. Pitää vain muistaa pistää sinne kirjekuoreen rahaa niin paljon kuin se gf on, ettei tule jälkilaskua…näin ainakin Tanskassa kuulemma on… Netti avuksi reittiä valitessa.

    Jyllannissa en ole ollut mutta Skånessa kyllä. Linkin takaa löydät yhden viihtyisimmistä majoituksista, joissa olemme golfmatkoilla olleet. Se sijaitsee aivan Ruotsin eteläkärjessä. Vieressä on kaksi Ruotsin parhaisiin kuuluvaa kenttää, Falsterbo ( http://www.falsterbogk.com/ ) ja Ljunghusen ( http://www.ljgk.se/ ). Halmstad GK, jonka Norra banan keikkuu Euroopan kenttien rankinglistojen kärkitiloilla, voi myös osua matkasi varrelle (140 km Malmösta pohjoiseen).

    Ehkä olet huomannutkin, että Barsebäckissa pelataan 29.7.-1.8. Euroopan Tourin kisa, Scandinavian Masters, jossa Adam Scott puolustaa viimevuotista voittoaan. Tsekkaa sekin samalla reissulla!

    Lue lisää: Upea majoitus

    Nimetön

    Menee asian viereen, mutta Rostockista 80 km eli vajaan tunnin automatkan päässä on Fleesensee-niminen mesta, jossa olen poikennut. Kolmen golf-kentän kokonaisuus, aika huikea alue.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Jyllanti ja skåne omalla autolla – vinkkejä?

Etusivu Foorumit Yleistä Jyllanti ja skåne omalla autolla – vinkkejä?