Aihe: junnulle - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

junnulle

Etusivu Foorumit Yleistä junnulle

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #189052 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Mikä olisi hyvä seura junnuille pääkaupunkiseudulla?

  #501878 Ilmoita asiaton viesti

  Ehdottaisin kurk golfia.Mielestäni heillä on yksi alueen parhaista nuoriso/junnu opettajista.

  #501879 Ilmoita asiaton viesti

  EGS, Tali, Shg? Jos jaksaa kauemmin istuu autos (~1h) niin Ruukki Golf, ~100€/vuosi pelioikeus&jäsenyys junnulle. 2 kertaa viikos junnu harjoituksia jne. Talvisinki kuulemma jotai leirejä sun muuta. Paikan päältä katsottuna näytti ainaki toimivalta muutenkin…

  #501880 Ilmoita asiaton viesti

  Kuvittelisin että junnuna (kun ei ole vielä sitä ajokorttia) liki tärkeimmäksi nousee sen kentän sijainti. Toisessa ketjussa oli puhetta siitä mille kentille pääsee julkisilla, tähän kategoriaan lankeavat nyt lähinnä Tali ja SHG:n lakisto, mihin menee (meni?) bussi 345 ihan klubin ovelle. Jos ei kumpikaan näistä sovi niin kannattaa yrittää minimoida ne isin ja äitin kyyditysvelvoitteet kuitenkin etsimällä se kenttä läheltä.

  Henkilökohtaisena subjektiivisena mielipiteenä varoittaisin edellisen kirjoittajan tekstin vastaisesti välttämään Ruukkigolfia kuin ruttoa. Seuran toiminta on varmasti hyvin asiallista, mutta itse kenttä on eteläisen Suomen ehdottomasti kamalin kokemus.

  #501881 Ilmoita asiaton viesti

  Kyse nyt ei olekkaan kentästä vaan juniori toiminnasta.. Ja jos ei osu palloon niin ei sitä kannata kenttää syyttää! Sitäpaitsi voin kyllä sanoa että harva juniori busseja käyttää kun kentälle menevät, sen verran ärsyttävää on kamojen raahaaminen mukana, ja kysekkin oli että jos on mahdollisuus matkustaa ~1h (ja autolla tietenkin). Vaikea on löytää toista kenttää jossai maksaa vuodessa pelata noin 100€ juniorillekkaan niinkään lähellä kuin Ruukki Golffissa.

  #501882 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Eihän bägiä siellä bussissa tarvitse kuljettaa, jos kentällä on olemassa bägivarasto.

  #501883 Ilmoita asiaton viesti

  Onko siellä pitäminen sitten halpaa? Onko siellä tilaa? Ei sitä voi aina olettaa että kaikki olisi helppoa.. Sen verran tiedän että niistä on monella klubilla pulaa. Sitäpaitsi hinnatkaan ei usein ole kovin halpoja! Ja näin muuten vaan meinasin nyt ilmoittaa että minulla ei ole osaketta/jäsenyyttä Ruukki Golffiin. Sen verran tiedän että se on yksi harvoista kunnolla toimivista juniori kentistä.

  Ja ei se EGS ole mikään mahdottomuus bussilla ole. Ei mahdollisesti yhtä monta vuoroa mene mutta vähemmän siinä luult. joutuu kävelemään kuin jos menee Taliin (?).

  #501884 Ilmoita asiaton viesti

  Mielipiteeni Ruukista on – niinkuin sanoin – oma subjektiivinen asiani. Jos sinua miellyttävät vuodesta toiseen vuodenajasta riippumatta röpelöiset griinit ja paikallisesta harjusorasta tehdyt bunkkerit ja paikoin ihan älytön layout, pelaa kaikin mokomin ruukissa niin paljon kuin sielu sietää.! Itse – tasoituksella 9,4 – luulisin jo kuitenkin osaavani tehdä eron huonon kentän ja huonon päivän välillä.

  ’Jos on mahdollisuus’ autokyytiin, sanoit. Jos tosiaan juniorin vanhemmilla on töiden yms lisäksi aikaa heittää tulevaa Ilosta treeneihin monta kertaa viikossa, yli tunti menosuuntaan, N tuntia paikan päällä odotellen ja yli tunti paluusuuntaan, niin mikäs siinä. Epäilen kuitenkin että varsinkin jos vanhemmat eivät itse pelaa, vähän nihkeätä on. Se halpa jäsenmaksu alkaa kalveta bensakulujen rinnalla ja kuluvaa aikaa ja vaivaa on hankala mitata rahassa.

  Tiedän että Lakistoon kulki bussi 345, koska aikanaan itse pelasin kauden vuokrajäsenenä siellä. Lisäksi junioreilla on siellä etuoikeus bägikaappeihin, koska käyttävät sattuneesta syystä bussia enemmän kuin aikuiset jäsenet.

  #501885 Ilmoita asiaton viesti

  Jossei kyyti ole suuri ongelma kannatan Kurk Golfia, siellä junnuja vetävä pro on saanut hyvää kehitystä aikaan. Lisäksi kaverista tykätään junnujen keskuudessa(kuultu huhu FGT:N karsinnoista).

  #501886 Ilmoita asiaton viesti

  Vaikka sä ’Tuoppi’ miten paljon tahansa hössötät niin en puhunut kentän kunnosta, sitäpaitsi se ei oo kauden läpi pers* kunnossa yleensä.. Ja 9,4 hcp o tyypillinen ’luulen tietäväni enemmän kuin tiedän’ hcp ;). Kyllähän se totta on että bensa maksaa mut kyl se maksaa myöskin se bussi (kun sitä nyt pilkkuu halutaa nussii) ja ei se bussi 345 mee just oman oven vierestä? No hupsista, siinähä taas vähä mietittävää.. Kyse on siis hyvä seura eikä kentän kunto tai sun bensa rahat tai muut, itsekin joutunut pahoille teille näiden sun ’darra’-kommenttejes kans ku puhut aiheen sivusta 😛 (toivottavasti sun elämäs ei kaadu ku joku pitää Ruukki Golffin kentästä) 🙂

  #501887 Ilmoita asiaton viesti

  …sitä juniori reppanaa, joka teidän kanssa elää ja jaksaa silti kiinnostua golfista =)

  Hyvä seura on aktiivinen, INNOSTAVA ja sieltä löytyy hyviä kavereita, joiden kanssa voi pelata, treenata ja viettää aikaa.

  Sitten kun on niin kivaa, että viihtyy, on hyvässä seurassa, hyvä ja osaava valmentaja, joka auttaa tekniikassa ja pelaamisessa eteenpäin.

  Kulkuyhteydet tai hinta ovat toki tärkeät, mutta tuskin ainoa valintaperuste.

  #501888 Ilmoita asiaton viesti

  Ahaa. Nyt siirryt jo sitten henkilökohtaiseen loanheittoon. Sepä erinomaisen kypsää sinulta.

  Ehdotan että pysyt edelleen siellä sivussa seuraamassa etkä änkeä turhaan sekaan kun aikuiset keskustelevat. Tai ehkäpä sittenkin minun ei olisi pitänyt tunkea mukaan, kun juniorit keskustelevat, olet oikeassa, pyydän syvimmästi anteeksi.

  Tosin, en ole kyllä koskaan nähnyt noin oikeaan osuvia sherlockholmesmaisia johtopäätöksiä henkilöstä pelkän nimimerkin perusteella. Älykkyytesi ja suomen kielen taitosi häikäisevät minut! Onnittelut!

  #501889 Ilmoita asiaton viesti

  Olisiko mahdollista toteuttaa tänne forumille usenetin newsgroupien ’killfile’:ä vastaava suodatintoiminto? 😉

  #501890 Ilmoita asiaton viesti

  Minusta kysymys oli aivan oikein. Mikä on paras ’seura’. Kentällä ei paljon vaikutusta ole.

  Jos kenttä on se olennainen asia, niin sitten on syytä laittaa kuuluisat kenttärankingit täysin uuteen uskoon.

  Eli Suomen paras kenttä on Lahden Takkula, toisen sijan jakavat SHG:n Luukki ja Lakisto.

  Nämä seurat (kentät?) ovat kasvattaneet eniten maahan huippugolffareita.

  #501891 Ilmoita asiaton viesti

  ’Pääkaupunkiseudulla’, vähän laaja käsite.

  Kannattanee valita kutakuinkin lähin kenttä. Pitkät matkat tuhoavat tehokkaasti golfinnostuksen. Toinen asia, olisi varmaan mukava pelata kentällä, jolla pelaa paljon muitakin junnuja.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä junnulle